IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
    А по темата, защо и за какво Еврохолд ще вадят 20 млн? Иначе с любопитство чакам отчета
    Едно от дружествата на Еврохолд - Евроинс Иншуранс Груп, за кратко ЕИГ е взело решение за увеличение на капитала. Това означава, че ще се увеличат броя на акциите и парите от новите ще се налеят в дружеството /нещо като при ЦСКА/. Съобразно инфото от Кимру /да е жив и здрав и за пореден път му свалям шапка за инфотата, които поства/, това увеличение ще бъде за 30 млн. лв., от които Еврохолд трябва да даде 20, а въпросните гърци - 10 млн. лева. Хубавата новина е, че ЕИГ /респективно Еврохолд/ са убедили гърци да набият 10 млн. при тях.

П.П. Аз поне на пръв прочит, в 22,22 ч. в събота това разбрах, ако греша нещо, коригирайте ме.
    Last edited by 15%; 29.03.2014, 23:23.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

А по темата, защо и за какво Еврохолд ще вадят 20 млн? Иначе с любопитство чакам отчета
      http://www.1asig.ro/VIDEO-EUROINS-Ro...,100-48447.htm
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
        Къде е тоя Илко, че много обичам агнешко и ако идвам по вашия край искам да го пробвам
        Култово заведение на пазара в Ситняково. Има кафе-бар, а в съседство е бистрото. В кафето ходят хора като Андрей Слабаков, Джоко Росич (светла му памет) и подобни. Същите бяха обявил преди време, че ще правят партия на пушачите, а кафето ще е техния парламент. И след гласуване взеха решение, че в кафето ще се пуши. Другото любопитно е интериора - целият е в абсолютно реални табели с надписи от сорта "Да строим социализма с подръчни средства!", "Да приберем навреме хляба на народа! ", както и множество портрети на Тодор Живков и различни соц. материали

Пушещи от ляво на дясно: карикатуристът Иван Кутузов-Кути, операторът Пламен Сомов, актьорът Джоко Росич, физикът поет Светлозар Ковачев и скулпторът проф. Христо Харалампиев. Над професора наднича лицето Д. М., което не иска да се афишира, защото работи в “службите”.
        http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1677142 ето и една любопитна статия.

Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Минавай ! Имаш тел. дрънни ! Сега ще я приготвя да не я забравя. Ако искаш може да е по обедно време, да те черпя един агнешки курбан при Илко ????
          Къде е тоя Илко, че много обичам агнешко и ако идвам по вашия край искам да го пробвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
            днес направих половината оборот тук и аз мисля, че е време да потеглим на едно по-северно пътуване... подкрепата на 1.00-1.08 ми се струва бетон, а щом бетонът е толкова близо това дава много добър печалба/риск коефицент... но както винаги времето ще покаже най-добре
            20 периодната проби 100 периодната на седмична графика за първи път от доста години насам, което за мен е ясен сигнал за обръщане на големия тренд

а тук разбивам голямата графика на дневи барове и виждам следното

ако от тук тръгваме похода на север на първо време трябва да покорим 1.20 и после 1.50

Остава да видим какво мисли пазара по този въпрос
            Last edited by Mr.Profit; 28.03.2014, 15:24.
            Keep going ...

Коментар

• 10-те милиона, за които говори колегата явно идват от Глобал Файнанс (гърци) през дъщерното им Базилдон... те мисля имат около 20% към момента и след операцията ще имат към 21.4%

Сигурно го правят заради новите изисквания на ЕС и вече са си вързали гащите явно и според мен това е положителна новина.

Интересно откъде идват тези 20 милиона, които ще извадят Еврохолд
              Keep going ...

Коментар

• Борисов, и ти като мен Не знам дали те са мислили да дават дивидент, аз си мислех, че е крайно време за холдовете и особено за Еврохолд да споделят печалби с акционерите! Писна ми от схеми!
                Не е препоръка!

Коментар

• Гледай поне за ракията да се обадиш, ако не за друго

Коментар

• ехх, добре звучи имам бая задачки да отмятам и по-скоро няма да успея, но ако излезе вариант ще се обадя
                    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                      ей, Борисов утре ще ходя по твоя район... да мина да взема ракията?
                      Минавай ! Имаш тел. дрънни ! Сега ще я приготвя да не я забравя. Ако искаш може да е по обедно време, да те черпя един агнешки курбан при Илко ????

Коментар

• ей, Борисов утре ще ходя по твоя район... да мина да взема ракията?
                        Keep going ...

Коментар

• Нищо не разбрах....имали са намерение да раздават дивидент, но вместо това ще купуват акции....и мен тва кво ме грее ако цената ще е 1,15 примерно ???
                          Тонката пък разправя за некви гърци. Те не бяха ли в Хима, или и тук се появиха ? И последно ще купуват ли или ще продават...И тия 10 млн. са брой акции или пари ???Объркана работа....

Коментар

• хмм... записват 2/3 от 30 млн акции, което е 20 млн лева. Откъде идват парите? Това някаква печалба ли е?
                            Keep going ...

Коментар

• Благодаря, колега. Значи ще купуват акции, вместо за първи път да раздадат дивидент!
                              Не е препоръка!

Коментар

• Явно предизвиках тюрлюгувеч ефект.
                                Айде влачете - пак от мен да мине
                                https://www.dropbox.com/s/lg9lnudag8...%20%281%29.pdf
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X