страхотен ход! бравос!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
имат си абонати от пф
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеНово увеличение на капитала?
П.С. На тия едвам им намерих темата. То, тук остана ли изобщо някой?“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеНово увеличение на капитала?
П.С. На тия едвам им намерих темата. То, тук остана ли изобщо някой?
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениеаз от двата най-големи мошеника от холдингите заложих на тези тука ще видим и тука 2-3 лева поне при 6 приходи на акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнениеаз от двата най-големи мошеника от холдингите заложих на тези тука ще видим и тука 2-3 лева поне при 6 приходи на акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНещо пудрят нещата ми се струва
Консолидирани резултати на Еврохолд за 2017:
Двоен ръст на печалбата и значително увеличение на рентабилността на основните бизнес линии
Приходите надхвърлят 1.2 млрд. лв.
Нетната печалба се удвоява до близо 20 млн. лв.
Оперативната печалба (EBITDA) се увеличава с 50% до 52 млн. лв.
Собственият капитал расте два пъти до 211 млн. лв.
http://x3news.com/download/?id=376113
ако имаше кой свестен да им направи одит и да тръснат една пре-солена глоба за манипулация на отчети
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нещо пудрят нещата ми се струва
Консолидирани резултати на Еврохолд за 2017:
Двоен ръст на печалбата и значително увеличение на рентабилността на основните бизнес линии
Приходите надхвърлят 1.2 млрд. лв.
Нетната печалба се удвоява до близо 20 млн. лв.
Оперативната печалба (EBITDA) се увеличава с 50% до 52 млн. лв.
Собственият капитал расте два пъти до 211 млн. лв.
http://x3news.com/download/?id=376113
- 5 Харесвания
Коментар
-
Точно с 200 акционера е намаляла акционерната структура тук, откакто ЦД публикува данни, т.е. от месец май. Броят на акционерите тук е значителен, но това са основно спящи акции от масовата приватизация. Това означава, че много сериозен брой от "активните" инвеститори са се възползвали от изкупуванията за да се разкарат. Говори за доверието към тази компания. Аз също се възползвах да намаля значително експозицията си, но така, както я закараха от 0,70 на 1,30, могат да я закарат и на двата кинта, така че спекулантът в мен надделя и засега поне продължавам да държа.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
От това по точно мнение за този холдинг няма !
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнениеБрей, не останаха дребни акционери тук...никой нищо не коментира. Минаха 59 млн. права. Май само бат' Асен има толкова много. Това значи ли, че някой нов голям инвеститор е проявил интерес да участва в увеличението? Разсъждавам си само, не съм от разбирачите...
Коментар
Коментар