IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КАЖИ ЯКИ НОВИНИ ЗА ХДПАТ СИМОВ

Коментар

• Pepi & Co

Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Имам една страхотна юридическа новина която от части знаех но сега я прочетох по закон как е и това което прочетох ми хареса страшно много.

Единственото нещо от което се притеснявах тук беше ако Холдинга намали по някакъв начин участието си в Пътища и Магистрали Ад.

Е вече не се притеснявам от подобно нещо.

И изобщо да не спорят с мен апокалиптиците щото вече наистина мога да ги шашна многостранно с това какви юридически познания за борсата насъбрах през годините.

За сега няма да се обаждам мълча си и чакам да видим какво ще ни се сервира като новина за разрешаването на въпроса с запорираните сметки.
      msimov,че кой се осмелява да спори с теб.Започваш все повече да ми харесваш.Изключително изтънчено чувство за хумор.Хе,хе,мееее.....Наздраве!
      Attached Files

Коментар

• Ха така Симов- побъркаи ги с аргументи за ХДПАТ

Коментар

• Имам една страхотна юридическа новина която от части знаех но сега я прочетох по закон как е и това което прочетох ми хареса страшно много.

Единственото нещо от което се притеснявах тук беше ако Холдинга намали по някакъв начин участието си в Пътища и Магистрали Ад.

Е вече не се притеснявам от подобно нещо.

И изобщо да не спорят с мен апокалиптиците щото вече наистина мога да ги шашна многостранно с това какви юридически познания за борсата насъбрах през годините.

За сега няма да се обаждам мълча си и чакам да видим какво ще ни се сервира като новина за разрешаването на въпроса с запорираните сметки.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Не разбира се, но хазарта е болест

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Симов да не си сложил всички яица в тази кошница
              Мдам Това по принцип е едно безумие и все пак имайте предвид, че не съм чак толкова тъп.

Коментар

• Симов да не си сложил всички яица в тази кошница

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                  Не се притеснявайте Холдинга ще се оплаче, че има не стабилни почви и, че това е следствие от леки трусове предизвикани от размествания в земната кора и ще поиска да му се плати допълнително.

Вече започна да ми става неприятно когато пиша но не е лесно да си гледа човек резила на борсата и да си мълчи.
                  Там района наистина е земетръсен.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                    Пропадна част от ул. "Костенски водопад" в София

http://www.dnes.bg/sofia/2011/12/11/...-sofiia.146205
                    Не се притеснявайте Холдинга ще се оплаче, че има не стабилни почви и, че това е следствие от леки трусове предизвикани от размествания в земната кора и ще поиска да му се плати допълнително.

Вече започна да ми става неприятно когато пиша но не е лесно да си гледа човек резила на борсата и да си мълчи.

Коментар

"Пътностроителна техника"
                      е все едно Холдинта нали е дъщерно дружество е как да е добре тоя Холдинг като само иска а не дава на общественоста нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                        Това Холдинга ли го е правил
                        "Пътностроителна техника"

Коментар

Пропадна част от ул. "Костенски водопад" в София

Това Холдинга ли го е правил

Коментар

• Пропадна част от ул. "Костенски водопад" в София

Коментар

• Акционерите в холдинга не се плашат от загуби.

Акционерите видяха миналата година как Холдинга към 9-месечния консолидиран баланс показа 5 милиона загуба а тогава грубо казано работеше по договори малко над 200 милиона без да се брои договора за лот 4 на Тракия по който едвам се почваше работата. И накрая хоп излезна Холдинга на печалба към годишния.

Сега показва 10 милиона загуба но договорите пък се увеличиха благодарение на тлъстия договор за лот 4 на Тракия за 209 милиона с ддс които е направо колкото всичките договори които имаше Холдинга към онзи момент. Тъй, че изобщо не е изключено отново годишния баланс за покаже печалба.

И най-хубавото от всичко е, че Агенция Пътна Инфраструктура своевременно ще ни уведомява кога се одобряват плащанията за свършена работа по лот 4 на Тракия и към кой баланс се очаква да влезнат, защото грубо казано за акционерите това е и едно от най-важните неща особено като се има предвид, че плащанията не са никак малки по това договорче.

И апокалиптиците да не ми се сърдят на мен, защото до момента правя най-елементарни изводи които всеки може да си направи. От Агенция Пътна инфраструктура са виновни, че обявяват хубави новини Те те

Коментар

• [QUOTE=Gaki;1059184948]
                                Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                                В това е цялата работа.При тези нива на цената 1 стотинка е около 5%,колкото е
                                банков депозит за едногодишен период.Примамливо,нали.Но за да има ефект,трябва да се влезе с десетки хиляди акции.На този етап наплив от ентусиазисти няма.Да не би да не е вярно?Със сигурност свободните пари са ограничени.А има позиции,където бъдещ растеж е предопределен,може да се каже без риск.
                                Така е Гаки така е.

Коментар

Working...
                                X