IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    А колко са активите чадо.

И на теб няма какво да ти обяснявам ти от баланси не разбираш.
    хахах, кои активи, тия дето са в ония дъщерни, дето вече не са дъщерни ли
    Last edited by dex; 06.12.2011, 14:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      Симов, сериозно ли ги вярваш тия неща?!?!

тука има само 1 път и той е ясен на всички, даже и на ОББ...

обърна ли внимания на справка 6 - 338 млн. задължения....
      А колко са активите чадо.

И на теб няма какво да ти обяснявам ти от баланси не разбираш.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
        Това не е много прецизно.Резултатите надскочиха рейтинга ни.Нито аз,нито Факушка сме очаквали,че няма да има желаещи да купуват по пет за лев.Изключая Pepi.Документирано е в архивите.И е полезно да се преглеждат отвреме навреме.Сега ти от дълго време очакваш от умрелия писмо.В ХИМКО още чакат.
        Ти просто не знаеш какви изненади съм приготвил. Аз тук си имам свои планове и въпреки, че положението ми е напълно ясно какво се очаква да бъде искам да съм сигурен, че моите планове ще се припокрият.

За която и да било друга акция ако започна да пиша положителни неща никой няма да ми повярва и нямам никакви намерения нито сега нито в близко и далечно бъдеще да пиша положителни неща другаде освен тук.

Тук работата е много по-сложна отколкото изглежда и от всички жалко, че и ти реши да си заложиш реномето, защото победата ми над апокалиптиците е не избежна приготвил съм нещо интересно което няма как да се оспори и само въпроса с запорираните сметки ме спира.

Изобщо не очаквайте от мен да тръгна да обвинявам които и да било аз с глупости не се занимавам. Аз правя анализи, оценки и юридически обосновки които изобщо не съм публикувал още.

Коментар

Наивността на msimov ще се види колко е голяма съвсем скоро

Всички апокалиптици вече заложиха ренометата си с Холдинг Пътища Ад и ще ги питам после струваше ли си заради тази акция, защото излагацията им ще е пълна.

Годишния баланс вече се задава а с него идва и края на апокалиптиците.
          Симов, сериозно ли ги вярваш тия неща?!?!

тука има само 1 път и той е ясен на всички, даже и на ОББ...

обърна ли внимания на справка 6 - 338 млн. задължения....

Коментар

Сори Гаки но твоя рейтинг както и на Факушка ще се превърне само в история с идването на годишния баланс.
            Това не е много прецизно.Резултатите надскочиха рейтинга ни.Нито аз,нито Факушка сме очаквали,че няма да има желаещи да купуват по пет за лев.Изключая Pepi.Документирано е в архивите.И е полезно да се преглеждат отвреме навреме.Сега ти от дълго време очакваш от умрелия писмо.В ХИМКО още чакат.

Коментар

• Абе вие не виждате ли че msimov само се бъзика с вас.Нали не вярвате че има човек който да се надява на нещо тука.Особенно пък на отчет.
              Състраданието не е добродетел

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                Посоката е зададена на автопилота.А в далечината се задават мъглявите очертания на ХИМКО.Наивността на msimov се очертава като безгранична и скоро най-после диагнозата ще бъде оповестена.Следва съдбата на ЛУК,който не даваше акциите си и за 100 лева.

Всички апокалиптици вече заложиха ренометата си с Холдинг Пътища Ад и ще ги питам после струваше ли си заради тази акция, защото излагацията им ще е пълна.

Годишния баланс вече се задава а с него идва и края на апокалиптиците.

Единствената причина и в момента да не съм победил апокалиптиците е, че искам тотална не успоримост на това което смятам да напиша и ако си излея оценките и анализите сега докато не е обявено как точно е решен въпроса с запорираните сметки няма да имам тотална победа.

Сори Гаки но твоя рейтинг както и на Факушка ще се превърне само в история с идването на годишния баланс.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Мсимов, на теб нищо не може да ти се каже.
                  На Пепи, дегрито, пантерата ... луковата глава ... също.

