IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
    На проведеното ГОСА не е взето решение за разпределяне на дивидент, тъй като финансовият резултат на „Холдинг Пътища” АД за 2011г. е загуба в размер на 10 680 949.38 лева.

Коментар

Основните собственици които не са Божков тъй като са много доволни от управлението и загубата да 2011-та година веднага гласуват доверие на управата на Холдинг Пътища Ад и специално на Нове Холдинг АД което се явява и изпълнителен директор.

Само луд човек не е разбрал какво се е случило до момента в Холдинг Пътища Ад. И само луд човек може да си помисли, че хората са чак толкова тъпи, че да се вържат на някой елементарен и смешен номер и то на фона на сегашното състояние на Холдинга без да си направят нужните елементарни изводи.

Аз ще продължа да си чакам цена от около 1.50лв и не бързам. Не възнамеряват да продавам под цената която смятам, че е справедлива и може и да се запъна ако ще това да се качи няколко пъти и пак да не продам просто за да стане големия играч тотално за смях пред приятелчетата си.

А иначе който иска да си продава, гаранции могат да се дадат, че Ходинг Пътища Ад няма да фалира през тази година но това не значи, че не може цената да падне и на 5ст и там да си остане.

Аз ще си остана да си чакам това което смятам, че е редно просто, защото съм недоволен от управлението на Холдинг Пътища Ад и аз доверие не съм им гласувал нито за 2011-та нито за 2010-та нито за 2009-та нито за 2008-ма.
      а аз чакам 2.20 лв.

Коментар

• Основните собственици които не са Божков тъй като са много доволни от управлението и загубата да 2011-та година веднага гласуват доверие на управата на Холдинг Пътища Ад и специално на Нове Холдинг АД което се явява и изпълнителен директор.

Само луд човек не е разбрал какво се е случило до момента в Холдинг Пътища Ад. И само луд човек може да си помисли, че хората са чак толкова тъпи, че да се вържат на някой елементарен и смешен номер и то на фона на сегашното състояние на Холдинга без да си направят нужните елементарни изводи.

Аз ще продължа да си чакам цена от около 1.50лв и не бързам. Не възнамеряват да продавам под цената която смятам, че е справедлива и може и да се запъна ако ще това да се качи няколко пъти и пак да не продам просто за да стане големия играч тотално за смях пред приятелчетата си.

А иначе който иска да си продава, гаранции могат да се дадат, че Ходинг Пътища Ад няма да фалира през тази година но това не значи, че не може цената да падне и на 5ст и там да си остане.

Аз ще си остана да си чакам това което смятам, че е редно просто, защото съм недоволен от управлението на Холдинг Пътища Ад и аз доверие не съм им гласувал нито за 2011-та нито за 2010-та нито за 2009-та нито за 2008-ма.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Бюлетин инвестор.

2012-06-14
          17:58 Холдинг Пътища АД
          HDPAT

Вътрешна информация по чл.4 от Закона срещу финансови злоупотреби с Финансови инструменти
          Решения на редовното ГОСА на „Холдинг Пътища” АД, проведено на 13.06.2012 г.

„Холдинг Пътища” АД уведомява своите акционери и всички заинтересовани лица, че на проведеното на 13.06.2012 г. в гр. София, ул. „Калоян” № 6, Хотел „Рила”, зала „Адакта”, от 11.00 часа редовно Годишно Общо събрание на акционерите (ГОСА) за отчетната 2011 г., бяха взети следните решения:

1. Приема неконсолидирания доклад за управлението и дейността на „Холдинг Пътища” АД през 2011 год.
          2. Приема консолидирания доклад за управлението и дейността на „Холдинг Пътища” АД през 2011 год.
          3. Приема доклада на регистрирания одитор за извършената проверка на годишния финансов отчет на дружеството за 2011 год.
          4. Приема годишния финансов отчет на дружеството за 2011 год.
          5. Приема доклада на регистрирания одитор за извършената проверка на консолидирания годишен финансов отчет на дружеството за 2011 год.
          6. Приема годишния консолидиран финансов отчет на дружеството за 2011 год.
          7. Приема отчета на Одитния комитет за дейността му през 2011 год. съгласно чл. 40л ЗНФО
          8. Приема отчета на Директора за връзки с инвеститорите за дейността му през 2011 год.

9. Взема решение финансовият резултат на дружеството, който е загуба в размер на 10 680 949.38 лева (десет милиона шестстотин и осемдесет хиляди деветстотин четиридесет и девет лева и тридесет и осем стотинки), да бъде пренесена в следващите пет данъчни години, съгласно приложимите разпоредби на ЗКПО.

10. За одитор за финансовата 2012 год. по предложение на акционера „Евробилдинг 2000” ООД е избрано специализирано одиторско предприятие „ЕР ЕС ЕМ БИ ЕКС” ООД, рег. No 130. Предложението на акционера за смяна на одитора е мотивирано с ротационния принцип при избора на външен одитор, заложен в НККУ.

11. Освобождава от отговорност всички членове на Съвета на директорите, управлявали дружеството през 2011г., с изключение на Орлин Георгиев Хаджиянков.
          12. Освобождава Ралица Георгиева Кръстеваи Ралица Георгиева Кайджиева като членове на одитния комитет и избира на тяхно място Боряна Георгиева Спасова и Лидия Бориславова Мартинова, като определя мандат от три години от датата на избора.

