Първоначално изпратено от msimov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеМи ти си 100% от тях.....само дето се заблуждаваш сам....а КФН ще го чакате в някой друг век да направи нещо адекватно...
Аз не съм Пепи. Ако Пепи алармираше от както беше върха тук аз пък алармирам откакто е дъното тук пък вие можете колкото си искате да не ми верватеМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениенали, продават ти най-ценните активи на безценица а ти не се "връзваш" на номера и верваш сляпоМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеИ докато се връзват будалите на подобни новини те си продават акциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеИ докато се връзват будалите на подобни новини те си продават акциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениене случайно изкараха най-печелившите си дружества от холдинга преди година....всичко е било ясно още тогаваМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
,,Действията на ОББ могат да се разглеждат като превантивна мярка предвид влошаващите се финансови резултати на "Холдинг Пътища". За първото полугодие на 2011 г. загубата на дружеството се удвоява до 6.4 млн. лв. на годишна база, а продажбите са паднали с 60%. Компанията има 110.7 млн. лв. дълг с по-кратък падеж, от който 73.2 млн. лв. са само банкови задължения.'' http://www.livebiz.bg/kompanii/s/1955967991Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеНе се бъзикайте с Холдинг Пътища Ад.
Холдинг Пътища Ад никога не е била лоша компания нито в момента е нито ще е лоша в близката 1 година.
сМЕеееееххххххххххххххххххххххххххМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Нахакал съм се тука щото много добре знам колко струва Холдинг Пътища Ад
Хора запомнете едно цената на Холдинг Пътища Ад никога не се е определял на базата на това колко активи има а на базата на това каква печалба може да се очаква.
Те, че по баланс нещата не изглеждат розови по отношение на печалбата това е друг въпрос но по този въпрос не му е дошло времето да говоря още. По този въпрос ще говоря само ако се наложи за момента не се налага.
И тъй като се е видяло, че аз съм единствения който ще защитава Холдинг пътища Ад сега ще ви напиша пък нещо положително което става ясно от тази новина.
Както виждате от съобщението Холдинг Пътища си е предплатил всички дължими суми за октомври, както и са предплатени частично дължимите суми за ноември 2011г
Ето от къде се появи по-голямата загуба в неконсолидирания баланса на Холдинг Пътища Ад предплатени били нещата
Уф превърнах се в заместител на Пепи какъв срамМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеТрябва да си найстина сериозен инвеститор, за да се нахакаш тука и да се надяваш на нещо.....
Не че не съм минал и оттука с огромна загуба де....
Холдинг Пътища Ад никога не е била лоша компания нито в момента е нито ще е лоша в близката 1 година.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеНе се връзвайте изобщо на подобни новини с които могат да се плашат гаргите но не и сериозните инвеститори.
Според неконсолидирания баланс за шестмесечието на 2011-та Холдинг Пътища Ад разполага с 133 милиона в текущи активи. Като плати 7.6 милиона пак ще има 125 милиона в текущи активи.
Малка справка в информационното пространство показва, че Инфраком 2007 ЕООД се занимава и с предоставянето на заеми. Така Инфраком 2007 ЕООД е предоставило заем на Мостстрой Ад за 593 хиляди лева.
http://docs.google.com/viewer?a=v&q=...eV4QAgXI8ylLgg
Според неконсолидирания баланс за шестмесечието на 2011-та на Холдинг Пътища Ад, той има задължения по получени заеми към банки и небанкови финансови институции в размер на 73 милиона.
Ние вече знаем, че Инфраком 2007 ЕООД предоставя заеми. Ние не знаем дали не е предоставил и на Холдинг Пътища Ад и по този начин Холдинг Пътища се получава длъжник.
На базата на какви взаимоотношения Холдинга е длъжник на Инфраком 2007 ЕООД. Много се съмнявам, че просто ей така му е станал гарант някъде просто щото са добри приятели.
С две думи хора не бъдете наивни.
Не че не съм минал и оттука с огромна загуба де....
Коментар
-
Не се връзвайте изобщо на подобни новини с които могат да се плашат гаргите но не и сериозните инвеститори.
Според неконсолидирания баланс за шестмесечието на 2011-та Холдинг Пътища Ад разполага с 133 милиона в текущи активи. Като плати 7.6 милиона пак ще има 125 милиона в текущи активи.
Малка справка в информационното пространство показва, че Инфраком 2007 ЕООД се занимава и с предоставянето на заеми. Така Инфраком 2007 ЕООД е предоставило заем на Мостстрой Ад за 593 хиляди лева.
http://docs.google.com/viewer?a=v&q=...eV4QAgXI8ylLgg
Според неконсолидирания баланс за шестмесечието на 2011-та на Холдинг Пътища Ад, той има задължения по получени заеми към банки и небанкови финансови институции в размер на 73 милиона.
Ние вече знаем, че Инфраком 2007 ЕООД предоставя заеми. Ние не знаем дали не е предоставил и на Холдинг Пътища Ад и по този начин Холдинг Пътища се получава длъжник.
На базата на какви взаимоотношения Холдинга е длъжник на Инфраком 2007 ЕООД. Много се съмнявам, че просто ей така му е станал гарант някъде просто щото са добри приятели.
С две думи хора не бъдете наивни.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар