Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнениеИма предложен от служителите оздравителен план за „Мостстрой”
„Мостстрой” АД /в неплатежоспособност/ уведомява своите акционери и всички заинтересовани лица, че на 28.05.2012г. е предложен план за оздравяване от служителите на дружеството на основание чл. 696, вр. чл. 697 от Търговския закон.
„Мостстрой” АД /в неплатежоспособност/ уведомява своите акционери и всички заинтересовани лица, че на 28.05.2012г. е предложен план за оздравяване от служителите на дружеството на основание чл. 696, вр. чл. 697 от Търговския закон.
Last edited by mibova; 31.05.2012, 19:16.
Коментар
-
Има предложен от служителите оздравителен план за „Мостстрой”
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЯ обяви сбор на ДОВЕРИЛИТЕ се в пр.% и колко още ти трябват - доверяващи се , пускай точка в дневния ред и да те правим ДИРЕКТОРПосле ша трябва и мен да ме гоните с камъни.
Аз бих гласувал за управа от чужбина с име с авторитет като тези дето купиха Електроразпределителните дружества ето това са хора на които можеш да се довериш.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
А как се лъже в баланса за първото тримесечие просто си нямате на представа щото не съвпадат важни неща между не консолидирания и консолидирания.
Ето сега вече могат спокойно да се дадат на комисията за Финансов надзор и принципно не могат да се измъкнат, защото става дума за разместване на разходите между различни графи.
Разбира се после ще излъжат, че е станало грешка то е ясно. И всички доволни и всички си верваме направо простотията се лееееееее та е страшна работа.
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ уморих се от толкова много простотии с Холдинг Пътища Ад наистина се уморих.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеХолдинг Пътища Ад обяви консолидирания баланс за първото тримесечие с загуба от 1 милион 584 хиляди лева.
И как няма да обяви загуба като в консолидирания баланс е включен основния баланс на Холдинг Пътища Ад където имаме загуба от над 2 милиона от отписани вземания на Холдинг пътища Ад.
Отново да са ни честити управниците на Холдинг Пътища Ад.
Я обяви сбор на ДОВЕРИЛИТЕ се в пр.% и колко още ти трябват - доверяващи се , пускай точка в дневния ред и да те правим ДИРЕКТОР
Коментар
-
Холдинг Пътища Ад обяви консолидирания баланс за първото тримесечие с загуба от 1 милион 584 хиляди лева.
И как няма да обяви загуба като в консолидирания баланс е включен основния баланс на Холдинг Пътища Ад където имаме загуба от над 2 милиона от отписани вземания на Холдинг пътища Ад.
Отново да са ни честити управниците на Холдинг Пътища Ад.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнениесимов ште ми обясниш ли по простичко какво става,колко плана има подадени и кога е последния срок за да се разбере ште или няма да бъде допуснат плана .Последния срок за подаване изтече на 28.05.2012г. Значи имаме един или два плана допуснати до разглеждане от съда дали да ги допусне до общо събрание на кредиторите.
До кога ще продължи от тук насетне процедурата това само един господ знае.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеВие може да не ми вярвате ма положенито с Моста и Пътя с всеки ден се ошашавява все повече и повече.
Коментар
Коментар