Тук концентрацията на хейтъри е най-голяма...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение...
Наистина съжалявам за старите акционерите които се довериха на подобен мажоритар. Аз поне си го знам що за стока е и с пълното съзнание за това какво се случва съм влязъл.
Коментар
-
Българското сдружение “Тракия ІV” строи най-дългия и сложен участък от Ямбол до Карнобат като срока по договор изтича през февруари 2013 г. Изпълнителният директор на “Холдинг Пътища” Иван Иванов намекна, че най-вероятно ще искат удължаване на срока заради форсмажорни обстоятелства – тежката зима и придошлите реки.
Не се и съмняваме!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Още не е започнала работата и по укрепване на т. нар. слаби почви, заради които “Холдинг Пътища” си извоюваха допълнително още 28 млн. лв. от държавата.
С две думи нови приходи! Но не за нас а за мажоритаря и то не, защото дяловете са в молесто и синисто.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Междувременно придошлите води на река Тунджа пък са отнесли временния път, по който работниците се придвижваха, за да строят моста над реката, което е най-сложното съоръжение на участъка.
Или с две думи Божков искам да кажа сдружението ще осъди държавата да им плати обезщетение.Ние знаем как действа Божков.
И за капак на всичко дори да се забави някъде Холдинга си има оправдание заради лошата зима и придошлите води.
""Вече видяхме как от Холдинга те поемат разходите за лошите почви."" (Държавата плати за тях).
Наистина съжалявам за старите акционерите които се довериха на подобен мажоритар. Аз поне си го знам що за стока е и с пълното съзнание за това какво се случва съм влязъл.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеХолдингът дали някой ден пак може да надхвърли 10 лв??? ::
После - 5 стинки. Време е канчетата ви да уврат, и да се отървете от патките.
Да минимизирате загубите така да се каже
Коментар
-
След доста дългото забавяне по уведомяването на Мостстрой Ад за оздравителния план мнението ми беше, че в един момент ще се изтресе, че плана не е допуснат от съда до общо събрания.
След като прочетох съобщението от 10-ти април за Мостстрой Ад какво се иска по плана и премислих нещата към настоящия момент няма да се ангажирам дали плана ще бъде допуснат или не до общо събрание на кредиторите. Има шанс и шанса е 50% на 50% съда да каже допуска се и съда да каже сбогом и ликвидация на Мостстрой Ад.
Ако до 24-ти април съда реши, че допуска плана на Мостстрой Ад ще се определи от него съответно и дата в рамките на 45 дни на която ще се проведе общо събрание на кредиторите на което ще се гласува плана.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеСимов, дотам ли опря работата ?Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеСтрашно много се двоумя по отношение на плана дали съда ще го допусне или не до общо събрание на кредиторите.
Жалко, че умря баба Ванга тя щеше да знае жената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеХолдингът дали някой ден пак може да надхвърли 10 лв???Интересно, къде ли отиде самолета !?
Коментар
-
Бюлетин инвестор.
2012-04-10
17:15 Мостстрой АД /в несъстоятелност/
MOSTS
Вътрешна информация по чл.4 от Закона срещу финансови злоупотреби с Финансови инструменти
Информация за текущия етап от производството по несъстоятелност.
На 6.04.2012 г. прокуриста на дружеството г-жа Калина Дикова е надлежно уведомена за определението на съда от 5.12.2011 г. с което започва да тече 7 дневен срок за отстраняване на нередностите по оздравителния план на Мостстрой Ад. Срока за отстраняване изтича на 13.04.2012 г. но тъй като деня е неприсъствен заради великденските празници срока ще изтече на първия присъствен ден 17.04.2012 г.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
С две думи: До 17.04.2012 г. трябва да се подаде оздравителния план на Мостстрой с отстранените нередности в него.
По закон съда трябва да се произнесе в 7-дневен срок от подаването на плана. Така е записано в документ: Годишен доклад за дейността съгласно Приложение №10 от Наредба № 2 * от 2012-03-29 17:02 Мостстрой АД /в несъстоятелност/ MOSTS в Бюлетина на Инвестор.бг
До 24.04.2012г. Съда ще обяви допуснат ли е плана до общо събрание на кредиторите или не е допуснат и се преминава към ликвидация на Мостстрой Ад.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеХолдингът дали някой ден пак може да надхвърли 10 лв???
С две думи кото каже бащицата Божков това ще е.За сега е по-вероятно бавно Холдинга да си замине но никога не се знае.
На такива като Божков и Борисов явно не им стигат парите.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение[=msimov;1059243515]Аз правя разяснения предимно за старите акционери което значи акционери преди 2008-ма. На тях вече съм обяснил как стоят нещата и с запорираните сметки и с договорите и със стабилността на Холдинга на какво все още се дължи и така ще е до края на тази година.
Светлина в тунела винаги има. Ето примерно има хора които смятат, че ако мажоритаря пободно на Валентин Захариев се махне от тук акцията им ще се качи с много което си е самата истина междо другото. Аз лично имам пък други виждания все пак знам много много повече от това което казвам и въпреки това все пак няма нищо сигурно.
Каквито разяснения съм правил до момента това е в общи линии за сега. Кой разбрал разбрал.
Нооо- както казва народа - лаком г..ъз кръв се..ре.
Направо не знам що изобщо се набута тук.
А табелата, запорираните сметки, одита, договорите... тези неща нямат абсолютно никакво значение - бой и еване не се връщат. Кинти също.[/QUOTE]
Набутах се щото явно в крайна сметка съм си прост и лаком. Хем знам какво се случва с Холдинга хем искам да купувам още и в момента. Напълно съм превъртел.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
[=msimov;1059243515]Аз правя разяснения предимно за старите акционери което значи акционери преди 2008-ма. На тях вече съм обяснил как стоят нещата и с запорираните сметки и с договорите и със стабилността на Холдинга на какво все още се дължи и така ще е до края на тази година.
Светлина в тунела винаги има. Ето примерно има хора които смятат, че ако мажоритаря пободно на Валентин Захариев се махне от тук акцията им ще се качи с много което си е самата истина междо другото. Аз лично имам пък други виждания все пак знам много много повече от това което казвам и въпреки това все пак няма нищо сигурно.
Каквито разяснения съм правил до момента това е в общи линии за сега. Кой разбрал разбрал.[/QUOTE]
А помниш ли какви славни времена бяха - Бай ти Факи даваше разяснения в реално време...
Нооо- както казва народа - лаком г..ъз кръв се..ре.
Имаш пълната свобода да си продадеш акциите. А ако още не си разбрал какво се случва в Холдинга, то значи попадаш в групата хора на които просто не може да им се помогне.
А табелата, запорираните сметки, одита, договорите... тези неща нямат абсолютно никакво значение - бой и еване не се връщат. Кинти също.
Коментар
Коментар