Няма нужда някой да бута и държи. Ако покажат стабилни печалби тази година, които според мен фазата им на развитие особено на румънския застраховател вече ще изкара, пазара сам ще вдигне цената много по-високо от сегашната.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
БФБ: Възприели сме международната практика при ребалансирането на SOFIX
Обяснението им кърти, как го измислиха... Това е ситуацията все пак, кой доволен, кой не.
Браво на Мариян за поредната качествена и много актуална статия.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеисега кой ЕТФа ли ще го избута и държи на 1,20?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
Дааааа,лесно е така. "Аз съм първи" Не мисля ,че покачването е резултат от покупки на , някой който е знаел за "влизането" му в Софикс. За това и аз ти зададох въпрос
Коментар
-
Това което се усъмних първоначално, още като видях новината за влизащите в софикс, беше, дали цирка не е заради това, някой да иска да се измъкне оттука!?!? Сложен въпрос, за много пари и разбира се, без да бъде каквато и да е препоръка!!!http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
въпрос зададох аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениедо 0.75 връщаме ли се?
Коментар
-
Как Еврохолд се промуши неправилно в SOFIX?
Това се е случило поради странно правило на БФБ и ползване на грешни данни, като към днешна дата дружеството вече би трябвало да излезе от индекса
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-sofix-235501/
Много добре написана статия ... в следващите дни ще очакваме развитие по темата.
п.п Големите въпроси сега са дали Expat SOFIX ETF ще продава акциите си в ИХ България, дали ще купува акции от Еврохолд, и дали БФБ-София ще коригира фактическата си грешка, че ползва бройката от 212 241 666 акции за Еврохолд при ребалансирането на SOFIX.Last edited by Innocent; 13.03.2017, 10:26.
Коментар
Коментар