Ти за тук преди си призна, че имаш Голяма инвесторка си
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Прецаканката бяга, бяга, но накрая и тя ще се спъне....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕй как само се гоните по темите двамкатаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПрецаканке, ти понеже си се ушила със шитове и всичко ти се вижда Фантастично Кажи пак някоя чужда мисъл, да се направиш на много умна
И Не съм се ушило. За мен това тук си е едно добро ушиване, ако си се набабанил тук, евалаНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕй как само се гоните по темите двамката
Прецаканката бяга, бяга, но накрая и тя ще се спъне....
Коментар
-
За мен "холдчето" стои като една от най-фантастичните хартии на бфб с най-непредсказуемите продажби.
Кобосчето може би няма да е съгласно, още повече, че за него някакви си точно проджби за в бъдеще може и да нямат значениеНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Автомобилният холдинг АВТО ЮНИОН отчита близо 103% ръст в продажбите с 379
автомобила през месец март 2014 спрямо реализираните 187 броя през месец март
2013.
За първите три месеца на 2014 година автомобилният холдинг в групата на Еврохолд
отчита над 121% ръст с реализираните 980 продажби на нови леки и лекотоварни
автомобили, по предварителни данни, спрямо 443 броя за съпоставимия период на
2013 година.
http://www.investor.bg/files/bulleti...1570813373.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеДа върне да върне колко да върне до 1.05 ....а после както бях писал поне на 1.5 е първата спирка ..но това са само хипотези ...може и първата спирка да е 0.95 лв ..знае ли се
Не е препоръка за ПК на холдки
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнениеи аз така направих но определено спрямо месец - два по-рано сега офертите в дясната половина превишават тези в лявата, което си е предпоставка за леко разпродаване или за желание. А ако има такова надявам се успешно да го посрещнем и да допълним каквото може преди 2 седмици частично понапазарувах, но мога и още малко...стига цената да е добра
Не е препоръка за ПК на холдки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение4850, някой дет е взел малко бройки - може.
Тези, с които кпувах - не сме. Само свалих по-ниско ордера ми купува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНе го бех видел това.
...Да не е само експлозивна диария,
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеБа де са изгуби ташунко червенокожи братко ?
Хау от бледоликите Що ще речуваш ти след като изпушим една лула с трева - лулата на Мира ...де ще ходи тъз артия ...в отвъдният космос ......по нанагорнишето или да вадим пак шейничките За нас е важно твоито шаманско мнение докато пушиш лулата и си в транс ?
Не е препоръка за ПК на БИЗОНИ и друга червенокожа стока дет ташунка държи у хамбаря с артиите и биволи
Ми не ми дават да напиша нещо като си вляза в профила.Цензура ли страх да не изкажа мнение различно от всеобщия порив,страх ли ??Ограничение някакво за участие у форумчето ще да е.Па за тая артия кво да ти река..... в тоя рендж както до сега.За по нататък мой и да подскокне.
Коментар
Коментар