IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това което излових днес във всички случаи изводите ще са много грозни и не може да се обори по никакъв начин и не е необходимо експерт да се произнася Всичко е елементарни изводи които всеки може да си направи.

Тоя път от Холдинга сами си се нахендриха ще ви обясня с какво.

Изводите са толкова сериозни, че в единя случай ще разклатят балансите на всички дружества на борсата а в другия случай заверения баланс тук ще бъде заловен в подаване на грешни данни.

Пълна трагедия ви казвам. До края на седмицата ще напиша за какво става дума. знаете, че винаги когато кажа си изпълнявам и пиша.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Току що излових още нещо.

Оф излагацията в тоя Холдинг пътища Ад е пълна.

Въпроса дето го излових току що е много сериозен щото може да се хване дори и фалшифициране на годишния заверен баланс.

Тоя ще ми е втория умен одитор след одитора на Синергона.

Преди да ви напиша за какво става дума ще се консултирам с Одитор дето в работата му влиза и проверка на заверени годишни баланси от одитори.

Боже Боже в каква държава живеем.

Коментар

• Холдинг Пътища Ад без да му мигне окото си подава документи със невярно съдържание и напълно си очаква баламите миноритарни акционери да се връзват на тях.

Според междинния не консолидиран отчет към третото тримесечие разходите за лихви са в размер на 7 милиона 284 хиляди лева.

Според междинния не консолидиран отчет към четвъртото тримесечие разходите за лихви са в размер на 5 милиона 770 хиляди лева.

Според заверения годишен не консолидиран отчет разходите за лихви са в размер на 11 милиона 198 хиляди лева.

Напълно не допустимо е разходите за лихви да намаляват както се вижда от по-голямата цифра в тримесечието спрямо четиримесечието. От тук на сетне няма какво да го коментирам повече баланса.

Нито вярвам на междинните, нито вярвам на заверения баланс на Холдинга нито пък ще повярвам на консолидирания баланс.

Имаите предвид, че при обявяването на заверения консолидиран годишен баланс най-вероятно пак ще има скандал, защото съм се консултирал с одитор и вече съм разбрал как се отразяват разходите и къде и как се обясняват съответните направени разходи какви са и за какво са.

Одитора каза: Всичко си е регламентирано по-закон как се отразява. Каза как се отразяват нещата в баланса и дори когато дружеството нямат налични пари да се разплаща. Всичко е регламентирано ясно и точно и изрично.

А свободните съчинения дето ги пускат като баланси от Холдинга просто са под всякаква критика.

То принципно на тия от Холдинг пътища Ад ясно си личи, че не им пука изобщо какво вършат след като видях на какво са способни в консолидирания баланс към четвъртото тримесечие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Много се хàбиш, мсимов. Тук всичко е приключило. И да напишеш, и да не напишеш - все тая.
          Ся - лошото си има и хубава страна - за всички купили над 80 стинки вече няма значение дали ще падне до пет стинки, или ще се качи до 20 стинки например.
          Че каква е разликата?
          Зàеби я тази хартия, и по-добре ела в темата за иран да мачкаме манафите.
          Така е факушке хабя се но го правя просто за да не се само заблуждава някой, че народа пък е баш па толкова тъп.

Това което пиша са предимно елементарни логически изводи, малко повече вглеждане в балансите и някой друг закон.

Преценил съм кога и колко трябва да се пише засега, без все още да съм написал още 4 неща но те са вече неща които не е хубаво да се пишат и от тях никой няма да спечели.

Ще продължа да се хабя просто, защото ние с акционерите трябва да сме наясно със ситуацията.

Благодаря за загрижеността.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Както и предположих...имаш много да им връщаш....

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
              Ето ви нещо ново.

Мислех да го напиша по-натам но от това което прочетох днес просто не се сдържам. ...
              Много се хàбиш, мсимов. Тук всичко е приключило. И да напишеш, и да не напишеш - все тая.
              Ся - лошото си има и хубава страна - за всички купили над 80 стинки вече няма значение дали ще падне до пет стинки, или ще се качи до 20 стинки например.
              Че каква е разликата?

Коментар

• тъй като не мога да те разбера поправи-се))
                Следващата Източена компания е ТРАСЕТО!
                Защо ли?
                Държавни не особенно добре похарчени средства?
                като
                зимно почистване ????
                следват подписани договори за възстановяване на ддс при положение че заданието във всеки търг който е минал през АОП , там е написано: кради,не се съобразявай със заданието!

Коментар

• Ето ви нещо ново.

Мислех да го напиша по-натам но от това което прочетох днес просто не се сдържам. Първоначално мислех, че оздравителния план на Мостстрой Ад ще се допусне от съда и на общото събрание няма да се приеме.
                  Плана на Мостстрой е невъзможно да бъде приет по никакъв начин. Има дъщерни които вече са в ликвидация това е нещо което няма как да се върне назад.

