IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя
    Не е точно така! Още преди седмица писах че очаквам ДОХ или Еврохолд да влезе и ще съм хепи понеже имам и от двете Макар че в първото имам тройно повече, обективно погледнато Холда е по правилната акция, понеже има наистина голям потенциал за развитие в близките 2-3 г. Докато при ДОХ играта е друга и скоро може да бъде погълнат от империята Софарма
    Батя, просто не си смятал сответните параметри. Еврохолд няма място в индекса по текущите критерии. Ихлбл имат по-голям капитализиран фрифлоут. Очевдино са сбъркали. Виж мнението и на знаещ. Той е прав. Сега една изненада и от прецаканото - Вижте колко стана капитализирания флоут на СОФАРМА ИМОТИ - лоша работа - по-голям е и от трейс, и от еврохолд, и дори от доверие.?!!))))) С това последното доверие - каквото направихте - добре, надъхахте за индекса, но сега посоката май наобратно, нале?))))) Да не се отклоняваме от темата - твърдо съм "за" мнението на "знаещ". От борсата са объркали математиката.. ))дано се коригират овреме и да не се повтарят такива недоразумения)))))))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не е точно така! Още преди седмица писах че очаквам ДОХ или Еврохолд да влезе и ще съм хепи понеже имам и от двете
      Макар че в първото имам тройно повече, обективно погледнато Холда е по правилната акция, понеже има наистина голям потенциал за развитие в близките 2-3 г. Докато при ДОХ играта е друга и скоро може да бъде погълнат от империята Софарма
      Батя, еврохолд-а и инса са с най-голямо тегло при мен, дори обръщах инс в еврохолд по пътя нагоре над 1.15 за инса, но макар, че съм инвестирал основно в БГ акции, фундаментът на места ми бяга...но няма никакъв проблем да видим и цени над 2007 г. по повечето позиции, просто търсенето е по-голямо от предлагането... много компании се отписаха (по-малко предлагане)...продавачи вече липсват....юнаците дето търгуваме след кризата ( паметник трябва да ни издигнат за принос към развитието на капиталовия пазар) няма да продаваме скоро, защото апетитът идва с яденето...свежи пари на борсата през последните 6 м. сигурно не са влезли повече от 20-50 млн.лева, при 45 млрд.лева депозити само на физическите лица, т.е. процесът на преливане не е почнал още....чужденците още не са ни научили, т.е. няма ги още....така че за момента и без много фундамент можем да растем....искам да виждам растящи печалби и приходи (на индивидуална и консл. основа), намаляващи дългове при повечето компании, за да съм уверен във фундамента....доказали сме обаче, че можем и чисти акции да търгуваме( търсене и предлагане пак)..
      Успех...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не е точно така! Още преди седмица писах че очаквам ДОХ или Еврохолд да влезе и ще съм хепи понеже имам и от двете
        Макар че в първото имам тройно повече, обективно погледнато Холда е по правилната акция, понеже има наистина голям потенциал за развитие в близките 2-3 г. Докато при ДОХ играта е друга и скоро може да бъде погълнат от империята Софарма
        Ами пак се оказа прав какво да кажа Еврохолд влезе а за ДОХ вече съм обеден че отиваме на вливане в Софарма в най скоро време иначе щяха да влязат в Софикс, Явно Донев си иска акциите за майката . Ако не се лъжа другата седмица КЗК ще се произнесе за контрола и да продължаваме нагоре

Коментар

• Ако решат и дивидент от по 1-2-3 ст. да дадат, цена няма да имат

Коментар

• Дадох прогноза за 1 лв до края на месеца, но с влизането в СОФИКС може още през следващата седмица видим левчето. Пак казвам, да се чуди човек на тези, които се чудеха как да си "подярят" акциите на безценица. Очаквам до края месец май цена около 1,4 - 1,5 лв, а при дъщеричката около 2,4 - 2,6 лв. Не е препоръка, защото може и да бъркам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
              Еврохолд-а изненада всички с влизането си у СОФИКС
              ...

Коментар

• Еврохолд-а изненада всички с влизането си у СОФИКС
                НО мисля, че никиту няма да има проблем с намирането на кации за 1.3-1.5 млн.лева... Дар финанс нали той ги консултира и записваха увеличение на 1.20 (по спомен)... или нещо такова.... Северният фонд акционер в холд-а също може да кешира.... много е вероятно да видим цени над лев, но към 1.20 лева тапата ще е сериозна...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

някои ще кажат, че е нагласена работа, но и тука и при инса се пазарува с обеми, които преди ги нямаше..има някакво раздвижване, но не се коментира кой и защо влиза в групата.

да речем че холда го масажират, за да влезе в софикс, но при инса тогава какво става...там няма нужда от масажи по темата, а се гребе равномерно от няколко месеца и поетапно се обира всичко...?!? ако на мажо му трябваха акции на инса може да си прави увеличение на 1, но тук явно сценария е друг.
                  Ето, и новината:http://www.investor.bg/novini-i-anal...-sofix-235469/
                  lipsata

Коментар

• ако влезем в еврозоната (по политически прични) ще има сапунисване и БФБ бая нови пари ще види... може би някой се позиционира в подобни дружества, които бяха на опашката в последните няколко години
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Даже в софка може доста повече да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

някои ще кажат, че е нагласена работа, но и тука и при инса се пазарува с обеми, които преди ги нямаше..има някакво раздвижване, но не се коментира кой и защо влиза в групата.

да речем че холда го масажират, за да влезе в софикс, но при инса тогава какво става...там няма нужда от масажи по темата, а се гребе равномерно от няколко месеца и поетапно се обира всичко...?!? ако на мажо му трябваха акции на инса може да си прави увеличение на 1, но тук явно сценария е друг.
                        някои сега са се усетили. други напражиха обемите по жълти стотинки
                        тук 1.5 - 1.7
                        инса 2 - 2.5

до май-юни.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                          Все по интересно ще става тук. До края на месеца левче. Които не вярват да гледат. Това е прогнозата ми, не препоръчвам нищо.

Коментар

• Все по интересно ще става тук. До края на месеца левче. Които не вярват да гледат. Това е прогнозата ми, не препоръчвам нищо.

Коментар

• кога ще актуализирате информацията за 2-я най-велик холдинг в страницата си??

взимайте пример от ИНФОСТОК, как се прави!!! ПРЕПОРЪКА Е!
                              Last edited by Ferry; 10.03.2017, 18:05. Причина: хайде да не съм груб ;)

Коментар

• облачно с кофтета е времето точи се нещо явно и тук и при инса...надявам се да има положителни новини.

Коментар

Working...
                                X