IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Интересна работа - кръговрата продължава - преди бяха Пепи, бедния Лук, дегре-то, Пантерата на Поп Фолка... и още куп знайни и незнайни борсови играчи. Те разбира се си научиха урока по много суров начин.
    Но - в природата празно няма - техното място непрекъснато се запълва от нови, жадни за знания спекуланти.
    а тук дъно няма - даже и 25 стинки няма да им се опре.
    Тук най-точна се оказа прогнозата на Цар Симеон Велики, светла му, банната памет !!
    Може би форума загуби, с оглед на това, че не знаем каква би била доуточняващата му прогноза.
    Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Все още не е фалирал холдинга, поне не официално. Ако решат този проблем, има възможност за много солидни печалби. Все пак нали имаше договори за няколкостотин милиона?
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Никога не съм харесвал еднозначните отговори......винаги има варианти.

Поживьом , увидим ..... не съм сигурен в правописа но смисъла се хваща.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Ясно е че над компанията има черни облаци, меджмънта навремето е недооценил риска и се е награбил с повече заеми отколкото може да обслужва при сегашния срив в строителството. Само времето ще покаже дали ще фалират или ще успеят да се измъкнат.

Въпреки горното мисля че сегашната цена от 0.33 лева е възможно да дава добри възможности за влизане и излизане от позицията с печалба.
          Всеки има глава на раменете да преценява и да си носи риска.....
          Може, може и да има печалба - ако хартията, на която са отпечатани акциите е достатъчно дебела, че да вземеш за нея примерно 40 стотинки на вторични суровини

Коментар

• Ясно е че над компанията има черни облаци, меджмънта навремето е недооценил риска и се е награбил с повече заеми отколкото може да обслужва при сегашния срив в строителството. Само времето ще покаже дали ще фалират или ще успеят да се измъкнат.

Въпреки горното мисля че сегашната цена от 0.33 лева е възможно да дава добри възможности за влизане и излизане от позицията с печалба.
            Всеки има глава на раменете да преценява и да си носи риска.....
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Оживях в лукс и охолство)))
              и малко биохрани, ако във Враца знаете какво е това))

Коментар

• хмммм
                защо мислите че сме умрели? може да сме забогатели!

Коментар

Интересна работа - кръговрата продължава - преди бяха Пепи, бедния Лук, дегре-то, Пантерата на Поп Фолка... и още куп знайни и незнайни борсови играчи. Те разбира се си научиха урока по много суров начин.
                  Но - в природата празно няма - техното място непрекъснато се запълва от нови, жадни за знания спекуланти.
                  Благодаря Факушке повиши ми настроението. За разлика от масата тук или 99.9% аз мога да чета между редовете.

И докато едни гледат към поста ти и виждат очевидното аз разбирам много добре какво казваш и колкото и да е безумно за съжаление го одобрявам.

Мненията на Факушка са ми били винаги изключително полезни когато става дума за Холдинга
                  Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• интересно е дали ще довършат магистралата
                    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

е ти се появи най сетне.ние компания сме все още на линия ама дълбоки резерви и чакаме че чакаме ама няма да се дадеме.2 години чакаме та още 2 ли няма да изчакаме.

Коментар

• Интересна работа - кръговрата продължава - преди бяха Пепи, бедния Лук, дегре-то, Пантерата на Поп Фолка... и още куп знайни и незнайни борсови играчи. Те разбира се си научиха урока по много суров начин.

Коментар

• Това си е чисто дежа вю ...
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Андре Костолани 80 години борсова търговия.

На борсата 2 по 2 никога не са 4, а 5 минус 1. Трябва да имаш нервите да издържиш минус 1.

Купувайте акции и пийте валериан – когато се събудите вече ще сте спечелили пари.

Всеки може да спекулира. Да го правиш в правилния момент – това е изкуството.

Решения за пари се правят, когато четеш вестника между редовете.

Който иска добре да се храни, купува акции; който иска добре да спи, купува облигации. ; Ще допълня велик човек Велик.

Печалбите от борсата са обезщетение за претърпени страдания. Първо идват страданията, а след това парите.

Който няма акциите, когато падат, той ги няма и когато те се качват.

На борсата половин истина е една цяла лъжа.

Колкото повече препоръки се следват, толкова по-големи са разочарованията.

Когато борсата се покачва, публиката идва; когато борсата започне да пада, публиката си отива.

Който не е способен да формира свое собствено мнение и сам да взема решения, не трябва да ходи на борсата.

Може да се научиш нещо и от един глупак, особено, какво не бива да се прави.

При най-ниското ниво на курсовете най-твърдите имат акциите, а най-треперещите парите, във върха на бума най-коравите са с парите, а треперещите държат акциите.

Когато борсата не реагира повече на добри новини – напускай, и когато лошите новини нямат повече въздействие – влизай.

Логиката на борсата е, че често трябва да бъдеш нелогичен – и това е голямото изкуство на спекулирането и на борсовия анализ.

По-рано всеки ден ходех на борсата, защото никъде на света не можех да срещна повече глупаци на квадратен метър площ, както там.

Масовите психологически реакции на борсата са като в театъра: когато един се прозине, в кратко време всеки се прозява. Когато един се разкашля, започва да кашля цялата зала.

90 процента от играчите на борсата нямат идеи, а да не говорим за разсъждения. Дори играчите на тото и залагащите на надбягвания имат идеи и мотивация. Играчите на борсата най-често вървят сляпо с масата. ;
                            Браво на човека.

Това, което всеки знае на борсата, мен не ме блазни.

Малкото, което знам за икономиката и финансите, съм научил не в университетите или от специализираната литература, а в джунглата. Определено съм платил повече пари за обучение, отколкото щеше да ми струва в Харвард. Това което е казал Костолани за наученото ще ви го кажа и аз само опит най-ценните знания се придобиват при опит и не са написани в учебниците.

Коментар

• Pepi & Co

Хе,хе,хе..........Мееееееееееееееее....би казало нашето козле /Pepi/
                              С 5 акции за по-малко от 2 кинта се постигна скок от почти 12 %.Този номер не е бил по силите дори на Худини.Добър е живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                                Мерси за това обръщение......а кое е точно дъното.....той всеки ден тук е -10%....
                                Всичко тук под 50ст е дъно. Но това си е моето мнение никой не е длъжен изобщо да ми обръща никакво внимание

Коментар

Working...
                                X