IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от UDB Разгледай мнение
    Това дружество не беше ли дъщерно на „Железопътна инфраструктура - Холдингово дружество”..
    Не не е. Мостстрой Ад и Железопътна инфраструктура - Холдингово дружество вече нямат нищо общо с Холдинг Пътища Ад освен управата.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Това дружество не беше ли дъщерно на „Железопътна инфраструктура - Холдингово дружество”..

Продават завод от първата жп линия
      Частен съдебен изпълнител продава завода, обслужвал първата на Балканите жп линия Русе - Варна. Причина за продажбата на Локомотивен и вагонен завод - Русе, е дълг на собствениците му към банки. Първоначалната цена е 36 млн. лв. В нея освен сградите и земята са включени жп инфраструктура, собствен водоизточник и пречиствателна станция. Заводът е създаден през 1866 г., за да ремонтира влаковете, доставени за обслужване на първата у нас и на Балканите жп линия Русе - Варна. В съвременните години извършваше ремонти на локомотиви и влакове.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Гаки, кво ще кажеш( пишеш) ...???
        Купих на 53 ст и смятам да удвоя мизата на 30.....
        И после четворно на 20....
        Важното е да има кеш.

Коментар

• Ех, къде е сега Пепи да каже колко е справедливата цена

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Гаки, кво ще кажеш( пишеш) ...???
            Каквото и да кажа,все ще сбъркам.Това не е TRACE.Може пък msimov да си има своите основания.Видя днес,цената падна на 27,5 ст.И е достъпна за всеки,който я пожелае.Като евтина курва.Изкара ме от равновесие.Че това и Факушка не го предвиждаше.Това,което смяташ евентуално да правиш,може да се окаже с еднаква вероятност и гениален ход,и пълен провал.Зависи от мизата.И ставаш принадлежност към групировката "Pepi & Co".Най-добре би било да не споделяш продължението.Нещо като йезуитски ход.
            Attached Files

Коментар

• Гаки, кво ще кажеш( пишеш) ...???

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                Заповнете, че ОТГОВОРИТЕ НА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ОЦЕНЯВАНЕТО НА ТОЧНАТА ЦЕНА НА АКЦИИТЕ СЕ КРИЯТ В МИНАЛОТО.
                По тая логика все пик ще гоним, а оттук до пика на тая акция...
                Препоръки нямам!

Коментар

• Pepi & Co

Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                  Пазарът показва настоящата цена на нещо но по никакъв начин не показва реалната му цена.
                  .................................................. .................................................. ....................
                  Много от нещата при Холдинга не се виждат от пръв поглед при баланса а са нужни доста знания за да се видят така както са точно а не така както изглеждат на пръв поглед.
                  :
                  Упорит си почти колкото дръгливата козичка Pepi.За разлика от него очевидно ти си грамотен.
                  Attached Files

Коментар

• В добро и в лошо в богатство и бедност докато смъртта ни раздели.

Пазарът показва настоящата цена на нещо но по никакъв начин не показва реалната му цена. Реалната му цена винаги ще се определя по точно определи правила базинари на един от трите основни начина които определят точната цена.

Много от нещата при Холдинга не се виждат от пръв поглед при баланса а са нужни доста знания за да се видят така както са точно а не така както изглеждат на пръв поглед.

Добре, че са продавачите да разпродадат на всички желаещи да си купят акции на Холдинга и под 50ст и под най-ниското ниво на което е падал през 2010-та от 38ст.

Костолани може да е казал много неща но сега ще ви кажа аз само едно нещо което научих за всичките години трупане на опит при търговията с акции.

Заповнете, че ОТГОВОРИТЕ НА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ОЦЕНЯВАНЕТО НА ТОЧНАТА ЦЕНА НА АКЦИИТЕ СЕ КРИЯТ В МИНАЛОТО.

Мислете логически, събирайте информация, сравнявайте и най-накрая е много вероятно да видите нещата в една по различна светлина при Холдинга от тази която е на пръв поглед.

Сега можете да игнорирате това което пиша но запомнете едно аз дори няма и да се замисля да продам докато цената е на стотинки.

Коментар

• www.bsroadconstr.com

Коментар

• Три фирми искат да укрепят мочурищата покрай “Тракия”17:28 | 27.09.2011 | 115 прочитания Размер на шрифта: aaaТрима са кандидатите да укрепят глинестите почви покрай лот 4 на магистрала “Тракия” - Ямбол – Карнобат, съобщиха от Агенция “Пътна инфраструктура”.

За проблема с мочурищата на “Тракия“ строителят на участъка - обединение “Тракия IV“ с водещ партньор “Холдинг Пътища“, съобщи още в края на 2010 г. Очаква се укрепването на терена да излезе около 15 млн. лева.

Оферти са подали хърватската “Конструктор инженеринг”, сдружение „АМТ – Пътища” (“Пътища и мостове”, Варна и “Пътно строителство”, Добрич) и обединението “Аксиона България” (“Пътно – строителна техника”, София и “Аксиона инфраструктурс”, Испания).

Средствата за стабилизиране на слабите почви ще се взимат от бюджета и ще бъдат признати за допустими разходи от Европейската комисия.

Укрепването на терена няма да забави строежа на магистрала “Тракия”.

Коментар

• Совите не са това което са.

Първоначално изпратено от padre89 Разгледай мнение
                          tи хвалба ли му викаш ,аз рева бе човек, цял валяк или самосвал
                          съм вкарал в тоя холд, идеми да ги подкарам връз Божкова ,
                          ама и ти много го пазиш ааааа
                          Цената ти не е лоша. Аз ако бях не бих продал преди да стигне поне до там.

Казах достатъчно а и никой не е длъжен да ми се връзва на това което пиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                            Е,стига де.Я каква си ни е красива козичката.А ако се върнем по-назад,халтавият ЛУК говореше за цена от 150 кинта.
                            Той е писал за цена преди сплита, но ти не си го разбрал.!!!

Коментар

• Спирай да усредняваш! инак може и до 5 стотинки да стигнеш

Първоначално изпратено от padre89 Разгледай мнение
                              я по точно;- аз ли съм най пияния
                              мойта е 1,143лв за 17К и кусур за 38месечно инвестиране
                              то се вижда до къде я докарах, ама като по и по ,,,, от мене
                              и други, ми и ни, подскажете през кой ръкав да излезем.!
                              Ако сте другарчетаааа
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Pepi & Co

Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                                ААА нема да се хвалиш с твойта цена от около левче, че Пепи и Со веднага ще ти изкарат средна цена от по 10 лева и нещо
                                Е,стига де.Я каква си ни е красива козичката.А ако се върнем по-назад,халтавият ЛУК говореше за цена от 150 кинта.
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X