IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мсимов, имам предложение:

направи си силните коментари, кажи си доводите ама всичките, и ще видиш, че по-леко ще ти стане. Не се стискай. След това се отпусни, и наблюдавай с наслаждение (или без) шуса надоле.
    Пък и така по-спокойно можеш да изчакаш удара срещу брадатите.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Здравият ми разум абсолютно забранява да се взима репо тук след новините за Мостстрой и новината за намаляването на дяловете тук. Обаче алчността ми щеше да надделлее и на 60ст щях да взема.

Аз не мога да разбера ко толкова се правят на интересни инвестиционните посредници то дружеството си е много добро.
      Дали е добро или лошо ще покаже бъдещето. Точно толкова добро е колкото и преди 4-5 години, но се търгува на 140 пъти по-ниска цена Успех! А репото

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Симо какво репо бре човек, ти луд ли си, ненормален ли си, незнам
        Здравият ми разум абсолютно забранява да се взима репо тук след новините за Мостстрой и новината за намаляването на дяловете тук. Обаче алчността ми щеше да надделлее и на 60ст щях да взема.

Аз не мога да разбера ко толкова се правят на интересни инвестиционните посредници то дружеството си е много добро.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Първоначално на 80ст но не взех репо щото имах и други планове което ми спаси кожицата. След това дойдоха допълнителни пари и имам добри покупки на 60ст както и вече в последствие имам и на по-ниски нива.

Да благодаря отново на инвестиционните посредници, че след новината за несъстоятелността на Мостстрой преустановиха даването на каквото и да било репо тук иначе да съм пукнал досега без проблем.
          Симо какво репо бре човек, ти луд ли си, ненормален ли си, незнам

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Мсимов, ти откога си се набутал тук
            Първоначално на 80ст но не взех репо щото имах и други планове което ми спаси кожицата. След това дойдоха допълнителни пари и имам добри покупки на 60ст както и вече в последствие имам и на по-ниски нива.

Да благодаря отново на инвестиционните посредници, че след новината за несъстоятелността на Мостстрой преустановиха даването на каквото и да било репо тук иначе да съм пукнал досега без проблем.

Коментар

• Мсимов, ти откога си се набутал тук

Коментар

До 2008-ма това беше най-рейтинговата позиция на борсата. Стадото искам да кажа хората напълно бяха луднали и само се чудеха как да си купят още. А сега ако кажа, че съм акционер на някой в това, то той най-вероятно ще ми се изсмее.
                История от живота. Ако се драматизира става чудесно за детска приказка на 21 век. Много поука има, и много истини.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• От върха на дъното.

До 2008-ма това беше най-рейтинговата позиция на борсата. Стадото искам да кажа хората напълно бяха луднали и само се чудеха как да си купят още. А сега ако кажа, че съм акционер на някой в това, то той най-вероятно ще ми се изсмее.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Хабави времена бяха когато ХДПАТ беше 40 000 лв (преди сплит-а/овете).
                    Аха май и 48-49.

Коментар

• Хабави времена бяха когато ХДПАТ беше 40 000 лв (преди сплит-а/овете).
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Синергона го давам за пример, че те там си търсят оправдания а ние тук оправдания за паданията не си търсим.

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                          Хахаха-и кое е общото между Патките и Синегорна.
                          Да съм казал, че имат нещо общо.

Коментар

• Хахаха-и кое е общото между Патките и Синегорна.
                            Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                            Изобщо не ме интересува кой продава. Всеки си има право да продава колкото си иска и на каквато си иска цена.
                            А в Синергон акционерите си намериха добро оправдание за падането от сорта: Ма този продава като му свършат акциите и излитаме. Да ама то така нещата може да си продължат там и с години.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                              Мсимов имаш ли яснота каква е актуалната акционерна структура тук?
                              Имат ли акции ПФ и ДФ и някой от тях ли продава последните месеци?
                              Примерно при Синергона Елана продадоха над 250 000 акции.
                              Изобщо не ме интересува кой продава. Всеки си има право да продава колкото си иска и на каквато си иска цена.

А в Синергон акционерите си намериха добро оправдание за падането от сорта: Ма този продава като му свършат акциите и излитаме. Да ама то така нещата може да си продължат там и с години.

Коментар

• Мсимов имаш ли яснота каква е актуалната акционерна структура тук?
                                Имат ли акции ПФ и ДФ и някой от тях ли продава последните месеци?
                                Примерно при Синергона Елана продадоха над 250 000 акции.

Коментар

Working...
                                X