IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    Добри времена бяха начи тогава бях акционер на Моста с бройки по 2700 лева едната и точно обявиха новината за сплита и това се качи на 3600лева а аз лакомо лакомо чакам аз още и накрая продах пак на 2700 и не взех нищо. Още ги помня тея дето взеха на 3600 лева на брой и така си останаха да стисках хартията.

Ние се смеем ама хората са преживели яка трагедия.
    Тая трагедия се пренесе на БФБ повсеместно - именно заради тези изцепки
    Не случайно оборта днес е пак 300 К
    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
      Това с Пътищата и Моста през 2006-2007 беше много нагло и грозно

Една от причините да сме в това състояние на БФБ сега - димек покрай сухото гори и мокрото
      Добри времена бяха начи тогава бях акционер на Моста с бройки по 2700 лева едната и точно обявиха новината за сплита и това се качи на 3600лева а аз лакомо лакомо чакам аз още и накрая продах пак на 2700 и не взех нищо. Още ги помня тея дето взеха на 3600 лева на брой и така си останаха да стисках хартията.

Ние се смеем ама хората са преживели яка трагедия.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
        симов благодаря искренно,последно за днес и на мен ми е ясно це до края на тракия няма да го допуснат да фалира,голям скандал е,но до края на годината поне ням ли да станат някои факти като падането на запора,и други позитивни нешта поне да се вдигне малко.основния проблем за мен са слабите обороти хората се измориха да губят ,тои дори и моста фалирал беше стигнал 40 ст ама борсата имаше оште надезда трапка.
        Брей и ти написа нещо умно но не е достатъчно добър довод а може и да е. Щото все пак на Борисов като му се руши имиджа той направо ще издивее и това баш преди парламентарните избори.

10X

И плана на Мостстрой да се допусне до общо събрание това тук не е гаранция, че ще се качи. Същото е и сметките и този въпрос да се реши пак не е гаранция. И някакво чудо да стане и консолидирания баланс да се окаже с греша в милиони и загубата да падне с още пак не е гаранция.

Тук сме оставени изцяло на милостта на мажоритаря това е положението.

Повече не ме питай и да знам нещо твърдо няма да ти го напиша.

Коментар

• Това с Пътищата и Моста през 2006-2007 беше много нагло и грозно

Една от причините да сме в това състояние на БФБ сега - димек покрай сухото гори и мокрото
          There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• симов-обяснение

симов благодаря искренно,последно за днес и на мен ми е ясно це до края на тракия няма да го допуснат да фалира,голям скандал е,но до края на годината поне ням ли да станат някои факти като падането на запора,и други позитивни нешта поне да се вдигне малко.основния проблем за мен са слабите обороти хората се измориха да губят ,тои дори и моста фалирал беше стигнал 40 ст ама борсата имаше оште надезда трапка.
            Last edited by laluger; 18.04.2012, 16:59.

Коментар

• Не се продавам ни за валута, не се продавам ни за пари.

Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
              симов аз сам акционер от 2009 имам досега 61900 броики на средна цена около 85ст да знаеш надездата умира последна изморен сам но ако стане някога дори 1лев имаш бонус от мен 1,900лв до края на годината имам предвид,даи ми ниакоя информациая це нямя да фалира плс.
              Оф, че си ти май не следиш темата. Холдинг пътища до края на тази година няма да фалира просто няма как това да стане. Холдинга е собственик на Пътища и Магистрали Ад и по закон тъй като Пътища и Магистрали Ад е повече от една трета от активите на Холдинга то той не може да намалява дяловото си участие в него без да е свикано общо събрание и на това общо събрание решението трябва да се гласува с три четвърти мнозинство. Просто Божков и Маккап заедно нямат нужните дялове за да вземат подобно решение. После Пътища и Магистрали Ад държи договори с които може да си върне дяловете в трите дъщерни.

Няма как да фалира щото заемите дето ги е раздал Холдинга на братко и батко а те не са малко ще почнатнат да се събират за де се удволетворят кредитори банки и ще му се прецакат далаверите на големия бос.

Това тук не е Мостстрой където нямаше раздадени заеми към незнам си какви лица. Мостстрой уви беше само една черупка доста куха в самия Мостстрой Ад.
              С две думи тук е прекалено сложно фалитчето и при едно такова може да изгорят като нищо Синистро и Молесто.

Не забравяйте, че закона дава право на съда при едно обявяване на фалит да обяви дата на фалита много назад във времето и така може да се забатачат нещата, че чак да се разтрогне Синистро и Молесто.

Фалит няма да има през тази година но напълно си е допустимо Холдинга бавно да продължи да си умира. Това може

Колкото до това да ти напиша защо очаквам да се качи това не мога да ти го напиша просто, защото животеца ми си е ценен. Все пак аз се закачам с големия бос но да му се бъркам директно в работите му ще ми излезе доста солено.