На проведеното ГОСА на „Холдинг Пътища” АД бяха представени 17 341 787 поименни акции от общо 30 672 000 или 56.54% от капитала на дружеството.
          На събранието присъстваха 3 лица, от които 2 юридически и 1 физическо лице.
          Чрез изрично нотариално заверени пълномощни бяха представени две юридически лица – „АБВ инженеринг” ООД, притежаващ 11 644 000 броя акции и „Евробилдинг 2000” ООД, притежаващ 5 537 787 броя акции от капитала на „Холдинг Пътища” АД.
          Останалите лица присъстваха лично.

На проведеното ГОСА не е взето решение за разпределяне на дивидент, тъй като финансовият резултат на „Холдинг Пътища” АД за 2011г. е загуба в размер на 10 680 949.38 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
            симов каде изчезна да не си в отпуска от 2-3 дни никаква информация кази имаше ли нешто интересно на оса на холдинга.
            И защо трябва да пиша като, че акционерите не знаят какво се е случило в Холдинг Пътища. Акционерите още от когато се измъкнаха дружествата с намалените дялове имат едно на ум. А тва запорирани сметки, щуротии с баланси, разпадане на договори, отписване на вземания и то без никакви угризения си го позволява да го обявяват публично от Холдинга са просто само още допълнения.

Каквото съм написал до сега си е публично достояние и го правя за хората които ги мързи да четат, щото не всички разлистват баланса подробно та да видят що за простотия се лее от там. Но аз поне съм тук за да ги насочвам къде да гледат в баланса за да виждат какви неща си позволяват да вършат от Холдинга без изобщо да им пука за нищо и никой.

Не съм бил на събранието гнус ме е да съм в една стая с управата на Холдинг Пътища Ад.

Вероятно днес или утре ще обявят как е минало събранието.

Коментар

• симов

симов каде изчезна да не си в отпуска от 2-3 дни никаква информация кази имаше ли нешто интересно на оса на холдинга.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Да не забравите да отидете на ОСА утре.....
                Ще раздават камъняк за дивидент....
                И ПЯСЪК МОЖЕ ДА Е ЗА ДИСЕРТЧЕ

Коментар

• Да не забравите да отидете на ОСА утре.....
                  Ще раздават камъняк за дивидент....

Коментар

• симов

симов ако тези над 1000 работници се развикат и почнат да демонстрират плана ште бъде приет бъди сигурен в това виз какво стана в мадан,но явно техните заплати са платени поне за два месеца,поне такава информация имам,според мен наи добрата развразка и за работниците и за кредиторите и за дързявата е плана да бъде приет,кредиторите така или иначе никога в тази ситуация не могат да си върнат кредитите в пълен размер,а страната в момента има нузда от фирма като моста,виз колко мостове има за ремонт,един от старите инвеститори в холдинг патките които е и инвеститор в моста,ми спомена че това била игра на черепа ,несъстоятелност изкупиха се 10 процента от фирмата за около 15ст на акця за един ден тогава,после го оздравява,и го отписва от борсата това е сузета според един от умните стари инвеститори при бозков.

Коментар

• Прочетох двете решения на съда по отношение на Мостстрой Ад за приетите и одобрени списъци на базата на които тече след това едномесечен срок за подаване на оздравителни планове.

Извода в тази циганска работа е, че ако се допусне и втория оздравителен план който е подаден за Мостстрой то ще има и още една нова дата за събрание на кредиторите на която ще се разглежда и втория план.

Колкото до Холдинг Пътища Ад нямам нищо против да си седи да пада и да не се качва ще го приема.

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
                        симов много негативно взе да пишеш първо ти беше вазно дали ште бъде допуснат оздравителния план сега като е допуснат пак грам позитивизам няма,нешто нямаш надезда за скорошно покачване,какви новини триябва да излязат,за да започнеш с позитивните коментари,и ти като един от така наречените стари акционери,които преди година ме уверяваше че фалита на моста бил игра на черепа,с цел да го изкупи на евтино,и после да го отпише от борсата,сега ште видим,каква е играта и на кои е играта,тези кредитори и те,ништо маи няма да вземат,поне ако се развикат работниците мозе да има шанс да ги натисне боико и да го допуснат плана,исках да те питам към кого са отписани вземаниа,за колко пари и какви дма са отписани това за холдинга става въпрос.
                        Не знам точка.

Коментар

• Мога да направя много сериозен извод и кога се е произнесъл съда и кога какво е трябвало да се обяви и от кого но за сега не се налага.

Коментар

• симов въпрос

симов много негативно взе да пишеш първо ти беше вазно дали ште бъде допуснат оздравителния план сега като е допуснат пак грам позитивизам няма,нешто нямаш надезда за скорошно покачване,какви новини триябва да излязат,за да започнеш с позитивните коментари,и ти като един от така наречените стари акционери,които преди година ме уверяваше че фалита на моста бил игра на черепа,с цел да го изкупи на евтино,и после да го отпише от борсата,сега ште видим,каква е играта и на кои е играта,тези кредитори и те,ништо маи няма да вземат,поне ако се развикат работниците мозе да има шанс да ги натисне боико и да го допуснат плана,исках да те питам към кого са отписани вземаниа,за колко пари и какви дма са отписани това за холдинга става въпрос.

Коментар

Това е добър въпрос. Не знам но всичко може да се провери пише го в търговския регистър където е обявен списъка на приетите вземания.
                              интересен е наистина , защото ако свързани лица с мостстрой може и да мине иначе едвали

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                                Знаеш ли кои са кредиторите
                                Това е добър въпрос. Не знам но всичко може да се провери пише го в търговския регистър където е обявен списъка на приетите вземания.

Коментар

Working...
                                X