IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    ...

Я не помръдвам. НА 5 ст ли ще стане, на 20ст ли ще е, на 50ст ли ще е, аз си чакам около 1.50лв а дотогава хич не ме интересува поне мен.
    Човече, не се самоунищожавай. Да, има го тоя момент, че губейки, инвеститорът може да се заинати и да държи до дупка, но каква ти е ползата !? Безсмислено.
    Виж как се прави на мъж Батя. Ако не му тръгне спекулата - шити, после се бутне в някое друго подценено шитче, все някъде вземе, че го огрее и късмета, та да избие някоя загуба поне.
    Не е препоръка. Кинтите са твои, твоята си жена - също (все още)

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
      Kaкви договори бе, симов, те отпадат един по един, а Хартията изчиства все повече и повече...

Гледай да не стане като при бенч-фонд имоти - от 20 стинки на 7 стинки. Ако се декапитализарш 3 пъти, жена ти може да ти гледа на кафе ...
      Не е препоръка
      Ти па си мислиш, че нещо ново си казал.

Ами точно това дето си го подчертал е това което аз казах.

Одиторите отбелязват, че през миналата година са били прекратени или прехвърлени договори за строителство, които са съставлявали важна част от приходите.

Който се плаши от действията на управата спрямо миноритарите да бяга.

Я не помръдвам. НА 5 ст ли ще стане, на 20ст ли ще е, на 50ст ли ще е, аз си чакам около 1.50лв а дотогава хич не ме интересува поне мен.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Убеден съм, че могат да покажат и по-голяма загуба ако разтрогнат повече договори.

От Холдинга тотално се самозабравиха и показаха на миноритарните акционерите, че са способни на абсолютно всичко и това е при наличието на цяла камара банкови гаранции издадени на Холдинг пътища Ад както и допълнителни банкови гаранции издадени на Холдинг Пътища Ад и гарантиращи му на 100%, че той ще работи без проблем при всякакви ситуации по договорите си до край.

Да Кире имам. Имам повече от едно обяснение даже има цели 5 обяснения, но за момента не желая да тормозя миноритарите допълнително и без това тормоза от Холдинга им стига.
        Kaкви договори бе, симов, те отпадат един по един, а Хартията изчиства все повече и повече...
        Одиторите на "Холдинг Пътища" виждат много несигурност за приходите му

Одиторите на "Холдинг Пътища" са отказали да дадат мнение за годишния отчет на дружеството, става ясно от доклада им. Според тях има много несигурности, сред които са просрочен кредит от близо 23 млн. евро, запор върху сметки на дружеството, както и прекратяване на договори, от които са получавани приходи от основната дейност на пътностроителния холдинг.
        Одиторите отбелязват, че през миналата година са били прекратени или прехвърлени договори за строителство, които са съставлявали важна част от приходите. Тъй като няма информация за сключени нови договори, е много несигурно дали холдингът изобщо ще получи някакви приходи през тази година. Проверяващите не дават повече информация какви са тези договори, такива данни няма и в доклада за дейността.
        Гледай да не стане като при бенч-фонд имоти - от 20 стинки на 7 стинки. Ако се декапитализарш 3 пъти, жена ти може да ти гледа на кафе ...
        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          СИМОВ ГОЛЯМА ЗАГУБА ПОКАЗАХА В КОНСОЛИДИРАНИЯ
          http://money.bg/news/id_1355300028/%...B8%D1%82%D0%B0
          Имаш ли обяснение
          Убеден съм, че могат да покажат и по-голяма загуба ако разтрогнат повече договори.

От Холдинга тотално се самозабравиха и показаха на миноритарните акционерите, че са способни на абсолютно всичко и това е при наличието на цяла камара банкови гаранции издадени на Холдинг пътища Ад както и допълнителни банкови гаранции издадени на Холдинг Пътища Ад и гарантиращи му на 100%, че той ще работи без проблем при всякакви ситуации по договорите си до край.