Коментар

• симов-обияснение

симов това мие пределно ясно искам само една малка информация под формата на надезда,има ли шанс да оцелее холдинга ште падне ли някога запора,и зашто са прехварляли договори,имат ли изобшто намерение да работи.

Коментар

• При условие, че точно в момента се чака решението на съда за плана на Мостстрой това да падне позицията с толкова много беше изключително глупаво особено ако се обяви, че плана е допуснат. С две думи губи се тотално доверие не, че то не е изгубно и до момента де.

Коментар

• симов-обяснение

симов аз сам акционер от 2009 имам досега 61900 броики на средна цена около 85ст да знаеш надездата умира последна изморен сам но ако стане някога дори 1лев имаш бонус от мен 1,900лв до края на годината имам предвид,даи ми ниакоя информациая це нямя да фалира плс.

Коментар

• Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
                        симов кази ми кои глупак продава на 13 стотинки 200 броики,голяма сделка за 26 лева,еи такива сте старите акционери преди 2008 година,не се заяздам просто виз реалноста сделки за 26 лв и кога сте стигне 1,50 -2020година.
                        Можеше да приключа позицията днес на 16ст но не го направих, защото искам акционерите да са озлобят до краен предел. Когато миноритарните акционерите се озлобят до краен предел ще са прежалили нещата та не на 50ст ами дори и да се качи на 1 лев повечето няма да продадат ама хич. А принципно това вече е факт след последните простотии които обяви одитора в годишния отчет.

Иначе имам поне три яки довода които мога да дам, защо Холдинга не може а трябва да се качи като не е ясно само кога и до колко. Единя и най слабия довод е фалита на Мостстрой Тук ще попитате аджеба абе каква пък е връзката с фалита на Мостстрой и едно евентуално покачване на Холдинг Пътища о връзка има както Киро написа: Всичко е схеми на знаете кого.

И ти не се майтапи със старите акционери те повечето са взимали на 10-15лева и изобщо нема и да си помислят да продадат до 50ст а сега вече и на 1 лев заради последните простотии написани в одитирания баланс. С две думи тея 200 бройки продадени на 14ст не са старите акционери.

А иначе кога ще се качи позицията и дали ще пада с още е неясно кристалното кълбо е мъгливо и не показва за момента.

Коментар

• до факушка

а пък спецялно пиша за хеитърката факушка,тя горката е от тези елементи където сега умират от яд защото,които и голям тарикат да е влезнал на тази умрияла борса последните 6 месеца,тои е влезнал и с двата крака или има пецалби от по 6,50лв и сега се кефи це холдинга бил паднал ама тя самата сигурно е копувала химимпорт например на 12лв-или стара планина на 3,50,портфеила и представлиава сигурно 150лв и е от тези хора които се радват на хорските трудности по простата прицина и те да са зле.
                          Last edited by laluger; 18.04.2012, 15:29.

Коментар

• симов

симов кази ми кои глупак продава на 13 стотинки 200 броики,голяма сделка за 26 лева,еи такива сте старите акционери преди 2008 година,не се заяздам просто виз реалноста сделки за 26 лв и кога сте стигне 1,50 -2020година.
                            Last edited by laluger; 18.04.2012, 15:27.

Коментар

• Каква надежда за акционерите на Мострой, почти винаги оздравителните планове завършват с загуба на контрола от досегашните акционери.
                              Дори мажо да успее да запази контрол по някъкъв начин, дори чрез подставено лице, за миноритарите изобщо не виждам реална надежда .....
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• В случай, че съда не допусне оздравителния план на Мостстрой до общо събрание на кредиторите то решението може да се обжалва. Така е записано в годишния доклад предаден към отчета на Мостстрой на 2012-03-29 17:02

С две думи или плана на Мостстрой Ад ще бъде допуснат от съда през следващите 7-дни до 24ти април в които съда по закон трябва да се произнесе или няма да бъде допуснат и решението ще се обжалва на по-висша инстанция.

Не искам да давам надежди на акционерите на Мостстрой Ад защото положението им не е леко и шанса плана да не им се допусне е голям. Но към момента моето мнение е, че е по-вероятно плана да се допусне от съда като имам три сериозни довода в тази подкрепа даже мнението ми е, че е 80% шанса на страната да се допусне плана от съда. Два от трите ми доводи са, че първо Божков е умен но не е чак толкова умен и второ случиха се доста глупости в Холдинг Пътища Ад. Ще попитате къде е връзката о върза има и то голяма. Все пак нека да не се самозалъгваме, че нещата вече не са решени и, че съда е просто още един слуга на боса ни тук. Третия ми довод е много сериозен и не мога да ви го пиша просто щото не е в наш интерес но е много сериозен.

Ами за са толкова.

Коментар

X