Първоначално изпратено от Батя
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не е точно така! Още преди седмица писах че очаквам ДОХ или Еврохолд да влезе и ще съм хепи понеже имам и от двете
Макар че в първото имам тройно повече, обективно погледнато Холда е по правилната акция, понеже има наистина голям потенциал за развитие в близките 2-3 г. Докато при ДОХ играта е друга и скоро може да бъде погълнат от империята Софарма
Успех...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не е точно така! Още преди седмица писах че очаквам ДОХ или Еврохолд да влезе и ще съм хепи понеже имам и от двете
Макар че в първото имам тройно повече, обективно погледнато Холда е по правилната акция, понеже има наистина голям потенциал за развитие в близките 2-3 г. Докато при ДОХ играта е друга и скоро може да бъде погълнат от империята Софарма
- 1 like
Коментар
-
Дадох прогноза за 1 лв до края на месеца, но с влизането в СОФИКС може още през следващата седмица видим левчето. Пак казвам, да се чуди човек на тези, които се чудеха как да си "подярят" акциите на безценица. Очаквам до края месец май цена около 1,4 - 1,5 лв, а при дъщеричката около 2,4 - 2,6 лв. Не е препоръка, защото може и да бъркам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеЕврохолд-а изненада всички с влизането си у СОФИКС
...
- 1 like
Коментар
-
Еврохолд-а изненада всички с влизането си у СОФИКС
НО мисля, че никиту няма да има проблем с намирането на кации за 1.3-1.5 млн.лева... Дар финанс нали той ги консултира и записваха увеличение на 1.20 (по спомен)... или нещо такова.... Северният фонд акционер в холд-а също може да кешира.... много е вероятно да видим цени над лев, но към 1.20 лева тапата ще е сериозна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
някои ще кажат, че е нагласена работа, но и тука и при инса се пазарува с обеми, които преди ги нямаше..има някакво раздвижване, но не се коментира кой и защо влиза в групата.
да речем че холда го масажират, за да влезе в софикс, но при инса тогава какво става...там няма нужда от масажи по темата, а се гребе равномерно от няколко месеца и поетапно се обира всичко...?!? ако на мажо му трябваха акции на инса може да си прави увеличение на 1, но тук явно сценария е друг.lipsata
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
някои ще кажат, че е нагласена работа, но и тука и при инса се пазарува с обеми, които преди ги нямаше..има някакво раздвижване, но не се коментира кой и защо влиза в групата.
да речем че холда го масажират, за да влезе в софикс, но при инса тогава какво става...там няма нужда от масажи по темата, а се гребе равномерно от няколко месеца и поетапно се обира всичко...?!? ако на мажо му трябваха акции на инса може да си прави увеличение на 1, но тук явно сценария е друг.
тук 1.5 - 1.7
инса 2 - 2.5
до май-юни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеВсе по интересно ще става тук. До края на месеца левче. Които не вярват да гледат. Това е прогнозата ми, не препоръчвам нищо.
да речем че холда го масажират, за да влезе в софикс, но при инса тогава какво става...там няма нужда от масажи по темата, а се гребе равномерно от няколко месеца и поетапно се обира всичко...?!? ако на мажо му трябваха акции на инса може да си прави увеличение на 1, но тук явно сценария е друг.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар