IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти за тук преди си призна, че имаш Голяма инвесторка си

Коментар

• Някой смятал ли колко е ROE на на Еврохолд,че нещо не им вярвам на изнесените данни по сайтовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Прецаканката бяга, бяга, но накрая и тя ще се спъне....
        Откъде да бягам чичо ? От холда ли ? Нямам наистина, но и не бягам, просто го нямам изобщо, как да го избягам без да го имам
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Ей как само се гоните по темите двамката
          Това тяхното си е любов
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Прецаканке, ти понеже си се ушила със шитове и всичко ти се вижда Фантастично Кажи пак някоя чужда мисъл, да се направиш на много умна
            Почивай си Киро и не се закачай. Не знам защо реши че ползвам чужди мисли, като и мойте са ми много
            И Не съм се ушило. За мен това тук си е едно добро ушиване, ако си се набабанил тук, евала
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Ей как само се гоните по темите двамката

Прецаканката бяга, бяга, но накрая и тя ще се спъне....

Коментар

• Ей как само се гоните по темите двамката

Коментар

• Прецаканке, ти понеже си се ушила със шитове и всичко ти се вижда Фантастично Кажи пак някоя чужда мисъл, да се направиш на много умна

Коментар

• За мен "холдчето" стои като една от най-фантастичните хартии на бфб с най-непредсказуемите продажби.
                    Кобосчето може би няма да е съгласно, още повече, че за него някакви си точно проджби за в бъдеще може и да нямат значение
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Автомобилният холдинг АВТО ЮНИОН отчита близо 103% ръст в продажбите с 379
                      автомобила през месец март 2014 спрямо реализираните 187 броя през месец март
                      2013.

За първите три месеца на 2014 година автомобилният холдинг в групата на Еврохолд
                      отчита над 121% ръст с реализираните 980 продажби на нови леки и лекотоварни
                      автомобили, по предварителни данни, спрямо 443 броя за съпоставимия период на
                      2013 година.

http://www.investor.bg/files/bulleti...1570813373.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                        Да върне да върне колко да върне до 1.05 ....а после както бях писал поне на 1.5 е първата спирка ..но това са само хипотези ...може и първата спирка да е 0.95 лв ..знае ли се

Не е препоръка за ПК на холдки
                        Спорем мен влияние върху цената може да окаже американския пазар, който считам за скъп и предполагам, че корекцията там ще е по-продължителна. Проблема ще е чисто психологически и най-вероятно няма да има връзка с резултатите на ЕУБГ а и на СОФИКС, но инвеститорите ще предпочетат да приберат част от печалбите. Това пък от своя страна е добра възможност за хората с кеш, които могат да понапълнят малко. Изглежда, че сме се наредили на опашката и чакаме да дойде време и нашите оферти да бъдат изпълнени Моята оферта е горе долу в дъното, така че поне мен ме очаква по-дълго изчакване

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                          и аз така направих но определено спрямо месец - два по-рано сега офертите в дясната половина превишават тези в лявата, което си е предпоставка за леко разпродаване или за желание. А ако има такова надявам се успешно да го посрещнем и да допълним каквото може преди 2 седмици частично понапазарувах, но мога и още малко...стига цената да е добра
                          Да върне да върне колко да върне до 1.05 ....а после както бях писал поне на 1.5 е първата спирка ..но това са само хипотези ...може и първата спирка да е 0.95 лв ..знае ли се

Не е препоръка за ПК на холдки

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                            4850, някой дет е взел малко бройки - може.
                            Тези, с които кпувах - не сме. Само свалих по-ниско ордера ми купува.
                            и аз така направих но определено спрямо месец - два по-рано сега офертите в дясната половина превишават тези в лявата, което си е предпоставка за леко разпродаване или за желание. А ако има такова надявам се успешно да го посрещнем и да допълним каквото може преди 2 седмици частично понапазарувах, но мога и още малко...стига цената да е добра

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Не го бех видел това.
                              ...Да не е само експлозивна диария,
                              Да не се заразят другите арттии че от там целия пазар.Представяш ли си каква смръдня ще е.Някой пак ще оцапат форума не мойш им взе думата .

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                                Ба де са изгуби ташунко червенокожи братко ?
                                Хау от бледоликите Що ще речуваш ти след като изпушим една лула с трева - лулата на Мира ...де ще ходи тъз артия ...в отвъдният космос ......по нанагорнишето или да вадим пак шейничките За нас е важно твоито шаманско мнение докато пушиш лулата и си в транс ?

Не е препоръка за ПК на БИЗОНИ и друга червенокожа стока дет ташунка държи у хамбаря с артиите и биволи

Ми не ми дават да напиша нещо като си вляза в профила.Цензура ли страх да не изкажа мнение различно от всеобщия порив,страх ли ??Ограничение някакво за участие у форумчето ще да е.Па за тая артия кво да ти река..... в тоя рендж както до сега.За по нататък мой и да подскокне.

Коментар

Working...
                                X