IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=msimov;1059184929]
    Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение

Поне ти признавам Гаки, че си оригинален. Дори и аз да се окажа прав в един момент твоята преценка за тук също няма да бъде накърнена, защото дори и златен баланс да покаже дружеството тук винаги ще има голям риск от загуба.
    В това е цялата работа.При тези нива на цената 1 стотинка е около 5%,колкото е
    банков депозит за едногодишен период.Примамливо,нали.Но за да има ефект,трябва да се влезе с десетки хиляди акции.На този етап наплив от ентусиазисти няма.Да не би да не е вярно?Със сигурност свободните пари са ограничени.А има позиции,където бъдещ растеж е предопределен,може да се каже без риск.

Коментар

• [QUOTE=Gaki;1059184912]
      Има една народна поговорка:"Нямала си баба белица,та си взела козица".Та и наш'та работа стана същата.
      Поне ти признавам Гаки, че си оригинален. Дори и аз да се окажа прав в един момент твоята преценка за тук също няма да бъде накърнена, защото дори и златен баланс да покаже дружеството тук винаги ще има голям риск от загуба.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Да доста загубена кауза, а Пепи не иска и да си спомни за ХДПАТ

Коментар

• Pepi & Co

[QUOTE]
          Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Извода ми е: Ако искате да сте под постоянно напрежение станете акционери на Холдинг Пътища Ад. [/QUOE]
          Има една народна поговорка:"Нямала си баба белица,та си взела козица".Та и наш'та работа стана същата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Симов ти се умори а. Да не ти падна гребена. Пепи на времето издържа много поверче
            Ами да изморих се, останах сам от цела България да се борим непрекъснато месеци наред и с негативни новини и с апокалиптици това да не е лесно я.

И Пепи напълно не ми помага.

Коментар

• Симов ти се умори а. Да не ти падна гребена. Пепи на времето издържа много поверче

Коментар

• Време за реклама.

Ако искате да сте под постоянен стрес решението е, станете акционери на Холдинг Пътища Ад.

За вашия постоянен стрес ще се погрижат различни фактори като:

Ще си върне ли Холдинга дяловете в 3-те дружества след като изтече 5 годишния срок на договора и при какви точно условия ще стане това?

Какво ще покаже годишния баланс щото се видя, че може и така и иначе?

Как и кога ще се реши въпроса с запорираните сметки другата седмица правим 3 месеца откакто е новината?

Още не е дошло времето да пиша затова само ще кажа едно нещо. Единствения начин акционерите да изгубят в Холдинг пътища Ад е ако Холдинга намали по някакъв начин участието си в Пътища и Магистрали Ад.

Запорирани сметки, баланс на минус дори несъстоятелност не могат да уплашат акционерите тук. В момента изчаквам пустия въпрос с запорираните сметки да го видя как точно ще се реши иначе отдавна да съм написал и защо в момента акционерите могат да плашат с несъстоятелност, защото при една несъстоятелност Пътища и Магистрали Ад ще се обяви за продам и ще видим тогава на каква цена ще се продаде.

Извода ми е: Ако искате да сте под постоянно напрежение станете акционери на Холдинг Пътища Ад.

Коментар

• Тик так тик так времето си тече.

Ето ви един лаф който току що мозъка ми изплю като информация без дори да съм мислил по въпроса

Явно вече толкова много явно съм се обременил с Холдинга, че мозъка ми работи и на стенд бай тук.

Ако до края на годината не се обяви, че въпросът с запорираните сметки е разрешен то в баланса не виждам как ще могат да се отразят нови плащания за лихви по заемите и ще си останем само с разходите които са отразени за лихви към 9-месечието. За сметка на това приходите ще се отразят.

Я сега да видим как няма да се обяви до края на годината, че въпросът със сметките е разрешен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                    Aми бутайте я тогава, все някой друг да ви върши мръсната работа
                    Ето, пак ще сме първи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                      Тази тема трябва да стои на първо място.
                      Aми бутайте я тогава, все някой друг да ви върши мръсната работа
                      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Тази тема трябва да стои на първо място.

Коментар

• Да извадим темата на Симов отгоре. Клати ли се патката Симов ?
                          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                            А колко са активите чадо.

.
                            Да колко са активите, какви са, и на какви цени се водят в баланса. Щото совите не са каквото са А самолета къде ви е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                              Ти просто не знаеш какви изненади съм приготвил. Аз тук си имам свои планове и въпреки, че положението ми е напълно ясно какво се очаква да бъде искам да съм сигурен, че моите планове ще се припокрият.
                              Успех ти желая."The game is over".И за шеги не е подходящо.Козльо искал да се дави на спокойствие.А не вижда,че стои насред локва и водата е до глезен.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                хахах, кои активи, тия дето са в ония дъщерни, дето вече не са дъжерни ли
                                Смей се колкото искаш но в един момент Холдинга ще се изстреля нагоре а Трейсето ще се изтреля надолу та да видим кой ще се смее последен.

Коментар

Working...
                                X