и цената политна надолу... сега кой ще разследва КФН за золумите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
След разследване на Investor.bg: КФН влиза на проверка в БФБ
Регулаторът ще провери дали в случая с ребалансирането на SOFIX има грешка и дали тя е неволна, или умишлена
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-v-bfb-235623/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНяма нужда някой да бута и държи. Ако покажат стабилни печалби тази година, които според мен фазата им на развитие особено на румънския застраховател вече ще изкара, пазара сам ще вдигне цената много по-високо от сегашната.
но 2 закачки от статията, които ме провокираха да пиша:
- че цената трябва да се докара около 1.20
- че този етф има 0 кации еубг към днешна дата (освен ако не са купили вече... имаше един 6-цифрен пакет наскоро при еубг)
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Горе-долу сходна ми беше мотивацията да си вдигна експозицията тук с около 30% през последния месец. Имах и надеждите за Софикс, но по съвсем различни причини от абсурдната обосновка на БФБ. Въобразявах си, че през последните 6 месеца са се случили достатъчно неща за да осъзнаят, че индексът се нуждае от сериозно преразглеждане и нови правила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Горе-долу сходна ми беше мотивацията да си вдигна експозицията тук с около 30% през последния месец. Имах и надеждите за Софикс, но по съвсем различни причини от абсурдната обосновка на БФБ. Въобразявах си, че през последните 6 месеца са се случили достатъчно неща за да осъзнаят, че индексът се нуждае от сериозно преразглеждане и нови правила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНяма нужда някой да бута и държи. Ако покажат стабилни печалби тази година, които според мен фазата им на развитие особено на румънския застраховател вече ще изкара, пазара сам ще вдигне цената много по-високо от сегашната.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
БФБ: Възприели сме международната практика при ребалансирането на SOFIX
Обяснението им кърти, как го измислиха... Това е ситуацията все пак, кой доволен, кой не.
Браво на Мариян за поредната качествена и много актуална статия.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеисега кой ЕТФа ли ще го избута и държи на 1,20?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Дааааа,лесно е така. "Аз съм първи" Не мисля ,че покачването е резултат от покупки на , някой който е знаел за "влизането" му в Софикс. За това и аз ти зададох въпрос
Коментар
Коментар