IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от laluger Разгледай мнение
    еми супер значи има светлина в тунела,тези 7 562 000 предполагам че тези от управата са станали гарант все пак срешту някакви лихви,или печалба завбъдеште штом имат запис на заповеди от две не кухи друзества значи рано или късно до една две години ште си вземат парите ако са започнали да водят дела де,няма ли начин да се проучи въпроса.
    Няма.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• симов

еми супер значи има светлина в тунела,тези 7 562 000 предполагам че тези от управата са станали гарант все пак срешту някакви лихви,или печалба завбъдеште штом имат запис на заповеди от две не кухи друзества значи рано или късно до една две години ште си вземат парите ако са започнали да водят дела де,няма ли начин да се проучи въпроса.

Коментар

симов проблема ни на нас при тази позиция е че ни триабват поне две полозителни новини за да се отлепим нагоре например въпроса със запорираните сметки е разрешен или холдинг патките печели нов договор или холдинг патките излезе на минимална печалба или намили загубата до минимум поне нешто от сорта за да могат и други хора освен факушка или себулба да се навъртат тук., а наи уникалното нешто което мозе да ни се случи е примерно актор купи холдинг патките тогава факушка ште се пръсне от яд.и симов аз тука не говоря за 20-30ст,тои толкова ште скочи дори само самата борса да започне да мърда нагоре.симов тази фирма итраком читава ли е или е куха,има ли шанс да върне нешто.
        Тази фирма инфраком е една измишльотина но поне не е куха щото тя е дала всичките си пари като заеми гарантирани, чрез запис на заповед на основно 2 не кухи дружества.

Коментар

• симов

симов проблема ни на нас при тази позиция е че ни триабват поне две полозителни новини за да се отлепим нагоре например въпроса със запорираните сметки е разрешен или холдинг патките печели нов договор или холдинг патките излезе на минимална печалба или намили загубата до минимум поне нешто от сорта за да могат и други хора освен факушка или себулба да се навъртат тук., а наи уникалното нешто което мозе да ни се случи е примерно актор купи холдинг патките тогава факушка ште се пръсне от яд.и симов аз тука не говоря за 20-30ст,тои толкова ште скочи дори само самата борса да започне да мърда нагоре.симов тази фирма итраком читава ли е или е куха,има ли шанс да върне нешто.
          Last edited by laluger; 23.06.2012, 16:43.

Коментар

симов и аз си мислиа че са приятели,ама досега с ништо не му е помогнал напротив подкрепя само трасето,кви игри играят не ги знам,и относно тези 7милиона има ли начин да си ги върнат или поне нешто позитивно да излезе от цялата работа.
            Има начин изобщо да не ги платят от Холдинга. Знам на кого ги е дало парите Инфраком 2007 ЕООД тъй, че парите не са изгубени.

Но принципно това е без начение 7 милиона повече или по малко. Утре ако решат от управата на Холдинга може да отпишат от вземанията му и 10 милиона.

Извода е изцяло сме в ръцете на управата без значение дали ни харесва или не.

Въпреки целия негативизъм нещата с Холдинга не са толкова прости и туку вземе се качим феноменално. Имам силен довод но няма да го напиша. Пък и никой не е длъжен да ми обръща никакво внимание на това какви ги бръщолевя.

Ако някой си въобразява да каже, че цената на позицията се ръководи и да го изтъкне като довод за нещо положително то това е смешно, защото на фона на безброя негативни новини дето се обявиха тук е учудващо как борсовата цена не е паднала и под 10ст та дори и да струваме реално много повече.

Коментар

• симов

симов и аз си мислиа че са приятели,ама досега с ништо не му е помогнал напротив подкрепя само трасето,кви игри играят не ги знам,и относно тези 7милиона има ли начин да си ги върнат или поне нешто позитивно да излезе от цялата работа.

Коментар

поне ште се вдигне шум и онези олигофрени мозе да се сепнат,и да спрат с големите простотии,иначе не ти ли идва на ум поне да разберем какво става по въпроса със запорираните сметки вече 9 месеца станаха.какво мозем да направим,те не са ли длъзни от време на време да информират акционерите.
                Какво ни интересуват запориратине сметки. Нали от Холдинга обявиха, че те се разплащали по други начини чрез дъщерните си и заради това имало несъответствия в баланса. С две думи щом тях не ги грее запорираните сметки защо пък нас да ни грее.

Онея щом си позволяват да обявяват публично как сметките им са запорирани заради не знам си на кого, че бил станал гарант Холдинга, позволяват си публично да обявяват как се разтрогват договори което е просто смешно, защото самия Холдинг Пътища Ад може да е страна по договора но не ги строи той. Позволяват си да отписват вземания това много обичаше да го прави Бориславова. Да не говорим пък какви неща си позволяват да обявяват в подробния си баланс.

С две думи ама хич не им пука от нищо. Плюс това шум не може да се вдигне, защото Бащицата е приятел с Лепа Брена. Да не говорим, че Бащицата е силна само на думи ама с Лепа Брена никога нема да посмее да се заиграе, че ще му станат налъмите сираци.

Извода е, че не става.

Аз с пълно съзнание за това което се случва тук влезнах тъй, че кото и да става вината си е и доста моя.

