IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    Съда е допуснал оздравителния план на Мостстрой Ад до общо събрание на кредиторите.

Изключително пошло обявяване. Изобщо не пише кога съда се е произнесъл в обявлението.

Когато четох на Топлофикация Перник съобщението за допускане на плана до общо събрание там то беше далеч по-подробно.
    Знаеш ли кои са кредиторите

Коментар

• Съда е допуснал оздравителния план на Мостстрой Ад до общо събрание на кредиторите.

Изключително пошло обявяване. Изобщо не пише кога съда се е произнесъл в обявлението.

Когато четох на Топлофикация Перник съобщението за допускане на плана до общо събрание там то беше далеч по-подробно.
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Търговски регистър.

Покана за събрание на кредиторите
        Дата: 27.06.2012г.
        Документ
        Дата на обявяване: 06.6.2012 г. 10:05:20

ПОКАНА

Софийски градски съд, VI - 11 състав, Търговско отделение по т.д.№ 2337/2010 г. НАСРОЧВА събрание на кредиторите на "МОСТСТРОЙ" АД ЕИК: 121207124 за разглеждане на оздравителен план, което ще се проведе на 27.06.2012 г. от 13:30 часа в сградата на Съдебната палата, бул."Витоша" № 2.

Поканата е налична в Търговския регистър.

Коментар

• мрънкало,

слушай сега! И 2008-а и 2009-ата и т.н. можеха да се скъсяват Българските индекси . Т.ч. който искаше можеше да скъсява . Това, че неуки като тебе не знаеха как става е нормално, затова си и изигра парите при ХДПАТ, т.к. не знаеш какво и как може да се търгува, а си хвърляш парите на сляпо .

п.с. много си елементарен . Ако ти не си се опарил от ХДПАТ, то ти никога нямаше да си непрекъснато в тази тема и да плюеш по компанията . Просто ти си изигра парите като си купи акции на ХДПАТ в неподходящ момент и сега си избиваш комплексите последните 2-3 години като плюеш по компанията непрекъснато, по ръководството, мениджмънта и т.н. Това е то! Елементарен си! .

Кой нормален човек ще стои непрекъснато в една тема??? Ако ти нямаш нищо общо с компанията, никога не би стоял и писал толкова, често в тази тема . На теб близо 70-80% от мненията към момента ти са в темата за ХДПАТ и ЗХБГ . Т.ч.е повече от ясно, че именно това са компаниите от които си се опарил. Следващия път се консултирай с по-опитни преди да купуваш акции!

Успех и Умната!

Успех и

Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Би ли обяснил за несведущите как точно скъси, душичко?
          Май спечели точно толкова колкото и луковата глава.
          Като не ме мързи, ще ровна да видя как точно си скъсил и ще го припомня тук, та всички да видят.
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Аз тогава скъсих HDPAT ....и спечелих много. Т.ч. аз от Патките съм на печалба ...
            Би ли обяснил за несведущите как точно скъси, душичко?
            Май спечели точно толкова колкото и луковата глава.
            Като не ме мързи, ще ровна да видя как точно си скъсил и ще го припомня тук, та всички да видят.

Коментар

• Факушкa,

признай си колко пари издуха/изигра при ХДПАТ от 2008-а до сега!

Признай си и ще ти олекне!
              Ще ти олекне и няма да си толкова нервен!

Mислех че само понякога изперкваш, но явно това е оптимистичната диагноза. Истинската е много по-тежка.

...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Ти си идиот бе шеми.
                Mислех че само понякога изперкваш, но явно това е оптимистичната диагноза. Истинската е много по-тежка.
                Май си намерил начин често да бягаш от курило.
                То и пепи и луковата глава едно време бягаха, но им намериха цаката.
                Теб кога те взеха? Дано да не си успял да пропилееш на баба ти нивата.

Коментар

• Много си нервен . Май не можеш да преглътнеш загубите при ХДПАТ и ще си в тази тема като последния мохикант . Ти освен в темата за ХДПАТ и ЗХБГ другаде не ходиш . Явно това са акциите, където си изигра парите през 2008-а .

Ти си идиот бе шеми.

Коментар

• Ти си идиот бе шеми.

Коментар

• Аз тогава скъсих HDPAT ....и спечелих много. Т.ч. аз от Патките съм на печалба и нямам гнява към тях, за разлика от тебе, който преди ги купуваше и след като си издуха парите от злоба почна да плюеш по тях и да си най-активният в темата . Т.ч. друг път мисли какво правиш .

Шемат, ти продаде ли ги онези дет' ги купи септембри 2008?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

Почва да става интересно .
                        Шемат, ти продаде ли ги онези дет' ги купи септембри 2008?

Коментар

• Почва да става интересно .

Коментар

• Колега,

Моя брокер 2007 и за тук много ме кандисваше, че било добре да се купува

Куповах, орепявах - от лакомия след сплита

Та сега ме виж на какво съм дереже от тоя Хдпат.

Тук няма да пипна, ако ще и 1000 % печалба, някой да ми каже, че ще има

Никога

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
                              симов днес маи си почивка,ништо не коментираш няма ли някоиа новина около моста или холдинга,ама нешто позитивно,липсват ми позитивните ти киоментари подкрепени с факти и анализи.
                              Като цяло нямам намерение да пиша повече тук изказах позицията си а нещата които ги написах са всеобщо известни и видими от всеки който подробно прочете баланса и годишния консолидиран и баланса за първото тримесечие. Всичко ясно си го пише и ясно се вижда.

Жалко, че Холдинг Пътища Ад се залива с толкова много пумия. Запорирани сметки, разтрогване на договори, плащане на задължения на чужди фирми, отписване на вземания и ДМА и това е само половината от списъка ама и то стига.

Оф.

Коментар

• Ex-ех

Какви времена бяха

Тук съм купувал на 8000 лв., после на 1300 след първия сплит.

Сега като гледам доста мъчно ми става.

Честно казано - никога повече не бих пипнал тук

Коментар

Working...
                                X