IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
    Недей така,бе,4i40,ти милост нямаш ли?
    Това "пожелание" бе насочено към черепа....
    Gaki, няма ли да почваме да мачкаме асвалта.....???

Коментар

• Ali Kirtik

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      и не само веднъж....
      Недей така,бе,4i40,ти милост нямаш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
        Ще има...ще има...и не само една
        и не само веднъж....

Коментар

• Ali Kirtik

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Тук дали няма да има някоя изненада?
          Ще има...ще има...и не само една

Коментар

• Ти май тотално изтрещя вече .

Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            E ти нали все допълваш от три лева насам.
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Освен и аз да си купя тогава 1000 бройки на 15 стотинки и да чакам да станат 18 лв .
              E ти нали все допълваш от три лева насам.

Коментар

• Освен и аз да си купя тогава 1000 бройки на 15 стотинки и да чакам да станат 18 лв .

Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                18 лв. бройката

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                  Тук само на изненади сме се нагледали та още една ли.
                  18 лв. бройката

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Тук дали няма да има някоя изненада?
                    Тук само на изненади сме се нагледали та още една ли.
                    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
                      едното от друзествата на моста кадето притезиава 100 процента не е обевявало несастоятелност,интересна работа,даи малко разеснения.p.s актор изядоха дървото ште преасфалтират нови 15км,за своя сметка,некацествен асвалт,премиерат заявил це са необходими 200мл евро за ремонт на всицки мостове по магистралата,ето ти хляб за моста
                      Холдинг Пътища Ад си има собствено дъщерно дружество за мостове. С две думи Мостстрой Ад е излишен за Холдинг пътища Ад. Не обсъждам процедурата при 3-те дъщерни до къде е стигнала докато не видим какво е решението за плана при Мостстрой Ад.

Коментар

• Тук дали няма да има някоя изненада?

Коментар

• симов

едното от друзествата на моста кадето притезиава 100 процента не е обевявало несастоятелност,интересна работа,даи малко разеснения.p.s актор изядоха дървото ште преасфалтират нови 15км,за своя сметка,некацествен асвалт,премиерат заявил це са необходими 200мл евро за ремонт на всицки мостове по магистралата,ето ти хляб за моста
                          Last edited by laluger; 28.05.2012, 17:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
                            симов два въпроса имаш ли инфо наште хора уцаствали ли са под някаква форма за търга за последната отсецка на метрото и въпрос номер две,какво я касае цената на патките ситуацията на мостовете,само виз борсата е в колапс,днес оборота е 200 бона,всицки ндухат супата от 6 месеца насам и ги е страх.
                            На първия въпрос отговора ми е, че вече не се интересувам участват ли и печелят ли или не каквито и да било поръчки от както Холдинга почна да участва в големите проекти като лот 2 на Марица чред дъщерното си с намалените дялове.

На втория въпрос не мога да отговоря твърде сложен е за мен. Аз си го коментирам Мостстрой, защото има еднакви основни собственици с пътища.

Коментар

• симов въпрос

симов два въпроса имаш ли инфо наште хора уцаствали ли са под някаква форма за търга за последната отсецка на метрото и въпрос номер две,какво я касае цената на патките ситуацията на мостовете,само виз борсата е в колапс,днес оборота е 200 бона,всицки ндухат супата от 6 месеца насам и ги е страх.

Коментар

• Рових се в сайта на агенцията по вписванията за Мостстрой и нищо не открих. Обаче поне видях, че когато съда има някакво окончателно решение то рано или късно се обявява.

Мойте изчисления показват, че съда се е произнесъл при Мостстрой и плана му някъде от 14ти да 18 май. Също така е видно, че едно решение взето от съда може да се обяви и след 10 дни от агенцията по вписванията.

Извода е много е вероятно до края на тази седмица да разбереме, че пукне ли Мостстрой Ад и ликвидация или оздравителния план е допуснат и ще има насрочено общо събрание на кредиторите дето ще го решават да го бъде или не плана.

Коментар

Working...
                                X