IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
    Тия мошеници и хубав отчет извадиха ,когато искат да съберат на хората парите стават много точни и продуктивни )
    От това по точно мнение за този холдинг няма !

Коментар

• Брей, не останаха дребни акционери тук...никой нищо не коментира. Минаха 59 млн. права. Май само бат' Асен има толкова много. Това значи ли, че някой нов голям инвеститор е проявил интерес да участва в увеличението? Разсъждавам си само, не съм от разбирачите...

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/finansi.../?ref=miniurl&
        интересно
        бавно и тихо нагоре

Коментар

Тия мошеници и хубав отчет извадиха ,когато искат да съберат на хората парите стават много точни и продуктивни )
          започнал е процеса на мислене при инвесторите

Коментар

• Тия мошеници и хубав отчет извадиха ,когато искат да съберат на хората парите стават много точни и продуктивни )

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

тези увеличение направиха ли ?

Еврохолд България АД-София Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
              Относно: Информация за финансови инструменти
              31-10-2017 11:11:18 Съобщение по чл. 92а от ЗППЦК за обявяване на началото на публичното предлагане на акции от увеличението на капитала на ЕВРОХОЛД БЪЛГАРИЯ АД

Прикачени файлове: Съобщение по чл. 92а от ЗППЦК за обявяване на началото на публичното предлагане на акции от увеличението на капитала на ЕВРОХОЛД БЪЛГАРИЯ АД
              Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
                Каква е играта тук, според вас? Решили са този път да ни убедят да участваме в увеличението ли?
                тези увеличение направиха ли ?
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
                  Цената е х3, а излезли 120 акционера. Това си е резил, но не е и за хвалене.Предпочитам да съм в следващите групи по 120.
                  Резил е, само че за дружеството, а не за хората, които са решили да излизат. Говори за тоталната липса на доверие. И не без основание. Не е невъзможно да се поправи, обаче. И аз съм бил на косъм на няколко пъти да натисна копчето, но досега правилно съм отгатвал, че интересът на мажоритаря е била цената да расте. Защото нали не си мислиш, че в нещо друго е причината да е, както казваш х3.

Коментар

• Цената е х3, а излезли 120 акционера. Това си е резил, но не е и за хвалене.Предпочитам да съм в следващите групи по 120.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                      вече излязох.
                      Не си единствения. Покрай справките на ЦД за ФФ поглеждам и бройката на акционерите. Понеже е преобразуван бивш приватизационен фонд, в акционерната структура има към 10к акционера, но е ясно, че активните са няколко стотин. От май месец досега около 120 акционера са се възползвали от раздвижването в търговията и са излезнали.

Коментар

• Много заеми станаха, вече излязох. Може и да бъркам. Ако стане 0,60 лв, пак ще купя. Успех на имащите.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          увеличаваш над пазар - увеличаваш само ти
                          увеличаваш под пазар - увеличаваш ти и другите или само другите според зависи

има ги и по-сложни сценарии според зависи

поне за сега изглежда сякаш ще има смисъл да увеличават всички, но има време, защото цената може да падне под 1.30 и тогава, който иска може да бере по пазара.

увеличението е подходящо, когато се намери и някой голям, който иска да влезе с дял примерно 10%-15% .. ако тръгне да бере по пазара ще гони доста високи цени...и няма да е навит... остава мажо да му продаде от неговите, но и това не винаги става... та едно такова увеличение е идеално ако има стратегически инвеститор, който е ок да влезе с приличен дял.

пп всичко е само в зоната на предположенията
                          и вече колко стратегически инвеститора са се навряли в тази воняща бъчва, след толкова Х увеличения?!? къде са!? не ги виждам? някой има ли повече инфо, кои са тези великани-стратези?

Коментар

• увеличаваш над пазар - увеличаваш само ти
                            увеличаваш под пазар - увеличаваш ти и другите или само другите според зависи

има ги и по-сложни сценарии според зависи

поне за сега изглежда сякаш ще има смисъл да увеличават всички, но има време, защото цената може да падне под 1.30 и тогава, който иска може да бере по пазара.

увеличението е подходящо, когато се намери и някой голям, който иска да влезе с дял примерно 10%-15% .. ако тръгне да бере по пазара ще гони доста високи цени...и няма да е навит... остава мажо да му продаде от неговите, но и това не винаги става... та едно такова увеличение е идеално ако има стратегически инвеститор, който е ок да влезе с приличен дял.

пп всичко е само в зоната на предположенията
                            Last edited by bertram; 05.09.2017, 12:30.
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Каква е играта тук, според вас? Решили са този път да ни убедят да участваме в увеличението ли?

Коментар

Ами 8% лихва за 5 год. ,това ако не е източване
                                Можеш да си купиш от облигациите и да точиш ти!

Коментар

Working...
                                X