В годишния доклад на Мостстрой Ад представен днес има едно много обезпокояващо изречение. А то така казва: От момента на изготвянето на този доклад до публикуването му няма съществени промени.

Аз четем всичко и не пропускам. Та начи казва се съда бил се произнесъл на 5.12.2011-та година и е трябвало да прати уведомление на Мостстрой да прави корекции по плана.

До колкото става ясно от тоя доклад и до ден днешен Мостстрой Ад не е уведомен от съда за да почне да тече 7 дневен срок за поправки по оздравителния план на Мостстрой Ад.

С две думи над 3 месеца Мостстрой Ад още не е уведомен.

Поради споменатите причини вече мнението ми е, че е по-вероятно плана да не бъде допуснат от съда изобщо. Колкото до Мостстрой той може да се качи може да падне в момента като цена все пак няма нищо ясно засега.

Но аз казвам, че плана на Мостстрой не само, че няма да бъде приет но дори няма да бъде и допуснат от съда и както се казва айде па да видиме.

Коментар

• За да не си правите труда да четете документите към отчета подаден днес на Мостстрой.

Ми всичко е препечатка поне в текстовата си част от предишния баланс дето се подаде в края на януари 2012.

С две думи: Ни вест ни кост по плана на Мостстрой допуснат от съда ли е.

До колко нас ни интересува въпроса с плана на Мостстрой ще го уточняваме кагато имаме новина допуснат или не допуснат е.

Иначе за сега знам, че Холдинг Пътища Ад има да си взима 40 хиляди лева от Мостстрой Ад и както се казва тези пари са си наши за да може тук като ги получиме да ги дадеме като заем на не свързани лица.

Коментар

• Kakво не сте доволни от Зара ,той още преди 10 ноември печелеше от глупавите и мържел

Кой да помни
                      Last edited by vabo_2008; 29.03.2012, 20:56.
                      в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от NotToday Разгледай мнение
                        мсимов, понеделник като си отворя инвестор и като влезна в любимата си тема и като не си писал в нея и не си пия кафето с кеф
                        Споко, има голяма вероятност да пиша тая неделя. Все пак правим първото тримесечие и от това ще има някои изводи покрай запорираните сметки.

Акционерите вече видяха как им се подава баланс към 9-месечието с 8 милиона платени за лихви. После видяха как годишния показа 5 милиона платени за лихви. И това беше неодитирания където е само едно предприятие и такива неща не могат да се получат по никакъв начин освен в случай, че им се подава грешна информация.

Това са разходи и не са договори, че да ги разтрогнеш.

С две думи мисля, че акционерите тук не вярват вече на баланси нито незаверени нито пък се съмнявам, че ще повярват и на заверени баланси сега и за в бъдеще докато е тоя собственика.

Въпреки всичко акционерите да имат едно на ум, че може би и то с голяма вероятност може би по отношение на Холдинг пътища Ад думата не е само на собственика. Тук са набъркани индиректно и други интереси и то много големи и нямам предвид нито себе си нито Господ нито пък, че случайно имаме някой важен акционер при миноритарите. Работата е бая голема и баба ви знае щото тя не е от вчера на борсата и e навързала кой на кого защо как и кога в глобален мащаб. Но по отношение на Холдинг Пътища Ад тя баба ви може да знае и да си мисли, че държи някой силен коз което е вярно, но въпреки това да се самозаблуждава и да не приема поражението си и това е напълно възможно.

Както се казва поживьом увидим но аз на баланси не вярвам не защото не ми харесват а, защото се имаше нахалството да се подаде грешна информация.

Коментар

• мсимов, понеделник като си отворя инвестор и като влезна в любимата си тема и като не си писал в нея и не си пия кафето с кеф

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Симов, знаеш ли какво значи форум?
                            - значи диалог, обсъждане, споделяне на мнения между участниците.
                            А в сума теми последните 5-10 постинга все твои. Стига бе човек, кви са тия монолози, кротни се малко че направо оспамваш района
                            При мен диалог няма.

Аз съм дойдох видях казах.

P.S:Плюс това трябва да знаете, че по-алчна твар от аватара ми Чичо Скрудж нема. И тая тема си е моя и другата и по-друта. Моя Моя Моя.
                            Last edited by msimov; 19.03.2012, 00:04.

Коментар

• Всеки си е бъшкъ...
                              Ма пък пуска интересни работи тук таме човека. Се някой ще се интересува.
                              Не му се карай

Коментар

• Симов, знаеш ли какво значи форум?
                                - значи диалог, обсъждане, споделяне на мнения между участниците.
                                А в сума теми последните 5-10 постинга все твои. Стига бе човек, кви са тия монолози, кротни се малко че направо оспамваш района

Коментар

Working...
                                X