Да Кире имам. Имам повече от едно обяснение даже има цели 5 обяснения, но за момента не желая да тормозя миноритарите допълнително и без това тормоза от Холдинга им стига.

Коментар

• СИМОВ ГОЛЯМА ЗАГУБА ПОКАЗАХА В КОНСОЛИДИРАНИЯ
            Загубата на Холдинг Пътища АД скочи над 10 млн. лв. след одита
            Имаш ли обяснение
            Last edited by X_Y; 05.04.2012, 14:28.

Коментар

• както и прекратяване на договори, от които са получавани приходи от основната дейност на пътностроителния холдинг.

Е не ни ли баламосват от Холдинга.

Миноритарните акционери може да са глупави може да са наивни но не са малоумни. Малоумни са тея дето ги мислят за малоумни.

С две думи дори и без да се пише повече на миноритарните акционери поне по-голямата част им е станоло пределно ясно каква е ситуацията с Холдинг Пътища.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Принципно няма как след като не е заверен неконсолидирания отчет да се завери после консолидирания.
                Вероятно одитора е излязъл с " отказ от мнение след извършения одит " което означава на практика че одитора се съмнява че годишния отчет показва вярно и точно и достоверно финансово тъстояние на холдинга.

Даже според одитните правила и годините отчети за следващите години отново ще бъдат с квалифицирано мнение и забележки защото вероятно някои начални салда по баланса не са потвърдени и няма да има съпоставимост с предходен период....
                Много хубаво.

Поне не може да се отрече, че съм се нахендрил на най-доброто място на борсата.

Коментар

Одиторите на "Холдинг Пътища" са отказали да дадат мнение за годишния отчет на дружеството

Изобщо няма да се учудя да се напише същото и след годишния консолидиран баланс щото там много бих искам да се обяснят нещата.
                  Принципно няма как след като не е заверен неконсолидирания отчет да се завери после консолидирания.
                  Вероятно одитора е излязъл с " отказ от мнение след извършения одит " което означава на практика че одитора се съмнява че годишния отчет показва вярно и точно и достоверно финансово тъстояние на холдинга.

Даже според одитните правила и годините отчети за следващите години отново ще бъдат с квалифицирано мнение и забележки защото вероятно някои начални салда по баланса не са потвърдени и няма да има съпоставимост с предходен период....
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от NotToday Разгледай мнение
                    Вероятно защото държи доста акции и ако ги продаде, цената ще се сурне към 1ст.
                    Аз може и да не държа толкова много но познавам човек който държи и е от старите акционери и се е набил тук още от сигурно 2007-ма година и до миналата година пак продължаваше да купува. Въпреки ниската цена и възможностите му нещо ентусиазма му се пресече миналата година и не ще да купува повече.

Но към момента нито на мен нито на човека с повечкото акции, не ни се налага да продаваме и това няма да се промени изобщо в близките месеци.

С две думи ще си седим тук и ще си се гърчиме ко друго да правим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Що ?
                      Вероятно защото държи доста акции и ако ги продаде, цената ще се сурне към 1ст.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                        Не ми се иска да съм на пазара, когато и Симов започне да продава
                        Що ?
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Не ми се иска да съм на пазара, когато и Симов започне да продава

Коментар

• Одиторите на "Холдинг Пътища" са отказали да дадат мнение за годишния отчет на дружеството

Изобщо няма да се учудя да се напише същото и след годишния консолидиран баланс щото там много бих искам да се обяснят нещата.

Коментар

• Одиторите на "Холдинг Пътища" са отказали да дадат мнение за годишния отчет на дружеството, става ясно от доклада им, публикуван днес. Според тях има много несигурности, сред които са просрочен кредит от близо 23 млн. евро, запор върху сметки на дружеството, както и прекратяване на договори, от които са получавани приходи от основната дейност на пътностроителния холдинг.

Тая статия мога само с отвръщение да я коментирам.

Коментар

• Одиторите на "Холдинг Пътища" виждат много несигурност за приходите му

Коментар

Working...
                                X