If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен ме плаши прехвърлянето на активи и приходи от продажби в непублични дружества-големия срив миналата година, след неучастието в увеличението на капитала.....
Сега пък солидарно задлъжняваме отново по същата схема с някакво приятелско дружество.....
Какво ли е следващото зайче в ръкава..........
Да не се окаже накрая, че акциите са ви с отрицателна стойност и имате да връщате пари на банките
tи хвалба ли му викаш ,аз рева бе човек, цял валяк или самосвал
съм вкарал в тоя холд, идеми да ги подкарам връз Божкова ,
ама и ти много го пазиш ааааа
я по точно;- аз ли съм най пияния
мойта е 1,143лв за 17К и кусур за 38месечно инвестиране
то се вижда до къде я докарах, ама като по и по ,,,, от мене
и други, ми и ни, подскажете през кой ръкав да излезем.!
Ако сте другарчетаааа
ААА нема да се хвалиш с твойта цена от около левче, че Пепи и Со веднага ще ти изкарат средна цена от по 10 лева и нещо
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
я по точно;- аз ли съм най пияния
мойта е 1,143лв за 17К и кусур за 38месечно инвестиране
то се вижда до къде я докарах, ама като по и по ,,,, от мене
и други, ми и ни, подскажете през кой ръкав да излезем.!
Ако сте другарчетаааа
Мен ме плаши прехвърлянето на активи и приходи от продажби в непублични дружества-големия срив миналата година, след неучастието в увеличението на капитала.....
Сега пък солидарно задлъжняваме отново по същата схема с някакво приятелско дружество.....
Какво ли е следващото зайче в ръкава..........
Въпросът с солидарно задлъжняваме не е още изяснен как точно седят нещата там щото надали става дума Я ти ставам поръчител просто ей така щото ми харесва. Нали ако подобно нещо стане факт цялата управа на Холдинга ще се изложи тотално.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
60-70ст на загуба съм Мен загубата не мож ме уплаши
Коментар