IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• страхотен ход! бравос!
    Сделката се очаква да бъде финализирана след одобрение от регулаторните органи

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение

имат си абонати от пф
      Такива, дето въобще не подозират, че имат акции тук. Тях мажоритарите няма как да прогонят

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
        Ново увеличение на капитала?

П.С. На тия едвам им намерих темата. То, тук остана ли изобщо някой?
        имат си абонати от пф
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Тук мисля имаше в последната статия на инвестора нещо да се случва краят на март или края а април...някой има ли спомен какво беше?

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
            Ново увеличение на капитала?

Не ги следя, но останаха ли акциионери за Софикс?

Коментар

• Ново увеличение на капитала?

Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Железни сме - устояваме на бурята!

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
                  аз от двата най-големи мошеника от холдингите заложих на тези тука ще видим и тука 2-3 лева поне при 6 приходи на акция
                  тук 5 г. ги чаках с Инса- стига толкова, а и на 7% облигации да те финансират в наши дни си е сериозен знак!

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
                    аз от двата най-големи мошеника от холдингите заложих на тези тука ще видим и тука 2-3 лева поне при 6 приходи на акция
                    С тези мошеници приключих миналата година. Замених ги с нещо по- прозрачно и обяснимо за движението на цената. Успех на оцелелите!

Коментар

• аз от двата най-големи мошеника от холдингите заложих на тези тука ще видим и тука 2-3 лева поне при 6 приходи на акция

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Нещо пудрят нещата ми се струва

Консолидирани резултати на Еврохолд за 2017:
                        Двоен ръст на печалбата и значително увеличение на рентабилността на основните бизнес линии

 Приходите надхвърлят 1.2 млрд. лв.
                         Нетната печалба се удвоява до близо 20 млн. лв.
                         Оперативната печалба (EBITDA) се увеличава с 50% до 52 млн. лв.
                         Собственият капитал расте два пъти до 211 млн. лв.
                        http://x3news.com/download/?id=376113
                        винаги са го правили, от самото начало се доказаха като измамници и връткаджии. хейтя ги, не отричам.
                        ако имаше кой свестен да им направи одит и да тръснат една пре-солена глоба за манипулация на отчети

Коментар

• Нещо пудрят нещата ми се струва

Консолидирани резултати на Еврохолд за 2017:
                          Двоен ръст на печалбата и значително увеличение на рентабилността на основните бизнес линии

 Приходите надхвърлят 1.2 млрд. лв.
                           Нетната печалба се удвоява до близо 20 млн. лв.
                           Оперативната печалба (EBITDA) се увеличава с 50% до 52 млн. лв.
                           Собственият капитал расте два пъти до 211 млн. лв.
                          http://x3news.com/download/?id=376113

Коментар

• Точно с 200 акционера е намаляла акционерната структура тук, откакто ЦД публикува данни, т.е. от месец май. Броят на акционерите тук е значителен, но това са основно спящи акции от масовата приватизация. Това означава, че много сериозен брой от "активните" инвеститори са се възползвали от изкупуванията за да се разкарат. Говори за доверието към тази компания. Аз също се възползвах да намаля значително експозицията си, но така, както я закараха от 0,70 на 1,30, могат да я закарат и на двата кинта, така че спекулантът в мен надделя и засега поне продължавам да държа.
                            Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

От това по точно мнение за този холдинг няма !
                              абсолютно

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение
                                Брей, не останаха дребни акционери тук...никой нищо не коментира. Минаха 59 млн. права. Май само бат' Асен има толкова много. Това значи ли, че някой нов голям инвеститор е проявил интерес да участва в увеличението? Разсъждавам си само, не съм от разбирачите...
                                не думай моля те.... че що тапети имам тук и в още 3-4 дружества.... на моменти се попритеснявам, как могат да си заминат поради коректността и прозрачността на дружествата и разбира се поради прекалената ликвидност

Коментар

Working...
                                X