Какво става тука - пак ли предефинират основния си бизнес
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Някой ако се интересува какво стана със стария офис на Инса -
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1360663
Защо ли ЕИГ купи още едно ЗОД се чудяНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНеее, акцията е трепач - виж че никой не продава.
ПС
То не че има и кой да купи де, то много намаляха балъците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение12.04.2012 10:21 67 1.083
11.04.2012 09:30 110 1.082
10.04.20....
Само да попитам добронамерено ....Нали не са ви спрели , още ви търгуват и сте в Софикс....
ПС
То не че има и кой да купи де, то много намаляха балъците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДнес пак се самонабалончваха в края на сесията, та това, което казваш за увеличението на капитала - нищо чудно, ако го нахакат и тази година на хакционерите. ))
Не е препоръка
Тук тройката може много да помогне, но най-вероятно няма да споделят такава информация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеИ да им го нахакат,все тая,те са си свикнали отколе.Време е количествените натрупвания да доведат до качествени промени.Радостта да стане всенародна.И всеобхватна.Не е препоръка ...
Коментар
-
EUBG - Радост Свиркова
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение.... за увеличението на капитала - нищо чудно, ако го нахакат и тази година на хакционерите. ))
Не е препоръкаLast edited by Gaki; 30.03.2012, 18:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕее, знаеш че съм естет, и си падам по красавици.
Но тук прави впечатление, че нещата не помръдват много-много. Айде- вие тримата сте претръпнали, но гледам че на някои от новите ентусиасти нервите вече не издържат.
Влака искат да карат ли, да тръгва ли, не знам. имейлчета си разменят, да се подкрепят взаимно. Похвално е това. Чувам че и кинтите са на привършване, та се чудя - няма ли да спретнете едно увеличение на капитала, че и хаяско иска да папка...
Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениеОт Инфостока ........ в отчета за приходите и разходите ........ предишни години неконсолидираните разходи за възнаграждения са били средно по 500 хил. годишно,а след консолидацията вече стават над 20 млн ........ ОК? в това не виждам нищо неправилно,въпроса ми е защо за 2011 год,неконсолидираните възнаграждения са толкова колкото общите,а именно консолидираните? Това ми стана интересно да ви питам ........ Вероятно да са сбъркали от самия сайт?
Виж директно отчетите, че аз не виждам такива разлики.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеКъде пък го видя това - специфицирай?Last edited by PapilloN*; 30.03.2012, 13:29.
Коментар
-
Еее, знаеш че съм естет, и си падам по красавици.
Но тук прави впечатление, че нещата не помръдват много-много. Айде- вие тримата сте претръпнали, но гледам че на някои от новите ентусиасти нервите вече не издържат.
Влака искат да карат ли, да тръгва ли, не знам. имейлчета си разменят, да се подкрепят взаимно. Похвално е това. Чувам че и кинтите са на привършване, та се чудя - няма ли да спретнете едно увеличение на капитала, че и хаяско иска да папка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеКимру, ти си като орлица бдяща над малкото недъгаво орле
Как е кол центъра - спийкваш ли си с дебелите баби американкиНе-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар