IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Премислих пак нещата Лалугерче но уви 99% по моите оценки си е не за плана.

Иначе им желая успех на Мостстройовци а възможност да се прехвърлят тук в Холдинга имаха много пъти, защото все пак това още се води, че работи.

Видяхте какво стана докато Пепи пишеше само положителни супер положителни коментари това направо се изгърби.

Ами Лалугерче ако ти се сещаш нещо положително ти го пиши.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
      симов едно мога да казя със сигурност,ако плана на моста не баде приет ште е единствения факт които си познал тук откакто ти чета коментарите и то познал е силно казано по скоро налучкал заштото шанса наистина е поне 90 процента да стане точно така,но ште те помоля наи учтиво ако пък баде приет плана да спреш да коментираш наи малко един месец,заштото вече си изпаднал в паника и летаргиа и напоследак нито един обективен коментар напротив работиш за мечките.
      Ха ха ха това, че работя за мечките не значи, че не пиша обективни коментари.

Да ако плана на Мостстрой бъде приет който и да било от двата ще млъкна като цяло тук но уви това е малко вероятно да се случи поне за мен.

Коментар

симов ...
        ...да спреш да коментираш наи малко един месец,заштото вече си изпаднал в паника и летаргиа и напоследак нито един обективен коментар напротив работиш за мечките.
        Че той, Симов си е мечка. Даже вече не прави разлика дали има хартии от дружеството или няма
        Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• симов

симов едно мога да казя със сигурност,ако плана на моста не баде приет ште е единствения факт които си познал тук откакто ти чета коментарите и то познал е силно казано по скоро налучкал заштото шанса наистина е поне 90 процента да стане точно така,но ште те помоля наи учтиво ако пък баде приет плана да спреш да коментираш наи малко един месец,заштото вече си изпаднал в паника и летаргиа и напоследак нито един обективен коментар напротив работиш за мечките.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Е тук вярно си написал, сега като имаш диагнозата лечение ще предприемеш ли
            Аз вече съм го предприел.

Във филма "Твърде много" от 1995-та с Антонио Бандерас се каза нещо което съм запомнил за цял живот. Имаш ли някакви чувства или нещо което искаш да кажеш не го дръж в себе си ами го излей. Така я беше посъветвал психиатъра на главната героиня Мелани Грифит.

С две думи в момента използвам форума на инвестора за самолечение. Повечето ми забавни коментари ако имам такива са с цел предимно да забавлявам себе си а не околните.

Също така си признавам, че ми харесва да гледам как акциите на хората се свличат и се старая да им го напомням.

Може да не повярвате но поне при мен като се чувствам зле което е всекидневно и то само заради тая акция тук. Та като гледам как и другите страдат това някакси ме успокоява, а ако ги тормозя докато страдат това ме успокоява допълнително.

Абе насадих се тук на пачи яйца ама сам съм си виновен същото важи и за една друга част от инвестиращите на борсата не само в тази позиция.

Кайто каквото си направи сам, никой друг не може да му го направи!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение

..................... Иначе вече съм толкова откачил от инвестицията ми тук, че почти не ми пука дали ще се качи цената и само какви простотии и анализи се спирам да не редя и да не правя за тук просто не е истина.
              Е тук вярно си написал, сега като имаш диагнозата лечение ще предприемеш ли
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• След като мине общото събрание на кредиторите на Мостстрой Ад на 27.06.2012г и стане ясно, че плана не е одобрен което аз най-вероято очаквам да стане. Поне ще им направя един сериозен анализ на Мостстройовци и какво е състоянието им и какво ще се случи с Мостстрой и на каква цена заминават при окончателно обявяване в ликвидация щото нали има и втори план дето се чака и за него да се произнесе съда.

Обмислям сериозно да отида на общото събрание на кредиторите на Мостстрой Ад за да разбера дали плана ще се допусне или не. Да не говорим, че това какво ще се реши няма да може да се скрие, защото кредитори са много лица вероятно и работници и ще се разбере.

Аз няма да застраша по никакъв начин инвестицията си, защото има намесени по-важни от мен лица и заради тях. Иначе вече съм толкова откачил от инвестицията ми тук, че почти не ми пука дали ще се качи цената и само какви простотии и анализи се спирам да не редя и да не правя за тук просто не е истина.

Колкото до нас акционерите на Холдинг Пътища Ад нека да мине събранието на кредиторите на Мостстрой Ад и ако ще да ни падне цената и под 10ст обаче поне ще е ясно вече, че Мостстрой Ад може да мине и в ликвидация и това ще се отрази при взимането на решение и ще се приеме, че е калкулирано в настоящата и в каквато и да било цена тук.

Умници.
                Last edited by msimov; 21.06.2012, 20:21.

Коментар

• Бумп.

Коментар

• Днес бях в провинцията и си намерих три четирилистни детелини бая се рових. Очаквам нещо хубаво да ми се случи и ако ми дойдат пари, че ги ръгнем тук а ако пък това вземе да се качи пак добре.

