Първоначално изпратено от UNSS
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от padre89 Разгледай мнениея по точно;- аз ли съм най пияния
мойта е 1,143лв за 17К и кусур за 38месечно инвестиране
то се вижда до къде я докарах, ама като по и по ,,,, от мене
и други, ми и ни, подскажете през кой ръкав да излезем.!
Ако сте другарчетааааМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеМен ме плаши прехвърлянето на активи и приходи от продажби в непублични дружества-големия срив миналата година, след неучастието в увеличението на капитала.....
Сега пък солидарно задлъжняваме отново по същата схема с някакво приятелско дружество.....
Какво ли е следващото зайче в ръкава..........Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение60-70ст на загуба съм Мен загубата не мож ме уплаши
Сега пък солидарно задлъжняваме отново по същата схема с някакво приятелско дружество.....
Какво ли е следващото зайче в ръкава..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеИзвинявай, каква ти е средната? .......... Понеже е възможно да си излязъл, колко си напред от Патката, може и в проценти да ни кажеш..........
Имам акцииМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеАз не съм играч на дребно чадо
Имам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеАз не съм играч на дребно чадо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеДа се качи да се качи, колко да се качи.....Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеАко цена продължи да пада или се задържи ок, но ако цена започне да се качва и то значително очаквам да се дават добри обяснения защо това се случва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Божко Василев Разгледай мнениеКакво означва цитата на Иван Иванов във в-к Стандарт
Това по никакъв начин не се отразява на строителството на големите инфраструктурни проекти, тъй като "Холдинг Пътища" не участва в изграждането им
Са аз ли да ви обяснявам, що е това Понци схема и как всички фондове и холдинги на бфб я разиграватклониран досадник
Коментар
-
Първоначално изпратено от Божко Василев Разгледай мнениеКакво означва цитата на Иван Иванов във в-к Стандарт
Това по никакъв начин не се отразява на строителството на големите инфраструктурни проекти, тъй като "Холдинг Пътища" не участва в изграждането им
Холдинг Пътища Ад си остава страна по договора за лот 4 на Тракия без значе дали машините и хората които го изграждат са от него или от дъщерните му.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар