IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Всеки момент е без кой зане какво значение
    На мСимов инфото, ако не излезе от забулената мъгла ще заприлича на Wiki-sPADka-LEAKS
    Но евалата за труда все пак
    Моментът на истината наближава.
    Всички го очакваме със затаен дъх!

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
      Някой знае ли, защо пътищата са само 11 процента нагоре?
      А сега,де.Отново плюс 11 %.И това само за един ден.Колкото е банковия депозит за повече от две години.Е,хе,хе,хе.........Ха наздраве,и весели Коледни празници.
      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Това което исках да кажа и казах, е че този въпрос със запорираните сметки не означава абсолютно нищо. Не ми е ясно защо толкова голямо значение му отдаваш.
        По-добре изиграй ролята на лошия дедо Коледа и си постни инфото. Всеки момент е подходящ.
        Всеки момент е без кой зане какво значение
        На мСимов инфото, ако не излезе от забулената мъгла ще заприлича на Wiki-sPADka-LEAKS
        Но евалата за труда все пак
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
          Имайте предвид, че ако и утре не се обяви, че въпроса с запорираните сметки е разрешен то аз в ролята на дядо Коледа ще ви дам пълен отчет какво съм разбрал за Инфра ком 2007, защото му направих проверка и вече добре му знам финансовото състояние какво е.

Страшно много информация не публикувана държа в момента по отношение на Холдинга. Както по отношение на стабилността му така и по отношение на цената му но всяко нещо трябва да се напише в подходящия момент.

Цената на Холдинга може да не се качи с много но и Холдинга няма да изпадне в несъстоятелност в близките 2 години, защото знам на какво се дължи стабилността му. С две думи я, че си стискам акциите и толкоз.
          Това което исках да кажа и казах, е че този въпрос със запорираните сметки не означава абсолютно нищо. Не ми е ясно защо толкова голямо значение му отдаваш.
          По-добре изиграй ролята на лошия дедо Коледа и си постни инфото. Всеки момент е подходящ.

Коментар

Ами знам, защото следя нещата не съм тъп като повечето инвеститори на борсата. Аз съм част от един изчезнал вид който знае с точност до 10% кое на колко трябва да се търгува на борсата по едни правила много по-стари от 2007-ма година.
            Симов, нали си чел за шимпанзето, което инвестирало на борсата - миии, че то познавало над 50%.......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              А кафенето да те навести, искаш ли ???
              Моята информация не е с задължителен характер да се оповести. Това са юридически неща за стабилността, анализи, подробни анлизи и подобни неща но неща които не са писани засега в темата.
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Аз не споря с теб, но пък много противоречия има в поста ти.
                Та знаел си много добре какво се случва от 2007 а?

Какво имаш впредвид че си "далеч по-стар"? По- стар от какво? В същото време се гърчиш от една година в патката. Доста от по- новите според теб, се гърчат от накъде 4 години.

Подозрително изглежда всичко това.
                Ами знам, защото следя нещата не съм тъп като повечето инвеститори на борсата. Аз съм част от един изчезнал вид който знае с точност до 10% кое на колко трябва да се търгува на борсата по едни правила много по-стари от 2007-ма година.

Коментар

Имайте предвид, че ако и утре не се обяви, че въпроса с запорираните сметки е разрешен то аз в ролята на дядо Коледа ще ви дам пълен отчет какво съм разбрал за Инфра ком 2007, защото му направих проверка и вече добре му знам финансовото състояние какво е.

Страшно много информация не публикувана държа в момента по отношение на Холдинга. Както по отношение на стабилността му така и по отношение на цената му но всяко нещо трябва да се напише в подходящия момент.

Цената на Холдинга може да не се качи с много но и Холдинга няма да изпадне в несъстоятелност в близките 2 години, защото знам на какво се дължи стабилността му. С две думи я, че си стискам акциите и толкоз.
                  А кафенето да те навести, искаш ли ???

Коментар

• Имайте предвид, че ако и утре не се обяви, че въпроса с запорираните сметки е разрешен то аз в ролята на дядо Коледа ще ви дам пълен отчет какво съм разбрал за Инфра ком 2007, защото му направих проверка и вече добре му знам финансовото състояние какво е.

Коментар

Факушке ти на мен не ми обяснявай нищо.

Аз знам много добре какво се случва от 2007-ма година. Знам много добре кой на кого какво е продал и на каква цена и до какви изводи води това. И този въпрос ако се стигне до там ще бъде оповестен но той е едно от най-последните неща щото е само показно.

И не ме интересуват хората на какви цени са купували тук. Аз съм далеч по-стар и когато навремето Холдинга падна на 1.50лв аз оцених, че не е тогава момента да се влезне после се качи на 4 лева но пак падна и то вече далеч под 1.50лв тогава влезнах.

Разбира се вече цяла година се гърча в тоя Холдинг но по-скоро КЕ Умрем отколкото да го пуснем

Пиши си Факушке аз с теб няма да споря моите цели са други
                      Аз не споря с теб, но пък много противоречия има в поста ти.
                      Та знаел си много добре какво се случва от 2007 а?

Какво имаш впредвид че си "далеч по-стар"? По- стар от какво? В същото време се гърчиш от една година в патката. Доста от по- новите според теб, се гърчат от накъде 4 години.

Подозрително изглежда всичко това.

Коментар

мсимов, всичко добре, но изместваш основното (може би несъзнателно, или подсъзнателно) от главния проблем.
                        На никого не му пука дали патките ще обявят несъстоятелност или не. Това е абсолютно маловажно. Хората са "инвестирали" тук масово на цени средно между 3 и 12 лева за акция, и това дали ще изпадне в несъстоятелност или не май изобщо не ги вълнува . Т.е. - загубиха си парите безвъзвратно - между 95 и 99% от активите на средния "инвеститор" изчезнаха, изпариха се. Това е проблема.

