IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

За какви загуби говориш, акцията само се повишава, не вярвам някой спекулант да я е скъсил, че да реализира загуби!
    След излизането на статията в 12,20ч акцията падна с 10% за един час.
    13:19:47 0.831 679
    12:22:24 0.915 500
    Last edited by Innocent; 14.03.2017, 14:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение

За какви загуби говориш, акцията само се повишава, не вярвам някой спекулант да я е скъсил, че да реализира загуби!
      Някой може да я е продал, а да остане в Софикс

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
        В крайна сметка обаче правилата са за да отговарят на реалността и да са адекватни. Мариян добре го е описал в статията си.
        +1

Коментар

• В крайна сметка обаче правилата са за да отговарят на реалността и да са адекватни. Мариян добре го е описал в статията си.
          Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
            Ако след проверката на КФН се окаже, че Мариян е прав, комисията определяща компаниите влизащи в Софикс би трябва да поеме отговорност за случващото се по позицията ... относно загубите на инвеститорите и спекулантите ??? От друга страна има и печеливши, ИП-и се радват на "ластика".

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

А ако проверката установи, че са спасезни нормативните изисквания, такива, каквито са по документи, и не се налага ревизия на решението, кой ще носи отговорност? Емоциите и желанията са едно, правилата (добри, лоши, международни, локални), са съвсем друго.
              Прав си всяка монета има две страни, правилата са за да се спазват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                Ако след проверката на КФН се окаже, че Мариян е прав, комисията определяща компаниите влизащи в Софикс би трябва да поеме отговорност за случващото се по позицията ... относно загубите на инвеститорите и спекулантите ??? От друга страна има и печеливши, ИП-и се радват на "ластика".
                А ако проверката установи, че са спасезни нормативните изисквания, такива, каквито са по документи, и не се налага ревизия на решението, кой ще носи отговорност? Емоциите и желанията са едно, правилата (добри, лоши, международни, локални), са съвсем друго.

Коментар

• Ако след проверката на КФН се окаже, че Мариян е прав, комисията определяща компаниите влизащи в Софикс би трябва да поеме отговорност за случващото се по позицията ... относно загубите на инвеститорите и спекулантите ??? От друга страна има и печеливши, ИП-и се радват на "ластика".

Коментар

• и цената политна надолу... сега кой ще разследва КФН за золумите?

Коментар

• След разследване на Investor.bg: КФН влиза на проверка в БФБ

Регулаторът ще провери дали в случая с ребалансирането на SOFIX има грешка и дали тя е неволна, или умишлена

http://www.investor.bg/novini-i-anal...-v-bfb-235623/

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Няма нужда някой да бута и държи. Ако покажат стабилни печалби тази година, които според мен фазата им на развитие особено на румънския застраховател вече ще изкара, пазара сам ще вдигне цената много по-високо от сегашната.
                        така е, божа работа, пазар-цар.
                        но 2 закачки от статията, които ме провокираха да пиша:
                        - че цената трябва да се докара около 1.20
                        - че този етф има 0 кации еубг към днешна дата (освен ако не са купили вече... имаше един 6-цифрен пакет наскоро при еубг)

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Горе-долу сходна ми беше мотивацията да си вдигна експозицията тук с около 30% през последния месец. Имах и надеждите за Софикс, но по съвсем различни причини от абсурдната обосновка на БФБ. Въобразявах си, че през последните 6 месеца са се случили достатъчно неща за да осъзнаят, че индексът се нуждае от сериозно преразглеждане и нови правила.
                          Знам, че компанията не е идеална, но пък не може да струва толкова малко и за това влязох.Не очаквах да влезе в Софикс, а без това си беше подценена исега още е така. Купувах с визия за бъдещето. Виждам, че има опити за развиване на бизнеса и ако изкарат читав отчет ще стане чудесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Горе-долу сходна ми беше мотивацията да си вдигна експозицията тук с около 30% през последния месец. Имах и надеждите за Софикс, но по съвсем различни причини от абсурдната обосновка на БФБ. Въобразявах си, че през последните 6 месеца са се случили достатъчно неща за да осъзнаят, че индексът се нуждае от сериозно преразглеждане и нови правила.
                            Аз съм на същото мнение и съм го изказал по-долу в темата. Покачването на цената до тук не се дължи на това, че ще влиза/излиза от Софикс

Коментар

• По голям проблем е 10 дневното изчакване до влизането на решенията в сила.Влизащите нарастват, излизащите обикновенно падат.Не е добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Няма нужда някой да бута и държи. Ако покажат стабилни печалби тази година, които според мен фазата им на развитие особено на румънския застраховател вече ще изкара, пазара сам ще вдигне цената много по-високо от сегашната.
                                Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

Working...
                                X