Първоначално изпратено от cymru
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеБЛУБЕЪРД ИНВЕСТМЪНТС ЛТД....
Чел ли си приказката за Синята брада като малък?
Съвпадението е много интересно.
Финансови машинации ли е правил?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
Чел ли си приказката за Синята брада като малък?
Съвпадението е много интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеЗащо да е случайност. Според мен, Няма такова нещо в този случай.
Пък ако е за проспекта, с цената скача и качеството
Коментар
-
ОК
Тук си хванахте партньори мечта - Бриго Аспарухов, Атанас Тилев... Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеИскреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеАми, то от няколко години, по случайност, малко са еб.ни нещата по пазарите. Например, Уникредит чини 4 злоти днес във Варшава, или към един холд, та всичко с времето си.
ПС За мен този проспект е доста по-интересен от миналия.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеНезнам, пичове, ама тука що пари се изпотрошиха да се крепи цената и да се подържа акцията на цени доста високи (предвид другите акции).....чак им се чудя на глупаците вкарали се в този филм
П.П. Глупакът може и да се окажа аз, ама надали ...
Не е препоръкаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеТака е. А какъв ли ще е проспекта след 6 месеца за следващата емисия?
Ти, по какъв повод се вълнуваш, апропо
Да поздравиш, предполагам, но ако ще записваш и нещо не ти е ясно, ако мога да помогна съм на разположение
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеАми, то от няколко години, по случайност, малко са еб.ни нещата по пазарите. Например, Уникредит чини 4 злоти днес във Варшава, или към един холд, та всичко с времето си.
ПС За мен този проспект е доста по-интересен от миналия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеСофарма са се залиствали от няколко години ...
След тях, да не останат назад, се залистваха монбат, енемона, еврохолда...
Кое от изброените е листнато ?!
ПС За мен този проспект е доста по-интересен от миналия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене е зле да помислиш и да попрочетеш преди да пишеш смислени коменатари като горния
5. Предстои листване на чужда борса...
След тях, да не останат назад, се залистваха монбат, енемона, еврохолда...
Кое от изброените е листнато ?!
Коментар
Коментар