По принцип човек е устроен така че в беда да се самоуспокоява, да вижда (и търси) по-добрия вариант. Тук за съжаление такъв няма.
                        Жалко за хората.

Но - от друга страна - навремето не малко се изписа за това накъде вървят нещата. И - забележи - имаше обективни причини, не щото бай ти Факи си прави майтап (не че не се е случвало де ).
                        Лично аз малко поочернях нещата от тогавашна гледна точка поради скобите по-горе, но всъщност реалността се оказа много по-черна и от най-черните ми лични прогнози.

И нещо друго - понеже си фен тук, любопитно ще е да намериш движението на цената на акцията от момента в който бат'ви бож стана мажоритар. Също в тази връзка ще е интересно ако може да намериш продаваните обеми, и от кого по колко са продавани и купувани от тогава та до наши дни. (Става въпрос за по-големшки обеми). Може да останеш много изумен от тези данни, а и да слезнеш на земята де,

Никакви лоши чувства към теб - разбирам те напълно, и ти съчувствам.
                        Факушке ти на мен не ми обяснявай нищо.

Аз знам много добре какво се случва от 2007-ма година. Знам много добре кой на кого какво е продал и на каква цена и до какви изводи води това. И този въпрос ако се стигне до там ще бъде оповестен но той е едно от най-последните неща щото е само показно.

И не ме интересуват хората на какви цени са купували тук. Аз съм далеч по-стар и когато навремето Холдинга падна на 1.50лв аз оцених, че не е тогава момента да се влезне после се качи на 4 лева но пак падна и то вече далеч под 1.50лв тогава влезнах.

Разбира се вече цяла година се гърча в тоя Холдинг но по-скоро КЕ Умрем отколкото да го пуснем

Пиши си Факушке аз с теб няма да споря моите цели са други

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                          Някой знае ли, защо пътищата са само 11 процента нагоре?
                          http://vbox7.com/play:ffe80652
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Така е Гаки така е напълно съм съгласен с теб.

Аз мойта работа която е да оборвам всякакви новини каквито излезнат до момента си я свърших.

Дори утре да се обяви въпроса с запорираните сметки, че е разрешен това също няма да ме провокира да си направя анализите до край тук а ще направя само един дребен и повърхностен анализ на цената и събитията от миналата година до сега.

И Гаки последното нещо което искам е да споря с теб или Факушка просто така се налага.

И да заставам на страната на Гаки и ще кажа, че тук си има риск и то голям но в този риск не влиза несъстоятелност в близките 2 години и това вече мога да го обясня на 100%-та.

И пак ще кажа риск има и то голям. Въпреки това аз не пускам.
                            мсимов, всичко добре, но изместваш основното (може би несъзнателно, или подсъзнателно) от главния проблем.
                            На никого не му пука дали патките ще обявят несъстоятелност или не. Това е абсолютно маловажно. Хората са "инвестирали" тук масово на цени средно между 3 и 12 лева за акция, и това дали ще изпадне в несъстоятелност или не май изобщо не ги вълнува . Т.е. - загубиха си парите безвъзвратно - между 95 и 99% от активите на средния "инвеститор" изчезнаха, изпариха се. Това е проблема.

По принцип човек е устроен така че в беда да се самоуспокоява, да вижда (и търси) по-добрия вариант. Тук за съжаление такъв няма.
                            Жалко за хората.

Но - от друга страна - навремето не малко се изписа за това накъде вървят нещата. И - забележи - имаше обективни причини, не щото бай ти Факи си прави майтап (не че не се е случвало де ).
                            Лично аз малко поочернях нещата от тогавашна гледна точка поради скобите по-горе, но всъщност реалността се оказа много по-черна и от най-черните ми лични прогнози.

И нещо друго - понеже си фен тук, любопитно ще е да намериш движението на цената на акцията от момента в който бат'ви бож стана мажоритар. Също в тази връзка ще е интересно ако може да намериш продаваните обеми, и от кого по колко са продавани и купувани от тогава та до наши дни. (Става въпрос за по-големшки обеми). Може да останеш много изумен от тези данни, а и да слезнеш на земята де,

Никакви лоши чувства към теб - разбирам те напълно, и ти съчувствам.

Коментар

• Някой знае ли, защо пътищата са само 11 процента нагоре?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                                Направих малка проверка отпреди месец и половина.Цената беше 26 ст, за акция.Тогава Симов знаеше много неща и чакаше някакво заветно писмо.Предупреждението дойде от mecka_stryvnica.Скоро се включи и lalka.А-ха да се набутам и се сетих какво е казала lalka,действа отрезвяващо.Сега вече Симов знае много повече неща.Ама и цената падна с 40 %.До ХИМКО има още път.Спя си спокойно и проучвам предсказанията на Ванга.Ха да Ви е сладко!!!.И да е жива и здрава lalka.
                                Така е Гаки така е напълно съм съгласен с теб.

Аз мойта работа която е да оборвам всякакви новини каквито излезнат до момента си я свърших.

Дори утре да се обяви въпроса с запорираните сметки, че е разрешен това също няма да ме провокира да си направя анализите до край тук а ще направя само един дребен и повърхностен анализ на цената и събитията от миналата година до сега.

И Гаки последното нещо което искам е да споря с теб или Факушка просто така се налага.

И да заставам на страната на Гаки и ще кажа, че тук си има риск и то голям но в този риск не влиза несъстоятелност в близките 2 години и това вече мога да го обясня на 100%-та.

И пак ще кажа риск има и то голям. Въпреки това аз не пускам.

Коментар

Working...
                                X