IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврохолд България АД (EUBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Това твърдение без да се обиждаш е невярно.

Печалбата за минали години не стои на куп някъде че с нея да си разплатиш задълженията като решиш …..тя се материализира в някакви активи, било то дялове , вземания , ДМА , пари по сметка и т.н. в техния случай основно в дялове заради придобиванията които правиха.

Те са се разраствали за сметка на печалбата си , но в един момент се е наложило да вземат и дълг за да продължат експанзията. Ако са имали достатъчно кеш / пари по сметка нямаше да вземат дълг и да плащат солена лихва...…
    Дори в статията. В инвестора пише за придобивания и и погасяване на високо лихвени заеми.
    Аз съм много доволен усещането ми е че тук може да е най голямата изненада. На бфб!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Печалбата за минали години не стои на куп някъде че с нея да си разплатиш задълженията като решиш …..тя се материализира в някакви активи, било то дялове , вземания , ДМА , пари по сметка и т.н. в техния случай основно в дялове заради придобиванията които правиха.

Те са се разраствали за сметка на печалбата си , но в един момент се е наложило да вземат и дълг за да продължат експанзията. Ако са имали достатъчно кеш / пари по сметка нямаше да вземат дълг и да плащат солена лихва...…
      Малко на пирамидка ми мяза (

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
        …........................покриват голяма задлъжнялост с натрупаната печалба.Добро решение за мен!
        ……………………….

Last edited by markov; 30.05.2018, 16:01.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение

Опаааа
          Аз съм доволен.Запазват същият дивидент и покриват голяма задлъжнялост с натрупаната печалба.Добро решение за мен!
          Браво и успех на всички които имат!

Коментар

Дивидента ще е по голям.имат 140% увеличение на печалбата!
            Опаааа

Коментар

• Първоначално изпратено от aazzz Разгледай мнение
              Да не би да се е появило инфо за дивидент? Или тези сделки се дължат на случайно трепване на нечий пръст.....
              0.009 на акция за 2017г.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от aazzz Разгледай мнение
                Да не би да се е появило инфо за дивидент? Или тези сделки се дължат на случайно трепване на нечий пръст.....
                Аз инфо не съм видял.Хвалят се че са бъкани с кеш.Дано това се отрази подобаващо на дивидента.Доколкото чувам в Румъния направо ги изкъртват.Много им вървяло там застраховането.Общо взето нещата са доста добре но да видим какъв ще е тук сценария!

Коментар

• Да не би да се е появило инфо за дивидент? Или тези сделки се дължат на случайно трепване на нечий пръст.....

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение

Като обещаят стинка ,стинка и половина ,дивидент може и 3 лв. да стане
                    Дивидента ще е по голям.имат 140% увеличение на печалбата!

Коментар

Да готини са!Накупиха навсякъде пък и банка....очаквам 3лв минимум Догодина както и при Хим....126% 2017г. Да видим 2018 с колко ще ни зарадват!
                      Като обещаят стинка ,стинка и половина ,дивидент може и 3 лв. да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
                        А акционерите биха се увеличили, но...
                        Най добре. да не се увеличават...а цената да достигне тази от ipo мисля си че натам сме тръгнали

Коментар

• А акционерите биха се увеличили, но...

Коментар

• ако беше нормална борса, цената да е задминала 2 вече
                            Ще продължим да проучваме добри възможности за придобивания на застрахователни компании със силен потенциал в региона, заявиха от ръководството на компанията

Коментар

Да готини са!Накупиха навсякъде пък и банка....очаквам 3лв минимум Догодина както и при Хим....126% 2017г. Да видим 2018 с колко ще ни зарадват!
                              да, интересно ще е! ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                                страхотен ход! бравос!

Коментар

Working...
                                X