Писаниците ти нямат никаква тежест. Е - развеселяваш аудиторията все пак.
                  Айде, и успех по пътя към 15 - 13 стинки.
                  Посоката е зададена на автопилота.А в далечината се задават мъглявите очертания на ХИМКО.Наивността на msimov се очертава като безгранична и скоро най-после диагнозата ще бъде оповестена.Следва съдбата на ЛУК,който не даваше акциите си и за 100 лева.
                  Last edited by Gaki; 06.12.2011, 13:13.

Коментар

Не го приемай за заяждане - появи се отскоро тук, и е нормално да не те вземам много насериозно. Но понеже няколко страници назад каза че преди години си писал тук, във форума с друг ник, защо не вземеш да се разкриеш?
                    Ако го направиш - форумците по-сериозно ще се отнасят към постовете ти. (Разбира се, това знаеш от какво още зависи )

Бейби, много си се консервирала с това облекло.
                    Къде е онова оскъдно синьо парче плат.

Коментар

Не го приемай за заяждане - появи се отскоро тук, и е нормално да не те вземам много насериозно. Но понеже няколко страници назад каза че преди години си писал тук, във форума с друг ник, защо не вземеш да се разкриеш?
                      Ако го направиш - форумците по-сериозно ще се отнасят към постовете ти. (Разбира се, това знаеш от какво още зависи )

Така е Факушке, нито хората нито апокалиптиците все още ме взимат на сериозно и за това ще се налага за в бъдеще да се утвърждавам с още по сериозни анализи и оценки подкрепени и юридически.

Холдинг Пътища Ад е обгърнат в загадачност както и този ник и затова за сега няма да си разкривам.

В момента негативизна при Холдинга се крепи само на запорираните сметки.

Коментар

Факушке, тук с Цар Симеон Велики пророкувахте 50 стинки, когато беше 5 кинта!! Поздравления за успеваемостта !!!
                        Какво стана с негово величество Симеон ? Би разведрил тягостната обстановка !! Примоли го да сложи два три реда текст !!
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Мсимов, на теб нищо не може да ти се каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Имаше един лаф на Тодор Колев: "А бе, какво става тука, бе ?!?!?!" (И върти очите като негър)
                            Мсимов, какво става тука, че за 1 год. собствения капитал се изпарил с 50% ???
                            Не е препоръка
                            За да отговоря конкретно на този въпрос трябва да напиша колко всъщност е реалната печалба на Холдинг Пътища Ад но не сме стигнали до там.

Собствения капитал може да се намалява само при определени условия. Всъщност в общи линии само когато дружеството показва, че реализира загуба.

Сега дружеството показва, че реализира голяма загуба но ня е не реалистична, защото към годишния баланс най-вероятно ще е на 0 загуба ако не и на печалба и при не консолидирания и консолидирания.

И изобщо не се връзвайте със Собствения капитал дори да покаже, че се е увеличил с 10 милиона заради намаляването на загубата до 0 лева към годишния баланс знайте, че Собствения не и това което показва а е повече и лесно мога да обясня как се получава намаляването но тогава ще стане дълга и широка работата и ще трябва да обясня някои интересни неща които ми правят впечатление от консолидирания баланс.

Имайте предвид, че по отношение на баланса се консултирам с бивш главен счетоводител явил се за експерт счетоводител по настоящем одитор и моите знания за борсата са събирани още преди 2007-ма година и трудно ще може да ми се каже каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              ....
                              ...

Собственият капитал е в размер 6 571 хил. лв., като спрямо същия период на миналата година е намалял с 50.30%.

...
                              .
                              Имаше един лаф на Тодор Колев: "А бе, какво става тука, бе ?!?!?!" (И върти очите като негър)
                              Мсимов, какво става тука, че за 1 год. собствения капитал се изпарил с 50% ???
                              Не е препоръка
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• ПУК

Коментар

X