IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
    А помните ли дните когато цената се въртеше около 9 лв. ? Аз не ги помня, но съм слушал за тях и ги чакам да се върнат с нетърпение
    Аз на 8лв правех репо 11/2007г!!!Помня ги и още как

Коментар

• А помните ли дните когато цената се въртеше около 9 лв. ? Аз не ги помня, но съм слушал за тях и ги чакам да се върнат с нетърпение
      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от tomy_r Разгледай мнение
        http://profit.bg/news/Koi-sa-izostav...id-121133.html

мисля че има на къде да върви в сравнение с другите
        Авторът на статията не помни дните, когато цената се въртеше около 60 ст

Коментар

• Първоначално изпратено от tomy_r Разгледай мнение
          http://profit.bg/news/Koi-sa-izostav...id-121133.html

Да, има само че в различна посока !

Коментар

• Тук някой да не си гони преоценката с тия щипвания.

Коментар

• EUBG

Коментар

• http://profit.bg/news/Koi-sa-izostav...id-121133.html

Коментар

• Мерси на Ferry и Mr.Profit
                  Ще си трая тук и ще гледам за новините и отчетите.
                  Над две години ги държа тук, но явно, още не е дошъл моментът да продажби.
                  Като гледам, би трябвало, тепърва да да има тук добре развитие.
                  Само да не е още две години

Коментар

• според мен задлъжнялостта на дружеството се явява/ше спирачка, а при падащ пазар това тежеше много... сега те ясно показват, че нямат проблеми с финансирането, а включи ли на бързи обороти европейската икономика тогава гледай какво става

последните 2 месеца са повече от добри и аз лично очаквам това да се отрази в отчета за първото тримесечие на 2014

а това, че не е рястало колкото другите досега го имам за предимство към настоящия момент
                    Keep going ...

Коментар

• Да, ясно ми е за бизнеса. Добре е построен, това ми е ясно!
                      Идеята е да има синергия и то, като работиш на няколко пазара, дори и да е слабо на едното място, на другото е добре. И това ми е ясно!
                      Коли, сервизна дейност, застраховане, после, дори и пазара като започне да расте, тогава става вече доста интересно, защото, тогава расте сериозно и това,в което са сложили пари застрахователите!!!
                      А сега, такъв е периода ми се чини. И ще има добри отчети!!!!
                      Пазара си се развива добре, но се чудя, защо другите ми акции, без изключения, всички за последните две години са направили добри ръстове, а тази тук, нещо се чуди.

Коментар

• Хубава поръчка отляво

Коментар

• Тези пичове не са вчерашни Касираха преди години с появата на борсата, продължиха да се развиват и бизнесът им е чудесен с тези синергии, които правят. Явно нямат проблем да се финансират. Конкурентно способни са, но не търсят голям дял от пазара... виж логото им "everybody has a story, we have a vision"... и аз имам визия за тяхните акции

Дори и да тръгнат да продават, това ще е при следващия бум... сега е време за покупки и те не се ослушват

Погледни и тук какво става

1.00-1.08 издържа и сега ми се струва, че в поход на север...

2014 им тръгна много добре и както изглежда ще продължи, но времето както винаги знае най-добре
                          Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ikonomika.bg Разгледай мнение
                            Един въпрос се върти в главата ми напоследък.
                            Дали това нещо, Еврохолд не го готвят за продажба??!!!
                            Барабар с всичките му подхолдинзи, или поне, тези, който се занимават със застраховане??
                            Купуването на някакви дребни рибоци,там, интерамерикан и кой други бях, не помня, дали не е това играта, да изглежда още по-добре този холдинг, и да е с още по-добри позиции, когато се сложат нещата на масата?!!!
                            И дори и да не това играта на тукашните собственици, дали това не е играта на гърците и другите портфейлни инвеститори, нали, никой на набива пари ей така, и то толкова много пари,нали??!!
                            Тези, който го следите по-добре и по-често, дали има такава игра, няма значение какво казват шефовете днес. То не се очаква да ти го кажат в прав текст, не само заради регулациите, но и защо да го казват, дори и да твърдят противното, винаги могат да кажат, ами, те ни предложиха толкова добра сделка, че как да я откажем?!!
                            И тук е въпроса, дали, така, странично погледнато, може да се мисли за това, че всъщност, без да казват, това е целта тук?!
                            Ако е така, значи, без да е ясно кога, но това ще е пътят и тогава, ще стане май като в Каолин, или дори, още по-добре!?
                            И тук, струва си да се купува, може би, и и да се държи за известно време. Ама,то може и година да е,или и повече.
                            Имам тук някакви сума ти бройки акции, но се чудя, след като за две години не са мръднали, дали да купувам още, дали просто да си чакам, щото, други доста мраднаха, ама, тук.........................
                            скоро ще узнаем, но посоката на размисъл е вярна

Коментар

• Един въпрос се върти в главата ми напоследък.
                              Дали това нещо, Еврохолд не го готвят за продажба??!!!
                              Барабар с всичките му подхолдинзи, или поне, тези, който се занимават със застраховане??
                              Купуването на някакви дребни рибоци,там, интерамерикан и кой други бях, не помня, дали не е това играта, да изглежда още по-добре този холдинг, и да е с още по-добри позиции, когато се сложат нещата на масата?!!!
                              И дори и да не това играта на тукашните собственици, дали това не е играта на гърците и другите портфейлни инвеститори, нали, никой на набива пари ей така, и то толкова много пари,нали??!!
                              Тези, който го следите по-добре и по-често, дали има такава игра, няма значение какво казват шефовете днес. То не се очаква да ти го кажат в прав текст, не само заради регулациите, но и защо да го казват, дори и да твърдят противното, винаги могат да кажат, ами, те ни предложиха толкова добра сделка, че как да я откажем?!!
                              И тук е въпроса, дали, така, странично погледнато, може да се мисли за това, че всъщност, без да казват, това е целта тук?!
                              Ако е така, значи, без да е ясно кога, но това ще е пътят и тогава, ще стане май като в Каолин, или дори, още по-добре!?
                              И тук, струва си да се купува, може би, и и да се държи за известно време. Ама,то може и година да е,или и повече.
                              Имам тук някакви сума ти бройки акции, но се чудя, след като за две години не са мръднали, дали да купувам още, дали просто да си чакам, щото, други доста мраднаха, ама, тук.........................

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                                Мдаа , а защо трябва да увеличава капитала ?!

Коментар

Working...
                                X