Темата съвсем замря.Беше нает дайвър за издирването на Хаяско.И вижте какво се случи:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
http://download.bse-sofia.bg/finance...012%202011.doc
Отчетчето за Евролийз Ауто. Според мен оттук напред и нагоре за лизинга.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
EUBG - Радост Свиркова
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеСподелям съмнението ти, хане
за еврохолдеца проблеми няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеНе и по тази позиция......според мен , тук, пътя е ясен и е доста негативенЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеХане,
искрено се надявам да бъркаш и да направим едно 50%+ тази година тук,...не мисля, че е трудно да иде на 1.50+ с хубави обеми.
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеНе и по тази позиция......според мен , тук, пътя е ясен и е доста негативен
искрено се надявам да бъркаш и да направим едно 50%+ тази година тук,...не мисля, че е трудно да иде на 1.50+ с хубави обеми.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеНе и по тази позиция......според мен , тук, пътя е ясен и е доста негативен
Въпросът е да сме се качили на правилната гара - че да хванем най-голямото ускорение,,,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеЗдравей!
Сигурно си прав! Аз малко позагубих конците в процеса на последните 2 увеличения на капитала! Но с нетърпение чакам годишния отчет за да си сверя как се движи акционерната структура...
Варшава засега не оправдава очакванията! Мисля, че е имало някакви уговорки, които засега не се реализират... Може би все пак фрустрацията на международните пазари си казва думата...А може би не... Предстоят още много интерсни епизоди!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеимаше едно такова и преди нова година..та не е ясно от кой крачол в кой го местят.
поздрави
Сигурно си прав! Аз малко позагубих конците в процеса на последните 2 увеличения на капитала! Но с нетърпение чакам годишния отчет за да си сверя как се движи акционерната структура...
Варшава засега не оправдава очакванията! Мисля, че е имало някакви уговорки, които засега не се реализират... Може би все пак фрустрацията на международните пазари си казва думата...А може би не... Предстоят още много интерсни епизоди!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение4 672 898 - голямо кифте на нерегулирания пазар... Кой ли е продавача?? Аз се сещам за един гръцки фонд...
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
.....
Фирма, свързана с шефа на надзора на Корпоративна банка Цветан Василев, е класирана на първо място в търг на пътната агенция за доставката на 46 джипа за 1,24 млн. лв. Това става ясно от жалба на "Евролийз ауто" до Комисията за защита на конкуренцията. Жалбата на “Евролийз” е постъпила на 29 декември, а комисията има двумесечен срок, в който да се произнесе. Решението на КЗК пък подлежи на обжалване пред Върховния административен съд.
От "Евролийз ауто" поясняват, че са класирани на второ място само с две точки разлика от първия - "Киа моторс България". Последната фирма е собственост на "Афлик България", която държи и основния пакет от инвестиционния посредник "Фина С" на Цветан Василев.
"Афлик България" купи и "Корабостроителница Русе". В управата на "Афлик" са Янчо Ангелов и Бисер Лазов. Първият е в надзора на Корпоративна банка, а вторият участва в управата на "Бромак финанс" пак на Цветан Василев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеАз не съм обелил и дума относно това дали пазарната й цена е справедлива или не.
А относно останалите коментари "по същество" - още в началото написах, че не искам да се заяждам с тукашните фенове и няма нужда да ме обличате в чужди дрехи.
Справедлива, несправедлива толкова си е от 4 години, това ако е дерта по тази позиция не ни мисли. Нова Телевизия наистина беше купена много над реалната си цена и аналогията не е особено удачна. Ако приемем, че не е заяждане няма смисъл да предъвкваме една и съща тема през някоя и друга година, само защото не можем да измислим друго за кахърене.
Да не говорим че е досадно да чета едни и същи неща от 3-4 определени ника по дадена тема, тъй като спонтанно им хрумнало да я коментират.
Не сме 2005-2006, все пак
Коментар
Коментар