Коментар

• симов

поне ште се вдигне шум и онези олигофрени мозе да се сепнат,и да спрат с големите простотии,иначе не ти ли идва на ум поне да разберем какво става по въпроса със запорираните сметки вече 9 месеца станаха.какво мозем да направим,те не са ли длъзни от време на време да информират акционерите.

Коментар

симов даи да се съберем 20-30 акционери да заведем дело срешту управата на холдинга за лошо управление и съмнителни сделки,и да изискаме от банката информация отностно запорираните сметки.
                    Много хубаво ама знаеш ли колко време ще отнеме едно такова дело. То ще са простотии то ще е шоу и накрая ако ще всички доказателства да са в наша полза пак ще го загубим, защото живеем в България. Те делото за Химко Ад го изгубиха при всичките доказателства щото съдията каза не и даде някакво безумно обяснение за това как е отсъдила. съдиите са с 10 години имунитет за това как са се произнесли по дадено дело. А делото е ясно, че не може да се спечели щото ако ще милионери да го съдят оня просто е милиардер.

С две думи успокой се, защото нищо не може да се направи повече към момента.

Ето аз си чакам и си чакам от година и половина и ще си чакам. За са се свлекох няколко пъти като цена но Андре Костолани е казал: Който не е в акциите когато падат, не и в акциите когато се качват.

Коментар

• симов

симов даи да се съберем 20-30 акционери да заведем дело срешту управата на холдинга за лошо управление и съмнителни сделки,и да изискаме от банката информация отностно запорираните сметки.
                      Last edited by laluger; 23.06.2012, 12:31.

Коментар

• Има интелигенция над средното ниво при тебе Лалугерче но има още много да учиш за да достигнеш до отговорите които търсиш за тук.

Коментар

• симов полозителен коментар пример

мозеш например да отбелезиш че в момета се предлагат мезду 8-9 хилияди броики които ако се закупят цената отива на 25ст,а се тарсиат около 24хиляди броики което е три пъти повече,ама от мечки като тебе които ако ги получат средната цена е 7-8ст.при моста е съштото полозението търсят се три пати повече броики отколкото се предлагат.

Коментар

симов поне обясни с един обективен коментар какъв му е интереса на черепа да си продаде акциите на номинал на маккап тоест по скоро какъв е интереса на маккап да ги купи штото се видиа маи че черепа е имал голяма изгода да си ги продаде на един лев при полозение че сега са 15ст,за мен по лубопитно е какъв е интереса на маккап да влиза в потъвашта фирма с 3 милиона инвестиция.да не забравяме че черепа има оште 279 000 броики като физическо лице,интересно ми е зашто като знае какъв е хала на холдинга му не си ги шътна леко полеко на цени мезду 60-80ст- все штеше да вземе едни 150,000лв сто и педесет хиляди са си сто и петдесет хиляди не е вазно колко си богат вазен е принципа. а за моста да не говорим там има 21процента от компанията като физическо лице,коментираи бе симов.
                            Ми тези въпроси дето си ги задаваш. Те акционерите си ги задаваха още миналата година.

Имай предвид, че Маккап взе миналата година 10% за още повече пари спрямо инвестицията му тук от Божков от Железопътна инфраструктура Холдингово дружество АД. Там дружеството беше много по-зле с не знам си каква годишна загуба и финансово състояние ама пак ги плати по 1 лев на брой.

Те хората се надаха Маккап да купи нещо от борсата ма на нищо не купи миналата година.

Въпреки, че показва супер загуба спрямо миналата година аз мога да го изкарам и към момента Холдинга, че е по-добре спрямо 2010-та година. Всичко идва от факта, че въпреки трупането на загуба холдинга заработва много повече приходи от основната си дейност за 2011-та спрямо 2010-та година където приходите от странични неща са много повече. С две думи въпреки загубата Холдинг Пътища Ад се е подобрил спрямо 2010-та година. Разбира се новините които се обявяват с запорирани сметки отписване на вземания, разтрогване на договори са нещо което вреди но са странични и не са непреодолими.

Не мога да ти напиша ей на ше се качи шото може и да не се качи и до края на годината.

Моите оценки са, че ще се качи но не знам с точност кога ще се случи това.

Коментар

• симов въпрос

симов поне обясни с един обективен коментар какъв му е интереса на черепа да си продаде акциите на номинал на маккап тоест по скоро какъв е интереса на маккап да ги купи штото се видиа маи че черепа е имал голяма изгода да си ги продаде на един лев при полозение че сега са 15ст,за мен по лубопитно е какъв е интереса на маккап да влиза в потъвашта фирма с 3 милиона инвестиция.да не забравяме че черепа има оште 279 000 броики като физическо лице,интересно ми е зашто като знае какъв е хала на холдинга му не си ги шътна леко полеко на цени мезду 60-80ст- все штеше да вземе едни 150,000лв сто и педесет хиляди са си сто и петдесет хиляди не е вазно колко си богат вазен е принципа. а за моста да не говорим там има 21процента от компанията като физическо лице,коментираи бе симов.
                              Last edited by laluger; 22.06.2012, 13:52.

Коментар

• Ако оздравителния план на Мостстрой се приеме и Мостстрой и Холдинг Пътища Ад ще се качат аз не вярвам толкова положителна новина да се обяви.

Коментар

Working...
                                X