Кимру, ти си като орлица бдяща над малкото недъгаво орле
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврохолд България АД (EUBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PapilloN* Разгледай мнениеБанда един въпрос : От къде са дошли тези 24 млн за възнаграждения в неконсолидирания за 2011?Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеВсички сме заложници на една шепа олигарси!!!
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДанъчен адвокат ще стане собственик на пенсионна компания "Бъдеще"
Дружество на Тодор Табаков, свързано с "Еврохолд", е получило разрешение за сделката от надзора
Управляват 73млн. - Браво, хайде поне 10-20 от тях към БФБ
Офшорка - собственик на Пенсионноосигурително дружество! Нека източването на фондовете му започне сега! мамичката му бегетовска... нама закони в тая кочина! И няма надежда за оправия тук - и след 100 години.. "преход"...
Иначе за групата Еврохолд - може и добра да е новината.. Дреме ми на х.урката... Акционер съм в някой от компаниите им... и дори и да направя някой петак покрай техните врътки - не се радвам! Болката ми е че КОЧИНАТА си остава КОЧИНА!
Коментар
-
Данъчен адвокат ще стане собственик на пенсионна компания "Бъдеще"
Дружество на Тодор Табаков, свързано с "Еврохолд", е получило разрешение за сделката от надзора
Управляват 73млн. - Браво, хайде поне 10-20 от тях към БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИ кво ся? Пари за крепене на акцията имат, а пари да си погасяват заемите по облигациите нямат!... Ненормална работа...
http://www.investor.bg/novini-i-anal...igacii,131206/
Не е препоръка, мастер (тук нямам хартии)Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеКрепят го като рохко яйце Сакън да не падне от клонаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеХолТчето е висш пилотаж. Тук няма наготово да Ви светкам.........
Коментар
Коментар