Коментар

симов имаш някои обективни кометари чел сам ги с интерес,но от известно време насам пишеш едно и съшто, цитирам,аз чакам 1,50лв мисля че това е реалната цена,звучи ми несериозно,подкрепи го с факти бе симов 1,50 била реалната цена ама от два месеца насам само негативни коментари ништо позитивно не си написал единствено че тази година няма да подаде молба за несъстоятелност и това ли ти е довода че струва реално 1,50 ,не се заяздам напротив някои коментари съм ги чел с интерес,ама там беше обективно позитивен,сега риташ по паднал човек,първо на всички им е иясно че този холдинг се източва,второ че не се управлява добре но това е следствие на източването,за нас не се оправлява добре заштото акциите м варвят по 10ст,и е на загуба като холдинг,ама за черепа си се управлява много добре,дъштерните му носят по един милион печалба на тримесечие,според мен единствениа ни шанс е борсата да тръгне нагоре като цяло,което скоро нямя да стане никои не иска да влага на бфб страх ги е хората няма ликвидност.
                      И кво позитивно да напиша. Аз демагог и лицемер не съм а освен това ако напиша лъжа ша ми падне рейтинга.

И изобщо не е вярно, че не пиша позитивни коментари. Нали написах, че ако се смени собственика ама реално акцията ще се качи с много. По позитивно от тава не виждам.

Коментар

симов имаш някои обективни кометари чел сам ги с интерес,но от известно време насам пишеш едно и съшто, цитирам,аз чакам 1,50лв мисля че това е реалната цена,звучи ми несериозно,подкрепи го с факти бе симов 1,50 била реалната цена ама от два месеца насам само негативни коментари ништо позитивно не си написал единствено че тази година няма да подаде молба за несъстоятелност и това ли ти е довода че струва реално 1,50 ,не се заяздам напротив някои коментари съм ги чел с интерес,ама там беше обективно позитивен,сега риташ по паднал човек,първо на всички им е иясно че този холдинг се източва,второ че не се управлява добре но това е следствие на източването,за нас не се оправлява добре заштото акциите м варвят по 10ст,и е на загуба като холдинг,ама за черепа си се управлява много добре,дъштерните му носят по един милион печалба на тримесечие,според мен единствениа ни шанс е борсата да тръгне нагоре като цяло,което скоро нямя да стане никои не иска да влага на бфб страх ги е хората няма ликвидност.
                        много вярно е това което си писал

Коментар

• симов

Коментар

Мъка има противоречия няма. Аз съм недоволен как се управлява още от 2008-ма това дружество и без да съм акционер бил към съответния период. Написах недоволен още от 2008-ма щото мога още от тогава да почна да им вадя кирливите ризи.

И ако бях от старите акционери нямаше да търся 1.50лв а съвсем друго число. Просто смятам, че това е справедливото за Холдинга. И като беше цената на 60ст аз търсех 1.50лв и като се качи на 80-90ст аз пак търсех около 1.50лв и като почна да пада от 50ст надолу и до сега пак търсех цена от около 1.50лв. Това смятам, че е редното, това смятам, че е правилното и това е по моите оценки цената а иначе тъпотията от тук се лее с пълна сила та може и да не стане моето.
                            прав си

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Много мъка има в поста ти.
                              Но и много противоречия.

Хората са се вързали на номера. Някои с 95% от средствата си.

И как да не си им гласувал доверие? Амчи кога инвестира така да се каже тук? Щото да си подариш парите ако не е доверие, то не знам какво е!
                              А и друго - дори оня мошеник Пепи си ги продаде на около лев и десет - и това ако не беше ярко червен сигнал - не знам кое ще да е било.
                              Мъка има противоречия няма. Аз съм недоволен как се управлява още от 2008-ма това дружество и без да съм акционер бил към съответния период. Написах недоволен още от 2008-ма щото мога още от тогава да почна да им вадя кирливите ризи.

И ако бях от старите акционери нямаше да търся 1.50лв а съвсем друго число. Просто смятам, че това е справедливото за Холдинга. И като беше цената на 60ст аз търсех 1.50лв и като се качи на 80-90ст аз пак търсех около 1.50лв и като почна да пада от 50ст надолу и до сега пак търсех цена от около 1.50лв. Това смятам, че е редното, това смятам, че е правилното и това е по моите оценки цената а иначе тъпотията от тук се лее с пълна сила та може и да не стане моето.

Коментар

Основните собственици които не са Божков тъй като са много доволни от управлението и загубата да 2011-та година веднага гласуват доверие на управата на Холдинг Пътища Ад и специално на Нове Холдинг АД което се явява и изпълнителен директор.

Само луд човек не е разбрал какво се е случило до момента в Холдинг Пътища Ад. И само луд човек може да си помисли, че хората са чак толкова тъпи, че да се вържат на някой елементарен и смешен номер и то на фона на сегашното състояние на Холдинга без да си направят нужните елементарни изводи.

Аз ще продължа да си чакам цена от около 1.50лв и не бързам. Не възнамеряват да продавам под цената която смятам, че е справедлива и може и да се запъна ако ще това да се качи няколко пъти и пак да не продам просто за да стане големия играч тотално за смях пред приятелчетата си.

А иначе който иска да си продава, гаранции могат да се дадат, че Ходинг Пътища Ад няма да фалира през тази година но това не значи, че не може цената да падне и на 5ст и там да си остане.

Аз ще си остана да си чакам това което смятам, че е редно просто, защото съм недоволен от управлението на Холдинг Пътища Ад и аз доверие не съм им гласувал нито за 2011-та нито за 2010-та нито за 2009-та нито за 2008-ма.
                                Много мъка има в поста ти.
                                Но и много противоречия.

Хората са се вързали на номера. Някои с 95% от средствата си.

И как да не си им гласувал доверие? Амчи кога инвестира така да се каже тук? Щото да си подариш парите ако не е доверие, то не знам какво е!
                                А и друго - дори оня мошеник Пепи си ги продаде на около лев и десет - и това ако не беше ярко червен сигнал - не знам кое ще да е било.

Коментар

Working...
                                X