IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NotToday Разгледай мнение
    ^^^ Като допълнение:
    След като махнаха надписа Holding Roads от сградата, не виждам за какво бъдеще на холдинга говорите
    Верно бе, в събота огледах сградата и се чудех какво ми липсва от спомена за сградата .....а то надписа го нямало Тя нали сградата обезпечение по заем и я продават, да не я е купил някои вече ?
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от NotToday Разгледай мнение
      ^^^ Като допълнение:
      След като махнаха надписа Holding Roads от сградата, не виждам за какво бъдеще на холдинга говорите
      Голем довод нема що. Надпис се маха надпис се слага. Ние в холдинга сме се нагледали на далеч по-големи номера.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
        Имаш пълната свобода да си продадеш акциите. А ако още не си разбрал какво се случва в Холдинга, то значи попадаш в групата хора на които просто не може да им се помогне.
        ^^^ Като допълнение:

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
          симов аз сам акционер от 2009-средата каква разлика има дарзиа сериозен пакет,кази ми нешто имат ли като холдинг нови договори или дали ште имат,и ако нямат какво става с тях,и тези запорирани сметки според теб кога ще се оправят.мен ми е иясно докато не заваршат тракия няма да обявят фалит но нас това какво ни топли.
          Имаш пълната свобода да си продадеш акциите. А ако още не си разбрал какво се случва в Холдинга, то значи попадаш в групата хора на които просто не може да им се помогне.

Коментар

• simov,kazi neshto konkretno

симов аз сам акционер от 2009-средата каква разлика има дарзиа сериозен пакет,кази ми нешто имат ли като холдинг нови договори или дали ште имат,и ако нямат какво става с тях,и тези запорирани сметки според теб кога ще се оправят.мен ми е иясно докато не заваршат тракия няма да обявят фалит но нас това какво ни топли.
            Last edited by laluger; 09.04.2012, 13:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
              симов и аз сам акционер,молияте обясни ми за тези запорирани сметки и според теб,без нови договори до сега и без приходи как ги виздаш нештата,имали светлина в тунела искренно.
              Аз правя разяснения предимно за старите акционери което значи акционери преди 2008-ма. На тях вече съм обяснил как стоят нещата и с запорираните сметки и с договорите и със стабилността на Холдинга на какво все още се дължи и така ще е до края на тази година.

Светлина в тунела винаги има. Ето примерно има хора които смятат, че ако мажоритаря пободно на Валентин Захариев се махне от тук акцията им ще се качи с много което си е самата истина междо другото. Аз лично имам пък други виждания все пак знам много много повече от това което казвам и въпреки това все пак няма нищо сигурно.

Каквито разяснения съм правил до момента това е в общи линии за сега. Кой разбрал разбрал.

Коментар

• симов-обияснение

симов и аз сам акционер,молияте обясни ми за тези запорирани сметки и според теб,без нови договори до сега и без приходи как ги виздаш нештата,имали светлина в тунела искренно.

Коментар

• Както всички знаете от Холдинга през септември оповестиха, че са си предплатили заемите чак до някаква част от ноември. Тогава се обяви и баланса и той гласеше: Според междинния не консолидиран отчет към третото тримесечие разходите за лихви са в размер на 7 милиона 284 хиляди лева.

Много ясно е упоменато какво се вписва в графа: Разходи за лихви в отчета на разходите и приходите. Това не е концерт по желание да си пише човек каквото му скимне или каквото си иска там.

От Холдинга са се увъртяли като пиле в калчища в собствените си глупости в момента. И напълно са изловени или в подаването на информация с невярно съдържание или в лъжа но то е едно и също нещо. Разбира се от там могат да се оправдаят , че всъщност са се опитвали да прикрият влошаващото се състояние.

Няма да правя пълно разяснение на целия въпрос, защото той не е толкова кратък колкото съм написал за момента. Просто това става номер 5-ти въпрос който имам да разяснявам за в бъдеще. Освен това има един въпрос с запорираните сметки който имам да разяснявам. Имам да разяснявам и един въпрос с консолидирания баланс на Холдинга за 2010-та година. Един въпрос с консолидирания баланс за 2011-та. Един въпрос за разясняване много сериозен свързан едновременно с неконсолидирания и консолидирания баланс на Холдинга за 2011-та.

Не аз пускам новините. Всички новини си ги пускат от Холдинга и очакват да им мине номера. Да ама народа уви не е толкова тъп и аз просто правя разяснения да не остава някой с грешното впечатление, че му е минал номера.

""Одиторите отбелязват, че през миналата година са били прекратени или прехвърлени договори за строителство, които са съставлявали важна част от приходите.""
                  А това просто беше върха на сладоледа и тук могат да се направят множество разяснения. Но каквито и разяснения да се направят и ако ще договорите да се прехвърлят към дъщерни то подобни действия са напълно некоректни спрямо миноритарните акционери на Холдинг Пътища Ад. И не забравяйте кой управлява Холдинг пътища Ад и кой ги върши тези неща. Нове Холдинг да ви говори нещо.

Наистина се изморявам от толкова много глупости на едно място. Просто в момента се превърнахме в сагата Холдинг Пътища Ад да заместим сагата Кремиковци.

Оловно цинковия комплекс не е сага. Там има само едно действие. Оня го смуче и го докара до тук край на действието. А тик при Холдинга сме заляти от всякакви действия

Въпреки негативизма до небето оставам акционер да си чакам въображаемите ми около 1.50лв а който ще да си продава.

Успех акционери.
                  Last edited by msimov; 08.04.2012, 21:56.

Коментар

Одиторите не са проблем. И на мен да ми предложат едно примерно 15 бона и аз, че се подпишем без проблем.
                    Ako стане това, ще можеш и спокойно ... да разкешиш ...
                    Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      според мен ; Ти си причината одитори все по трудно да се намират
                      Одиторите не са проблем. И на мен да ми предложат едно примерно 15 бона и аз, че се подпишем без проблем.

Коментар

• според мен ; Ти си причината одитори все по трудно да се намират

Коментар

Изкарай , дай някой нов , смущаващ управата коз !
                          Сега докато почиваме, да поработим за благото акционерско
                          Споко имам още цели 5

До неделя ще подскажа един от тях все пак съм обещал.

Лошото е, че аз си пиша, кервана си върви ама надолу. Поне като пишех да се качваше цената.

Коментар

• Изкарай , дай някой нов , смущаващ управата коз !
                            Сега докато почиваме, да поработим за благото акционерско

Коментар

Абе Симов , со БОЙ и КЮТЕК ли ще е закараш до 1,50 или с наследниците
                              Аз съм от мечтателите. Тук на борсата е пълно с такива.

Коментар

Ти па си мислиш, че нещо ново си казал.

Я не помръдвам. НА 5 ст ли ще стане, на 20ст ли ще е, на 50ст ли ще е, аз си чакам около 1.50лв а дотогава хич не ме интересува поне мен.
                                Абе Симов , со БОЙ и КЮТЕК ли ще е закараш до 1,50 или с наследниците

Коментар

Working...
                                X