IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• симов

симов днес маи си почивка,ништо не коментираш няма ли някоиа новина около моста или холдинга,ама нешто позитивно,липсват ми позитивните ти киоментари подкрепени с факти и анализи.

Коментар

• симов-обияснение

симов аз ште продам разбира се и няма да чакам 40ст,и излизам,ама имам чувството че ако имаме късмет и борсата почне да скача те ште скочат поне до 50ст,за една две седмици всичко зависи от борсата и от това да не вземат да фалират,симов един въпрос ти как мислиш ште ни дадели нешто мутрта боико от прякото договарене на ремонта на мостове,симов не ги знам тези акционери от 2007 кои са ама тях 1,50 не ги оправят според мен те са копували на по 15-20лв през 2007.симов имам чувство че тези инвестора работят за треис груп,само негативни статии за патките,като последната гръмко заглавие загубата за патките печалбата при изгубените дъштерни,и много други примери според мен треис им плаштат,и ти как мислиш със тези дъмпингови,оферти,какво целят да фалират конкуренцията ли..
      Last edited by laluger; 03.06.2012, 19:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
        симов ако станат 1,50 до края на годината ште ти дам 2000лв да се почерпиш,и сега един въпрос разбрах че се очаквало да има голямо плаштане за лот 2 не се ли очаква да има голямо плаштане за лот 4,и нали разполагат с по около 33 процента в трите дъштерни а те са на печалба,за холдинга не капе ли нешто.
        Нали щеше да продаваш ако стане на 40ст.

Това, че аз а и старите акционери чакаме цената да стане поне 1.50лв не значи, че трябва да се връзваш на това и ти да чакаш с нас щото може и да не го дочакаш и да изпуснеш момента.

Старите акционери както ги наричам са лицата акционери тук още от 2007-ма и преди това. Аз познавам едно от тези лица и ми е ясно как разсъждават. Или с две думи разсъждават съвсем елементарно като най-обикновени хора и гледат кога на каква цена е било.

И стига с тия плащания. Като има голямо плащане туку ще се появи и голям разход в други на баланса и от големото плащане полза никаква.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• симов въпрос

симов ако станат 1,50 до края на годината ште ти дам 2000лв да се почерпиш,и сега един въпрос разбрах че се очаквало да има голямо плаштане за лот 2 не се ли очаква да има голямо плаштане за лот 4,и нали разполагат с по около 33 процента в трите дъштерни а те са на печалба,за холдинга не капе ли нешто.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
            Продължавам да смятам, че Холдинга реално трябва да е на около 1.50лв ако нямаше толкова много глупости дето се обявяват тук.

Да не говорим, че старите акционери които се явяват едно 30% от акционерите на Холдинг Пътища Ад са акционери още от преди времето Холдинга Пътища Ад да обяви, че намали дяловете си в 3 ключови дружества когато си беше на около 1.50лв и то два пъти нормално си е падал на тази цена преди да се почне с шантавите новини.

Аз лично не съм от старите акционери но ако бях никога нямаше да продам под цена от около 1.50лв без значение дали Холдинга е на 10ст или 1 лев. Тъй, че и аз и старите акционери напълно очаквам, че ще си чакаме поне цена от около 1.50лв тук някой ден един бог знае кога и дали изобщо ще стане това чудо.

А междувременно Холдинга може да си се търгува и да си се търгува на 10ст все тая. А ние ще си чакаме и ще си чакаме.
            Лепа Брена , травестит голям е от него всичко може да се очава тя новата магария пече се вече, поне тека си мисля с нея трябва да се внимава

Коментар

• Продължавам да смятам, че Холдинга реално трябва да е на около 1.50лв ако нямаше толкова много глупости дето се обявяват тук.

Да не говорим, че старите акционери които се явяват едно 30% от акционерите на Холдинг Пътища Ад са акционери още от преди времето Холдинга Пътища Ад да обяви, че намали дяловете си в 3 ключови дружества когато си беше на около 1.50лв и то два пъти нормално си е падал на тази цена преди да се почне с шантавите новини.

Аз лично не съм от старите акционери но ако бях никога нямаше да продам под цена от около 1.50лв без значение дали Холдинга е на 10ст или 1 лев. Тъй, че и аз и старите акционери напълно очаквам, че ще си чакаме поне цена от около 1.50лв тук някой ден един бог знае кога и дали изобщо ще стане това чудо.

А междувременно Холдинга може да си се търгува и да си се търгува на 10ст все тая. А ние ще си чакаме и ще си чакаме.

Коментар

симов зашто не правиш позитивни коментари и тук а само при треиса империата треис и тя се срива като цялата борса,направи един пространствен коментар кои обекти се изпалняват от холдинга,в кои тепарва е подеал документи за участие.нешто позитивно.
                Само да сме наясно с едно. Това, че съм написал един два уж позитивни коментара в Трейс не значи, че съм оптимист за там.

Колкото до Холдинг Пътища Ад засега нямам информация боса ни тук да е болен от неизлечима болест за да мога да пиша позитивни коментари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Тук има ли смисъл да се купува на 12 стотинки?
                  Разбира се..особено,ако си решил да загубиш някой и друг кинт..ей така,за удоволствие.

Коментар

• Тук има ли смисъл да се купува на 12 стотинки?
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

нешто позитивно.
                      Сигурно не е останало такова?

Коментар

• симов въпрос

симов зашто не правиш позитивни коментари и тук а само при треиса империата треис и тя се срива като цялата борса,направи един пространствен коментар кои обекти се изпалняват от холдинга,в кои тепарва е подеал документи за участие.нешто позитивно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Оххх, ако има търговия утре с патките като нищо ще видим под 10 стинки.
                          фуражка ги разбира работите

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            10 ст.

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...jestva,135317/

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                                утре пак трябва да се яде
                                Оххх, ако има търговия утре с патките като нищо ще видим под 10 стинки.

Коментар

Working...
                                X