IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
    Мен ме плаши прехвърлянето на активи и приходи от продажби в непублични дружества-големия срив миналата година, след неучастието в увеличението на капитала.....

Сега пък солидарно задлъжняваме отново по същата схема с някакво приятелско дружество.....

Какво ли е следващото зайче в ръкава..........
    Да не се окаже накрая, че акциите са ви с отрицателна стойност и имате да връщате пари на банките

Коментар

• tи хвалба ли му викаш ,аз рева бе човек, цял валяк или самосвал
      съм вкарал в тоя холд, идеми да ги подкарам връз Божкова ,
      ама и ти много го пазиш ааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от padre89 Разгледай мнение
        я по точно;- аз ли съм най пияния
        мойта е 1,143лв за 17К и кусур за 38месечно инвестиране
        то се вижда до къде я докарах, ама като по и по ,,,, от мене
        и други, ми и ни, подскажете през кой ръкав да излезем.!
        Ако сте другарчетаааа
        ААА нема да се хвалиш с твойта цена от около левче, че Пепи и Со веднага ще ти изкарат средна цена от по 10 лева и нещо
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• я по точно;- аз ли съм най пияния
          мойта е 1,143лв за 17К и кусур за 38месечно инвестиране
          то се вижда до къде я докарах, ама като по и по ,,,, от мене
          и други, ми и ни, подскажете през кой ръкав да излезем.!
          Ако сте другарчетаааа

Коментар

Мен ме плаши прехвърлянето на активи и приходи от продажби в непублични дружества-големия срив миналата година, след неучастието в увеличението на капитала.....

Сега пък солидарно задлъжняваме отново по същата схема с някакво приятелско дружество.....

Въпросът с солидарно задлъжняваме не е още изяснен как точно седят нещата там щото надали става дума Я ти ставам поръчител просто ей така щото ми харесва. Нали ако подобно нещо стане факт цялата управа на Холдинга ще се изложи тотално.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
              60-70ст на загуба съм Мен загубата не мож ме уплаши

Коментар

Извинявай, каква ти е средната? .......... Понеже е възможно да си излязъл, колко си напред от Патката, може и в проценти да ни кажеш..........

Имам акции
                60-70ст на загуба съм Мен загубата не мож ме уплаши

Коментар

Аз не съм играч на дребно чадо
                  Извинявай, каква ти е средната? .......... Понеже е възможно да си излязъл, колко си напред от Патката, може и в проценти да ни кажеш..........

Имам акции

Коментар

Да разбрах те в момента в който взе да сипеш суперлативи за HDPAT.........хехехехехе....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                      Да се качи да се качи, колко да се качи.....

Коментар

Ако цена продължи да пада или се задържи ок, но ако цена започне да се качва и то значително очаквам да се дават добри обяснения защо това се случва.
                        Да се качи да се качи, колко да се качи.....

Коментар

• Ако цена продължи да пада или се задържи ок, но ако цена започне да се качва и то значително очаквам да се дават добри обяснения защо това се случва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Божко Василев Разгледай мнение
                            Какво означва цитата на Иван Иванов във в-к Стандарт

Това по никакъв начин не се отразява на строителството на големите инфраструктурни проекти, тъй като "Холдинг Пътища" не участва в изграждането им
                            Холдинг бухтички

Са аз ли да ви обяснявам, що е това Понци схема и как всички фондове и холдинги на бфб я разиграват
                            клониран досадник

Коментар

• Първоначално изпратено от Божко Василев Разгледай мнение
                              Какво означва цитата на Иван Иванов във в-к Стандарт

Това по никакъв начин не се отразява на строителството на големите инфраструктурни проекти, тъй като "Холдинг Пътища" не участва в изграждането им
                              Или иска да каже не участва пряко или си плещи глупости и то не за първи път.

Холдинг Пътища Ад си остава страна по договора за лот 4 на Тракия без значе дали машините и хората които го изграждат са от него или от дъщерните му.

Коментар

• Какво означва цитата на Иван Иванов във в-к Стандарт

Коментар

Working...
                                X