IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма нужда някой да бута и държи. Ако покажат стабилни печалби тази година, които според мен фазата им на развитие особено на румънския застраховател вече ще изкара, пазара сам ще вдигне цената много по-високо от сегашната.

Коментар

• БФБ: Възприели сме международната практика при ребалансирането на SOFIX

Обяснението им кърти, как го измислиха... Това е ситуацията все пак, кой доволен, кой не.

Браво на Мариян за поредната качествена и много актуална статия.
      Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
        исега кой ЕТФа ли ще го избута и държи на 1,20?
        Не знам защо сте се хванали всички за това число 1.20? Много зависи къде ще е цената на IHLBL тогава. Ако е на 0.70лв., няма нужда EUBG да е на 1.20!

Коментар

• исега кой ЕТФа ли ще го избута и държи на 1,20?

Коментар

• Май ще поскъпне за да заслужи мястото си ....

Коментар

• юруш на маслините....

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Дааааа,лесно е така. "Аз съм първи" Не мисля ,че покачването е резултат от покупки на , някой който е знаел за "влизането" му в Софикс. За това и аз ти зададох въпрос
                както казах, само зададох въпрос. не търся под вола теле

Коментар

• Според г-н Василев и кореспонденцията на Експат с БФБ грешка няма -това показват сметките и Еврохолд май че остава.......всъщност са ми по "симпатични" от IHLBL ако трябва да избирам между двете,но това е само мое мнение !

Коментар

• Това което се усъмних първоначално, още като видях новината за влизащите в софикс, беше, дали цирка не е заради това, някой да иска да се измъкне оттука!?!? Сложен въпрос, за много пари и разбира се, без да бъде каквато и да е препоръка!!!
                    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

въпрос зададох аз
                      Дааааа,лесно е така. "Аз съм първи" Не мисля ,че покачването е резултат от покупки на , някой който е знаел за "влизането" му в Софикс. За това и аз ти зададох въпрос

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение

Защо трява да върне до 0.75 ???
                        въпрос зададох аз

Коментар

до 0.75 връщаме ли се?
                          Защо трява да върне до 0.75 ???

Коментар

• до 0.75 връщаме ли се?

Коментар

• Как Еврохолд се промуши неправилно в SOFIX?

Това се е случило поради странно правило на БФБ и ползване на грешни данни, като към днешна дата дружеството вече би трябвало да излезе от индекса

http://www.investor.bg/novini-i-anal...-sofix-235501/

Много добре написана статия ... в следващите дни ще очакваме развитие по темата.

п.п Големите въпроси сега са дали Expat SOFIX ETF ще продава акциите си в ИХ България, дали ще купува акции от Еврохолд, и дали БФБ-София ще коригира фактическата си грешка, че ползва бройката от 212 241 666 акции за Еврохолд при ребалансирането на SOFIX.
                              Last edited by Innocent; 13.03.2017, 10:26.

Коментар

• Е, и с какво ИХБ превъзхожда ЕУБГ? Приходи, резултат, бизнес, позиция или какво по-точно? Разликите са очевидни. Като за основен индекс и това следва да се отчете. Може би само профилът на собствеността, да речем, е по-благоприятен за нас - минориторите.

Коментар

Working...
                                X