IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Искам да знаете, че от мен бебешки коментари от сорта: Ма някой продава и за това сме на това дередже няма да се чуят, защото това е свободна борса и всеки може да си продава на каквато си реши цена.

От мен също няма да се чуят и вятърничави коментари от сорта: Ма ша стане така и така заради не знам си какво събитие.

Да не говорим, че ни най малко ще тръгна да се оправдавам като малко момиченце с това и онова, че се е случило тук.

След консолидирания освен, че ще направим някое друго сравнение и анализ, аз съм решил да пиша такива коментари, че се съмнявам след тях миноритарните акционери да търнат да продават в скоро време. И както се казва аз знам, че не ми вярвате, че мога за това само наблюдавайте.

Ако няма да го бъде моето ще се постарая тук всичко друго да е с минимален ефект.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
      Направил съм грешка.Ще се въздържам от коментари на темата "бридж".И се извинявам,разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        но в темата много липсва Пепи
        Пепи липсва много щото тая тема си е оригинално негова а по оптимистични коментари от на Пепи аз тук в форума не съм чел.

Коментар

• Браво Симов много си смел, но в темата много липсва Пепи

Коментар

1.В холдинга влязох още когато цената беше около 2000 лева /преди сплита/.Имах много излишни пари.Така и не можах да изляза пълноценно.Трябвало е да послушам Факушка,ама не би.
            2.След сплита пак влизах на неколкократно пъти по-ниски цени,защото гледах какво правят хората/съгласно блестящото прозрение на
            бай Бабай,последователят на Козолуп/.Имах много излишни пари.Трябвало е да послушам и FM,ама не би.
            3.По-късно пак влязох за стотинки,заради многото излишни пари.Трябваше да послушам lalka,ама не би.
            4.Сега не излизам,защото нямам нужда от пари.А ако изляза виртуалното става реално и ще трябва да проведа среща от "трети вид" с ген.Али Киртик.Неудобно е някак си.Добре си ми е на фара с козичките.Цял харем,три на брой.
            10X Гаки и много добре казано за виртуалното става реално. Както и да е, аз тук съм си приготви едно умопомрачителното изречение което ще напиша след консолидирания и с което смятам да стресирам миноритарните акционери до такава степен, че няма и да си помислят да продадат ни сега ни в близко бъдеще.

С две думи ако ша са мре ша сме заедно но не по рано от 2013-та тук и ако се издигаме пак ша сме заедно.

Коментар

1.В холдинга влязох още когато цената беше около 2000 лева /преди сплита/.Имах много излишни пари.Така и не можах да изляза пълноценно.Трябвало е да послушам Факушка,ама не би.
              2.След сплита пак влизах на неколкократно пъти по-ниски цени,защото гледах какво правят хората/съгласно блестящото прозрение на
              бай Бабай,последователят на Козолуп/.Имах много излишни пари.Трябвало е да послушам и FM,ама не би.
              3.По-късно пак влязох за стотинки,заради многото излишни пари.Трябваше да послушам lalka,ама не би.
              4.Сега не излизам,защото нямам нужда от пари.А ако изляза виртуалното става реално и ще трябва да проведа среща от "трети вид" с ген.Али Киртик.Неудобно е някак си.Добре си ми е на фара с козичките.Цял харем,три на брой.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                Гаки, аз също накупих доста акцийки и сега кротко стоя и си чакам.

Така че не ме коментирай, ако обичаш.
                Направил съм грешка.Ще се въздържам от коментари на темата "бридж".И се извинявам,разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                  Чакай да те подхвана аз сега тебе. Я кажи сега ти кога и защо влезе в Холдинга И на какво се надяваш та чакаш а не продаваш на айде да кажем 20ст.

Предварително благодаря за отзивчивостта.
                  Last edited by Gaki; 16.02.2012, 20:03.

Коментар

• Гаки, аз също накупих доста акцийки и сега кротко стоя и си чакам.

Така че не ме коментирай, ако обичаш.

