Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеА както казва Кимру ЕвроИнс ще издърпа Холда нагоре
Не случайно набивах като невидял в щерчицата, когато беше по-евтина и от майчето
Все още мисля че Инсчето ще катери по-яко. Причината е съвсем логична - степента на разводненост на капитала. Доста акцийки има отпечатани тук...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеА както казва Кимру ЕвроИнс ще издърпа Холда нагореНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе и аз не ги помня тези времена, но знам че когато това е било 9лв, Евроинс е бил над 20лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе и аз не ги помня тези времена, но знам че когато това е било 9лв, Евроинс е бил над 20лева
Коментар
-
Какви времена бяха.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеА помните ли дните когато цената се въртеше около 9 лв. ? Аз не ги помня, но съм слушал за тях и ги чакам да се върнат с нетърпение
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеТя ще излезне бая министерска позиция тогава...ако не се лъжа и Н.Василев е такъв сега
Коментар
Коментар