IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    Момче стига писа в тая тема не се излагай. Никой нищо не чака от КФН тук. КФН предимно служи само за украшение в Бългрия в повечето случаи а законите ни са пълни с вратички.

Аз не съм Пепи. Ако Пепи алармираше от както беше върха тук аз пък алармирам откакто е дъното тук пък вие можете колкото си искате да не ми вервате
    Мерси за това обръщение......а кое е точно дъното.....той всеки ден тук е -10%....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
      Ми ти си 100% от тях.....само дето се заблуждаваш сам....а КФН ще го чакате в някой друг век да направи нещо адекватно...
      Момче стига писа в тая тема не се излагай. Никой нищо не чака от КФН тук. КФН предимно служи само за украшение в Бългрия в повечето случаи а законите ни са пълни с вратички.

Аз не съм Пепи. Ако Пепи алармираше от както беше върха тук аз пък алармирам откакто е дъното тук пък вие можете колкото си искате да не ми вервате
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
        нали, продават ти най-ценните активи на безценица а ти не се "връзваш" на номера и верваш сляпо
        Благодаря ти, поне ти казваш неща които другите не смеят да напишат включително и аз

Коментар

И докато се връзват будалите на подобни новини те си продават акциите.
          нали, продават ти най-ценните активи на безценица а ти не се "връзваш" на номера и верваш сляпо

Коментар

Ми ти си 100% от тях.....само дето се заблуждаваш сам....а КФН ще го чакате в някой друг век да направи нещо адекватно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнение
              не случайно изкараха най-печелившите си дружества от холдинга преди година....всичко е било ясно още тогава

Коментар

• не случайно изкараха най-печелившите си дружества от холдинга преди година....всичко е било ясно още тогава

Коментар

• ,,Действията на ОББ могат да се разглеждат като превантивна мярка предвид влошаващите се финансови резултати на "Холдинг Пътища". За първото полугодие на 2011 г. загубата на дружеството се удвоява до 6.4 млн. лв. на годишна база, а продажбите са паднали с 60%. Компанията има 110.7 млн. лв. дълг с по-кратък падеж, от който 73.2 млн. лв. са само банкови задължения.'' http://www.livebiz.bg/kompanii/s/1955967991
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Охаа, тука има игра! Не е препоръка
                    Custodite sortem vestram

Коментар

Не се бъзикайте с Холдинг Пътища Ад.

Холдинг Пътища Ад никога не е била лоша компания нито в момента е нито ще е лоша в близката 1 година.

сМЕееееехххххххххххххххххххххххххх
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Нахакал съм се тука щото много добре знам колко струва Холдинг Пътища Ад

Хора запомнете едно цената на Холдинг Пътища Ад никога не се е определял на базата на това колко активи има а на базата на това каква печалба може да се очаква.

Те, че по баланс нещата не изглеждат розови по отношение на печалбата това е друг въпрос но по този въпрос не му е дошло времето да говоря още. По този въпрос ще говоря само ако се наложи за момента не се налага.

И тъй като се е видяло, че аз съм единствения който ще защитава Холдинг пътища Ад сега ще ви напиша пък нещо положително което става ясно от тази новина.

Както виждате от съобщението Холдинг Пътища си е предплатил всички дължими суми за октомври, както и са предплатени частично дължимите суми за ноември 2011г

Ето от къде се появи по-голямата загуба в неконсолидирания баланса на Холдинг Пътища Ад предплатени били нещата

Уф превърнах се в заместител на Пепи какъв срам

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                          Трябва да си найстина сериозен инвеститор, за да се нахакаш тука и да се надяваш на нещо.....
                          Не че не съм минал и оттука с огромна загуба де....
                          Не се бъзикайте с Холдинг Пътища Ад.

Холдинг Пътища Ад никога не е била лоша компания нито в момента е нито ще е лоша в близката 1 година.

Коментар

Не се връзвайте изобщо на подобни новини с които могат да се плашат гаргите но не и сериозните инвеститори.

Според неконсолидирания баланс за шестмесечието на 2011-та Холдинг Пътища Ад разполага с 133 милиона в текущи активи. Като плати 7.6 милиона пак ще има 125 милиона в текущи активи.

Малка справка в информационното пространство показва, че Инфраком 2007 ЕООД се занимава и с предоставянето на заеми. Така Инфраком 2007 ЕООД е предоставило заем на Мостстрой Ад за 593 хиляди лева.

http://docs.google.com/viewer?a=v&q=...eV4QAgXI8ylLgg

Според неконсолидирания баланс за шестмесечието на 2011-та на Холдинг Пътища Ад, той има задължения по получени заеми към банки и небанкови финансови институции в размер на 73 милиона.

Ние вече знаем, че Инфраком 2007 ЕООД предоставя заеми. Ние не знаем дали не е предоставил и на Холдинг Пътища Ад и по този начин Холдинг Пътища се получава длъжник.

На базата на какви взаимоотношения Холдинга е длъжник на Инфраком 2007 ЕООД. Много се съмнявам, че просто ей така му е станал гарант някъде просто щото са добри приятели.

С две думи хора не бъдете наивни.
                            Трябва да си найстина сериозен инвеститор, за да се нахакаш тука и да се надяваш на нещо.....
                            Не че не съм минал и оттука с огромна загуба де....

Коментар

• Откъде изкопахте любимата тема? Какви метаморфози, какви съдбовни обрати !
                              А дали и сега ще има дивидент от 4 мил. само за мажоритаря ? И къде отиде самолета !??
                              Не е препоръка, разбира се !

Коментар

• Не се връзвайте изобщо на подобни новини с които могат да се плашат гаргите но не и сериозните инвеститори.

Според неконсолидирания баланс за шестмесечието на 2011-та Холдинг Пътища Ад разполага с 133 милиона в текущи активи. Като плати 7.6 милиона пак ще има 125 милиона в текущи активи.

Малка справка в информационното пространство показва, че Инфраком 2007 ЕООД се занимава и с предоставянето на заеми. Така Инфраком 2007 ЕООД е предоставило заем на Мостстрой Ад за 593 хиляди лева.

http://docs.google.com/viewer?a=v&q=...eV4QAgXI8ylLgg

Според неконсолидирания баланс за шестмесечието на 2011-та на Холдинг Пътища Ад, той има задължения по получени заеми към банки и небанкови финансови институции в размер на 73 милиона.

Ние вече знаем, че Инфраком 2007 ЕООД предоставя заеми. Ние не знаем дали не е предоставил и на Холдинг Пътища Ад и по този начин Холдинг Пътища се получава длъжник.

На базата на какви взаимоотношения Холдинга е длъжник на Инфраком 2007 ЕООД. Много се съмнявам, че просто ей така му е станал гарант някъде просто щото са добри приятели.

С две думи хора не бъдете наивни.

Коментар

Working...
                                X