Коментар

Чакай да те подхвана аз сега тебе. Я кажи сега ти кога и защо влезе в Холдинга И на какво се надяваш та чакаш а не продаваш на айде да кажем 20ст.

Коментар

• Бягане от отговорност.

Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                        msimov,даваш много от себе си,за да не се затрие темата.Би ли могъл да подходиш по един друг начин към въпроса:
                        1.Как да подскажеш на хората с достатъчно умствен багаж /като Козльо/ не да продават,а да купуват акции /като ъпърите/ на цена над 18 стотинки.
                        2.Как хора с десетки хиляди акции /като мене/ да чакат светлото бъдеще без да агонизират.
                        3.Има ли възможност да се популяризира безграничната вяра на Pepi /Козолуп/ в огромните възможности на холдинга.
                        На първия въпрос не мога да отговоря преди да видя годишния консолидиран.
                        На втория въпрос не мога да отговоря изобщо.
                        На третия въпрос ще кажа, че не вярвам да е възможто докато са тези собствениците.

Въпреки изброените три НЕ-та ще бъдат направени всички необходими оценки и сравнения след консолидирания.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                          Както знаете старая се да информирам акционерите, защото не всички разполагат с достатъчно информация както и достатъчно умствен багаж да я осмислят.
                          Предвидил съм и едно изречение с което смятам да постигна ефект равняващ се на тотално нежелание на масата от миноритарите да продадат и то на много по-значителни цени и от сегашни нива, като ще се постарая така да го напиша, че да е неоспоримо.
                          ........на Холдинг Пътища Ад нищо не може да му се случи освен да си агонизираме в него и да си чакаме светлото бъдеще.
                          msimov,даваш много от себе си,за да не се затрие темата.Би ли могъл да подходиш по един друг начин към въпроса:
                          1.Как да подскажеш на хората с достатъчно умствен багаж не да продават,а да купуват акции /като ъпърите/ на цена над 18 стотинки.
                          2.Как хора с десетки хиляди акции /като мене/ да чакат светлото бъдеще без да агонизират.
                          3.Има ли възможност да се популяризира безграничната вяра на Pepi /Козолуп/ в огромните възможности на холдинга.
                          Last edited by Gaki; 16.02.2012, 20:05.

Коментар

• Както знаете старая се да информирам акционерите, защото не всички разполагат с достатъчно информация както и достатъчно умствен багаж да я осмислят.

В тази връзка знаете, че на Холдинг пътища Ад са му издадени специални банкови гаранции гарантиращи, че до приключването на лот 4 на Тракия той ще си изпълнява всичко и ще си получава всичко. С две думи хич да не се връзвате със запорираните сметки щото банковите гаранции може напълно да компенсират въпроса със запорираните сметки.

И още нещо годишния баланс ясно показва пълно разплащане навсякъде и то с запорирани сметки.

По отношение на годишния баланс ще се направи пълен сравнителен отчет което вероятно ще се случи редом с годишния консолидиран.

Имам да ви кажа още един интересен факт по отношение на запорираните сметки свързан с тримесечните баланси на Холдинга но и това вероятно ще е редом с консолидирания.

Предвидил съм и едно изречение с което смятам да постигна ефект равняващ се на тотално нежелание на масата от миноритарите да продадат и то на много по-значителни цени и от сегашни нива, като ще се постарая така да го напиша, че да е неоспоримо.

И не забравяйте докато го има договора за Тракия заедно с банковите гаранции към него което е до края на тази година. Както и са в сила 3-те довода които доста трудно могат да се обезсилят то на Холдинг Пътища Ад нищо не може да му се случи освен да си агонизираме в него и да си чакаме светлото бъдеще.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                              Стига си крещял на хората в ушите. Нищо не пада.
                              Каквото падало, падало.
                              Да не си хванал и ти патката !???

Коментар

• Симов ти си пич и си симпатичен с вярата и риска си, но това не са кокошкарски работи. Нарича се борсова игра. Другите ти аргументи са вярни, но недеи да бъдеш такъв Ангросист

Коментар

Working...
                                X