IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Нещата и тук вървят към експлозия
    Не го бех видел това.
    ...Да не е само експлозивна диария,

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Въпросът е само кой ще изрине експлозията
      Ба де са изгуби ташунко червенокожи братко ?
      Хау от бледоликите Що ще речуваш ти след като изпушим една лула с трева - лулата на Мира ...де ще ходи тъз артия ...в отвъдният космос ......по нанагорнишето или да вадим пак шейничките За нас е важно твоито шаманско мнение докато пушиш лулата и си в транс ?

Не е препоръка за ПК на БИЗОНИ и друга червенокожа стока дет ташунка държи у хамбаря с артиите и биволи

Коментар

• 4850, някой дет е взел малко бройки - може.
        Тези, с които кпувах - не сме. Само свалих по-ниско ордера ми купува.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Нещата и тук вървят към експлозия
          Въпросът е само кой ще изрине експлозията

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Ти разбира се не се слагаш в цацата,
            Аз от дебелите и гладни акули

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
              Туй е стръвта за цацата според мен ..преди подскока до 1.30 ...НО това не е препоръка за ПК на ЦК ..а просто хипотеза базирана на ТА
              Ти разбира се не се слагаш в цацата,

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                4850, как точно стигна до извода?

От офертите купува и продава, които има въведени на борсата в лявата половина - тази с офертите "купува" имаше много малко, докато в дясната имаше доста голямо предлагане ...и като брой оферти и като количество предложени акции

Коментар

• 4850, как точно стигна до извода?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                    Купувачите от последните месеци май почнаха да се превръщат в продавачи тук

Много постно нещо в лявата половина на поръчките
                    Туй е стръвта за цацата според мен ..преди подскока до 1.30 ...НО това не е препоръка за ПК на ЦК ..а просто хипотеза базирана на ТА

Коментар

• Купувачите от последните месеци май почнаха да се превръщат в продавачи тук

Много постно нещо в лявата половина на поръчките

Коментар

• Тони, това дружество за мен е толкова мъгляво и размито, че изобщо ми е в игнор-листата Времето е ценно - гледам да си го пестя
                        Не е препоръка
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Като гледам инвестициите на ПФ, се оказва че Ерохолд освен "ЕФ" АМ държат и "Актива" АМ - досущ по стъпките на юнаците от Варна!!! Ето портфейла на Актива Високодоходен:

ама като гледам нямат Евроинс???
                          Attached Files
                          Last edited by tony1975; 05.04.2014, 09:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                            Да Батя.. таргета ми за Еврохолд е около 2 лева но инса може и 5-6 лева да удари. Нямам много инсчета...само каъде 20 к но генерирах малко кеш от Атера, Биовет и Неохим и най-вериятно ще гледам натам..
                            Мен ми е достатъюно 2 леа да чукне при средна цена 1.05 ....едни 90 % са ми добре.....а ИНСА си го чакайте на 5-6 лева

Не е препоръка за ПК на ЦК ...In EUBG we trust

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Така си е.
                              Не случайно набивах като невидял в щерчицата, когато беше по-евтина и от майчето
                              Все още мисля че Инсчето ще катери по-яко. Причината е съвсем логична - степента на разводненост на капитала. Доста акцийки има отпечатани тук...
                              Да Батя.. таргета ми за Еврохолд е около 2 лева но инса може и 5-6 лева да удари. Нямам много инсчета...само каъде 20 к но генерирах малко кеш от Атера, Биовет и Неохим и най-вериятно ще гледам натам..

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Така си е.
                                Не случайно набивах като невидял в щерчицата, когато беше по-евтина и от майчето
                                Все още мисля че Инсчето ще катери по-яко. Причината е съвсем логична - степента на разводненост на капитала. Доста акцийки има отпечатани тук...
                                Батя ....на фона по голямото подскчане процентно на инса ...холда има по голям мегдан според мен за % скок и развитие ....но това е само мнение ..мача продължава
                                Нивото 1.3 е толкова рехаво откъм предлагане че нищо чудно до седмица да го видим

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

Working...
                                X