Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеДнес гледах изложбата на част от антиките на Божков.Уникални експонати струващи 10 пъти повече от целият му холдинг.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Рових се рових се в агенцията по вписванията за информация за Мостстрой Ад и още не съм приключил. Утре ще продължа с ровенето.
За са намерих обявен документ кога му е общото събрание за 2012та година. Първо са го насрочили за 27.06.2012-та ама документа е получил отказ.После е насрочено за 02.07.2012та този документ пише, че се обработва.
Много искам да го видя какво е решението на съда за плана на Мостстрой което е взето в периода 18.04.2012 до 26.04.2012 във всички случай е било отказ за допускане на плана тогава което решение подлежи на обжалване.
Имайте предвид, че когато е ликвидация поне това решение се обявява до седмица директно от съда и то в профила на дружеството в Търговския Регистър за са нема такова нещо. Но винаги може да се очакват изненади.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВ националният исторически музей ли ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеДнес гледах изложбата на част от антиките на Божков.Уникални експонати струващи 10 пъти повече от целият му холдинг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнениееми симов никои не ни е виновен ти какво оцакваше тази мутра да мисли за нас със теб ли,мен ме набутра един приател тука,аз обаце ако стане цудо и борсата зивне,и станат 40-45 ст излизам ако мога и вдигам банкет.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнениесимов стига бе цовеце,8-9 стотинки няма да стане дори в несастоятелност,кази нешто позитивно все имаш нешто наум,примерно има ли шанс да падне запора и някои друг проект да спецели птс холдинг и да си го пише хоолдинга,трите фирми на церепа дарзият 67процента ,другите са на такива като нас 33процента.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
симов
симов стига бе цовеце,8-9 стотинки няма да стане дори в несастоятелност,кази нешто позитивно все имаш нешто наум,примерно има ли шанс да падне запора и някои друг проект да спецели птс холдинг и да си го пише хоолдинга,трите фирми на церепа дарзият 67процента ,другите са на такива като нас 33процента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнениесимов моля те за едно последно нешто тук в тези коментари,оцертаи ми възмозно наи лошия и възмозно наи добрия вариант в рамките на тази година до нацялото на декември.
Възможно най-лош вариант при при него няма несъстоятелност. Но да видим значи имаме 51% които никога няма да продадат основните акционери значи свободно търгуваемите да са ни 49%. Ми в общи линни 8-9ст дъно. Може да падне за месеци под 8-9ст но пак ще се върне на 8-9ст. Ами това е в общи линии трагедията пътища.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар