Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)
Collapse
X
-
Съда е допуснал оздравителния план на Мостстрой Ад до общо събрание на кредиторите.
Изключително пошло обявяване. Изобщо не пише кога съда се е произнесъл в обявлението.
Когато четох на Топлофикация Перник съобщението за допускане на плана до общо събрание там то беше далеч по-подробно.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Търговски регистър.
Покана за събрание на кредиторите
Дата: 27.06.2012г.
Документ
Дата на обявяване: 06.6.2012 г. 10:05:20
ПОКАНА
Софийски градски съд, VI - 11 състав, Търговско отделение по т.д.№ 2337/2010 г. НАСРОЧВА събрание на кредиторите на "МОСТСТРОЙ" АД ЕИК: 121207124 за разглеждане на оздравителен план, което ще се проведе на 27.06.2012 г. от 13:30 часа в сградата на Съдебната палата, бул."Витоша" № 2.
Поканата е налична в Търговския регистър.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
мрънкало,
слушай сега!И 2008-а и 2009-ата и т.н. можеха да се скъсяват Българските индекси
. Т.ч. който искаше можеше да скъсява
. Това, че неуки като тебе не знаеха как става е нормално, затова си и изигра парите при ХДПАТ, т.к. не знаеш какво и как може да се търгува, а си хвърляш парите на сляпо
.
п.с. много си елементарен. Ако ти не си се опарил от ХДПАТ, то ти никога нямаше да си непрекъснато в тази тема и да плюеш по компанията
. Просто ти си изигра парите като си купи акции на ХДПАТ в неподходящ момент и сега си избиваш комплексите последните 2-3 години като плюеш по компанията непрекъснато, по ръководството, мениджмънта и т.н.
Това е то! Елементарен си!
.
Кой нормален човек ще стои непрекъснато в една тема??? Ако ти нямаш нищо общо с компанията, никога не би стоял и писал толкова, често в тази тема. На теб близо 70-80% от мненията към момента ти са в темата за ХДПАТ и ЗХБГ
. Т.ч.е повече от ясно, че именно това са компаниите от които си се опарил. Следващия път се консултирай с по-опитни преди да купуваш акции!
Успех и Умната!
Успех и
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБи ли обяснил за несведущите как точно скъси, душичко?
Май спечели точно толкова колкото и луковата глава.
Като не ме мързи, ще ровна да видя как точно си скъсил и ще го припомня тук, та всички да видят.
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАз тогава скъсих HDPAT....и спечелих много.
Т.ч. аз от Патките съм на печалба
...
Май спечели точно толкова колкото и луковата глава.
Като не ме мързи, ще ровна да видя как точно си скъсил и ще го припомня тук, та всички да видят.
Коментар
-
Факушкa,
признай си колко пари издуха/изигра при ХДПАТ от 2008-а до сега!
Признай си и ще ти олекне!
Ще ти олекне и няма да си толкова нервен!
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеMислех че само понякога изперкваш, но явно това е оптимистичната диагноза. Истинската е много по-тежка.
...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТи си идиот бе шеми.
Май си намерил начин често да бягаш от курило.
То и пепи и луковата глава едно време бягаха, но им намериха цаката.
Теб кога те взеха? Дано да не си успял да пропилееш на баба ти нивата.
Коментар
-
Много си нервен. Май не можеш да преглътнеш загубите при ХДПАТ и ще си в тази тема като последния мохикант
. Ти освен в темата за ХДПАТ и ЗХБГ другаде не ходиш
. Явно това са акциите, където си изигра парите през 2008-а
.
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТи си идиот бе шеми.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Аз тогава скъсих HDPAT....и спечелих много.
Т.ч. аз от Патките съм на печалба
и нямам гнява към тях, за разлика от тебе, който преди ги купуваше и след като си издуха парите от злоба почна да плюеш по тях и да си най-активният в темата
. Т.ч. друг път мисли какво правиш
.
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеШемат, ти продаде ли ги онези дет' ги купи септембри 2008?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
Почва да става интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнениесимов днес маи си почивка,ништо не коментираш няма ли някоиа новина около моста или холдинга,ама нешто позитивно,липсват ми позитивните ти киоментари подкрепени с факти и анализи.
Жалко, че Холдинг Пътища Ад се залива с толкова много пумия. Запорирани сметки, разтрогване на договори, плащане на задължения на чужди фирми, отписване на вземания и ДМА и това е само половината от списъка ама и то стига.
Оф.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар