If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
^^^ Като допълнение:
След като махнаха надписа Holding Roads от сградата, не виждам за какво бъдеще на холдинга говорите
Верно бе, в събота огледах сградата и се чудех какво ми липсва от спомена за сградата .....а то надписа го нямало Тя нали сградата обезпечение по заем и я продават, да не я е купил някои вече ?
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Имаш пълната свобода да си продадеш акциите. А ако още не си разбрал какво се случва в Холдинга, то значи попадаш в групата хора на които просто не може да им се помогне.
^^^ Като допълнение:
След като махнаха надписа Holding Roads от сградата, не виждам за какво бъдеще на холдинга говорите
симов аз сам акционер от 2009-средата каква разлика има дарзиа сериозен пакет,кази ми нешто имат ли като холдинг нови договори или дали ште имат,и ако нямат какво става с тях,и тези запорирани сметки според теб кога ще се оправят.мен ми е иясно докато не заваршат тракия няма да обявят фалит но нас това какво ни топли.
Имаш пълната свобода да си продадеш акциите. А ако още не си разбрал какво се случва в Холдинга, то значи попадаш в групата хора на които просто не може да им се помогне.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
симов аз сам акционер от 2009-средата каква разлика има дарзиа сериозен пакет,кази ми нешто имат ли като холдинг нови договори или дали ште имат,и ако нямат какво става с тях,и тези запорирани сметки според теб кога ще се оправят.мен ми е иясно докато не заваршат тракия няма да обявят фалит но нас това какво ни топли.
симов и аз сам акционер,молияте обясни ми за тези запорирани сметки и според теб,без нови договори до сега и без приходи как ги виздаш нештата,имали светлина в тунела искренно.
Аз правя разяснения предимно за старите акционери което значи акционери преди 2008-ма. На тях вече съм обяснил как стоят нещата и с запорираните сметки и с договорите и със стабилността на Холдинга на какво все още се дължи и така ще е до края на тази година.
Светлина в тунела винаги има. Ето примерно има хора които смятат, че ако мажоритаря пободно на Валентин Захариев се махне от тук акцията им ще се качи с много което си е самата истина междо другото. Аз лично имам пък други виждания все пак знам много много повече от това което казвам и въпреки това все пак няма нищо сигурно.
Каквито разяснения съм правил до момента това е в общи линии за сега. Кой разбрал разбрал.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
симов и аз сам акционер,молияте обясни ми за тези запорирани сметки и според теб,без нови договори до сега и без приходи как ги виздаш нештата,имали светлина в тунела искренно.
Както всички знаете от Холдинга през септември оповестиха, че са си предплатили заемите чак до някаква част от ноември. Тогава се обяви и баланса и той гласеше: Според междинния не консолидиран отчет към третото тримесечие разходите за лихви са в размер на 7 милиона 284 хиляди лева.
Много ясно е упоменато какво се вписва в графа: Разходи за лихви в отчета на разходите и приходите. Това не е концерт по желание да си пише човек каквото му скимне или каквото си иска там.
От Холдинга са се увъртяли като пиле в калчища в собствените си глупости в момента. И напълно са изловени или в подаването на информация с невярно съдържание или в лъжа но то е едно и също нещо. Разбира се от там могат да се оправдаят , че всъщност са се опитвали да прикрият влошаващото се състояние.
Няма да правя пълно разяснение на целия въпрос, защото той не е толкова кратък колкото съм написал за момента. Просто това става номер 5-ти въпрос който имам да разяснявам за в бъдеще. Освен това има един въпрос с запорираните сметки който имам да разяснявам. Имам да разяснявам и един въпрос с консолидирания баланс на Холдинга за 2010-та година. Един въпрос с консолидирания баланс за 2011-та. Един въпрос за разясняване много сериозен свързан едновременно с неконсолидирания и консолидирания баланс на Холдинга за 2011-та.
Не аз пускам новините. Всички новини си ги пускат от Холдинга и очакват да им мине номера. Да ама народа уви не е толкова тъп и аз просто правя разяснения да не остава някой с грешното впечатление, че му е минал номера.
""Одиторите отбелязват, че през миналата година са били прекратени или прехвърлени договори за строителство, които са съставлявали важна част от приходите.""
А това просто беше върха на сладоледа и тук могат да се направят множество разяснения. Но каквито и разяснения да се направят и ако ще договорите да се прехвърлят към дъщерни то подобни действия са напълно некоректни спрямо миноритарните акционери на Холдинг Пътища Ад. И не забравяйте кой управлява Холдинг пътища Ад и кой ги върши тези неща. Нове Холдинг да ви говори нещо.
Наистина се изморявам от толкова много глупости на едно място. Просто в момента се превърнахме в сагата Холдинг Пътища Ад да заместим сагата Кремиковци.
Оловно цинковия комплекс не е сага. Там има само едно действие. Оня го смуче и го докара до тук край на действието. А тик при Холдинга сме заляти от всякакви действия
Въпреки негативизма до небето оставам акционер да си чакам въображаемите ми около 1.50лв а който ще да си продава.
Коментар