IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Интересно какъв ли е размера на дяловото участие на миноритарите в колекцията му ....... дано по един безплатен билет да даде като ги пусне за гледане някои ден
    Може да получат по един детски билет за трамвай № 2, за първи юни.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
      Днес гледах изложбата на част от антиките на Божков.Уникални експонати струващи 10 пъти повече от целият му холдинг.
      Интересно какъв ли е размера на дяловото участие на миноритарите в колекцията му ....... дано по един безплатен билет да даде като ги пусне за гледане някои ден
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa

Коментар

• Коментар

• Рових се рових се в агенцията по вписванията за информация за Мостстрой Ад и още не съм приключил. Утре ще продължа с ровенето.

За са намерих обявен документ кога му е общото събрание за 2012та година. Първо са го насрочили за 27.06.2012-та ама документа е получил отказ. После е насрочено за 02.07.2012та този документ пише, че се обработва.

Много искам да го видя какво е решението на съда за плана на Мостстрой което е взето в периода 18.04.2012 до 26.04.2012 във всички случай е било отказ за допускане на плана тогава което решение подлежи на обжалване.

Имайте предвид, че когато е ликвидация поне това решение се обявява до седмица директно от съда и то в профила на дружеството в Търговския Регистър за са нема такова нещо. Но винаги може да се очакват изненади.
            Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              В националният исторически музей ли ???
              По тв7 в предаването на Кошлуков.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                Днес гледах изложбата на част от антиките на Божков.Уникални експонати струващи 10 пъти повече от целият му холдинг.
                В националният исторически музей ли ???

Коментар

• Днес гледах изложбата на част от антиките на Божков.Уникални експонати струващи 10 пъти повече от целият му холдинг.

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
                    еми симов никои не ни е виновен ти какво оцакваше тази мутра да мисли за нас със теб ли,мен ме набутра един приател тука,аз обаце ако стане цудо и борсата зивне,и станат 40-45 ст излизам ако мога и вдигам банкет.
                    Разбира се, че никой не ни е виновен и разбира се, че не очаквам да мисли за мен. И въпреки това продължавам да си чакам пък да видим.

Коментар

• симов

еми симов никои не ни е виновен ти какво оцакваше тази мутра да мисли за нас със теб ли,мен ме набутра един приател тука,аз обаце ако стане цудо и борсата зивне,и станат 40-45 ст излизам ако мога и вдигам банкет.

Коментар

• Ето и коментар от нашия спонсор: Аз не съм собственик на Холдинг Пътища Ад, само да е посмял да каже някой, че пък съм собственик на Мостстрой Ад.

Коментар

симов стига бе цовеце,8-9 стотинки няма да стане дори в несастоятелност,кази нешто позитивно все имаш нешто наум,примерно има ли шанс да падне запора и някои друг проект да спецели птс холдинг и да си го пише хоолдинга,трите фирми на церепа дарзият 67процента ,другите са на такива като нас 33процента.
                          Стига глупости. Тук няма никакво значение вече какво се случва или показва баланса. Тук е кото каже Божков който не ни е собственик!

Коментар

• симов

симов стига бе цовеце,8-9 стотинки няма да стане дори в несастоятелност,кази нешто позитивно все имаш нешто наум,примерно има ли шанс да падне запора и някои друг проект да спецели птс холдинг и да си го пише хоолдинга,трите фирми на церепа дарзият 67процента ,другите са на такива като нас 33процента.

Коментар

симов моля те за едно последно нешто тук в тези коментари,оцертаи ми възмозно наи лошия и възмозно наи добрия вариант в рамките на тази година до нацялото на декември.
                              Няма възможно най-добър винаги може повече.

Възможно най-лош вариант при при него няма несъстоятелност. Но да видим значи имаме 51% които никога няма да продадат основните акционери значи свободно търгуваемите да са ни 49%. Ми в общи линни 8-9ст дъно. Може да падне за месеци под 8-9ст но пак ще се върне на 8-9ст. Ами това е в общи линии трагедията пътища.

Коментар

• симов въпрос

симов моля те за едно последно нешто тук в тези коментари,оцертаи ми възмозно наи лошия и възмозно наи добрия вариант в рамките на тази година до нацялото на декември.

Коментар

Working...
                                X