If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ба де са изгуби ташунко червенокожи братко ?
Хау от бледоликите Що ще речуваш ти след като изпушим една лула с трева - лулата на Мира ...де ще ходи тъз артия ...в отвъдният космос ......по нанагорнишето или да вадим пак шейничките За нас е важно твоито шаманско мнение докато пушиш лулата и си в транс ?
Не е препоръка за ПК на БИЗОНИ и друга червенокожа стока дет ташунка държи у хамбаря с артиите и биволи
От офертите купува и продава, които има въведени на борсата в лявата половина - тази с офертите "купува" имаше много малко, докато в дясната имаше доста голямо предлагане ...и като брой оферти и като количество предложени акции
Като гледам инвестициите на ПФ, се оказва че Ерохолд освен "ЕФ" АМ държат и "Актива" АМ - досущ по стъпките на юнаците от Варна!!! Ето портфейла на Актива Високодоходен:
Да Батя.. таргета ми за Еврохолд е около 2 лева но инса може и 5-6 лева да удари. Нямам много инсчета...само каъде 20 к но генерирах малко кеш от Атера, Биовет и Неохим и най-вериятно ще гледам натам..
Мен ми е достатъюно 2 леа да чукне при средна цена 1.05 ....едни 90 % са ми добре.....а ИНСА си го чакайте на 5-6 лева
Така си е.
Не случайно набивах като невидял в щерчицата, когато беше по-евтина и от майчето
Все още мисля че Инсчето ще катери по-яко. Причината е съвсем логична - степента на разводненост на капитала. Доста акцийки има отпечатани тук...
Да Батя.. таргета ми за Еврохолд е около 2 лева но инса може и 5-6 лева да удари. Нямам много инсчета...само каъде 20 к но генерирах малко кеш от Атера, Биовет и Неохим и най-вериятно ще гледам натам..
Така си е.
Не случайно набивах като невидял в щерчицата, когато беше по-евтина и от майчето
Все още мисля че Инсчето ще катери по-яко. Причината е съвсем логична - степента на разводненост на капитала. Доста акцийки има отпечатани тук...
Батя ....на фона по голямото подскчане процентно на инса ...холда има по голям мегдан според мен за % скок и развитие ....но това е само мнение ..мача продължава
Нивото 1.3 е толкова рехаво откъм предлагане че нищо чудно до седмица да го видим
Коментар