IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• РЕТУРН Е ЛАЙНАР Абе ретурне ако ги немаше тия човечета как щеше да си изразяваш емоциите бе да та еба

Коментар

• До ENTER

Можеш ли да ни светнеш,какъв ти е на тебе проблема?Дали на 27,дали на 30 Октомври,хората ще си вземат парите.Вижда му се краят....

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
        Пичове кво става ? Къде са вашите оракули ? Да не глътнаха вода ? Спускате си дати , после нови , правите си карти в една банка , после в друга , обаче май времето си тече и мъни, мъни , мъниии нооо а ?
        Колко време ще ви е нужно , за да разберете , че аз ви дадох най-точната информация ? Но понеже не ви хареса не я приехте ! ? Като младоженец , който като разбрал , че жена му е родила момиче ( а той искал момче ) взел че се развел !
        Дата 27.09.2011 не е минала Не се опитвай да малтретираш и без това обезверените и безработни работници оставили здравето си в Кремиковци.
        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от protestirashta Разгледай мнение
          В този форум всеки пише,какво чул-недочул,какво разбрал-недоразбрал.Като го чете човек да не знае какво да мисли.
          Няма ли да престанете най-после.
          Някакви си гарги обжалвали,ама какво обжалват и те не знаят.До колкото знам се обжалва нещо,което вече е получено и понеже не те удовлетворява затова се обжалва.А ние какво сме получили до сега,едно нищо,а и не се знае дали ще получим изобщо нещо.
          Стига дразнихте хората и създавахте слухове.Синдика щял да каже от къде ще си вземем картите.Ама кой ще каже какво е казал той?Медиите мълчат като риби,боли ги тях за нас,тези които затънахме в кредити заради неполучените толкова години заплати.Хайде някой най-накрая да напише нещо смислено и вярно,а не само изсмукана истина от пръстите.И аз искам да си получа парите и се надявам това да стане,но не пускам слухове.

Сори,но Банков не пише тук,само чете!Доста от нещата,които се пишат са верни.Пресявай плявата и ще разбереш много...
          Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...

Коментар

• Първоначално изпратено от protestirashta Разгледай мнение
            В този форум всеки пише,какво чул-недочул,какво разбрал-недоразбрал.Като го чете човек да не знае какво да мисли.
            Някакви си гарги обжалвали,ама какво обжалват и те не знаят.До колкото знам се обжалва нещо,което вече е получено и понеже не те удовлетворява затова се обжалва.А ние какво сме получили до сега,едно нищо,а и не се знае дали ще получим изобщо нещо.
            Стига дразнихте хората и създавахте слухове.Синдика щял да каже от къде ще си вземем картите.Ама кой ще каже какво е казал той?Медиите мълчат като риби,боли ги тях за нас,тези които затънахме в кредити заради неполучените толкова години заплати.Хайде някой най-накрая да напише нещо смислено и вярно,а не само изсмукана истина от пръстите.И аз искам да си получа парите и се надявам това да стане,но не пускам слухове.
            Ще получиш писмо по пощата.

Коментар

• В този форум всеки пише,какво чул-недочул,какво разбрал-недоразбрал.Като го чете човек да не знае какво да мисли.

Коментар

• Колегата е прав.И аз се обаждах в банката,картите са готови,само се чака да се захранят.Синдика ще ни уведоми кой откъде да си я получи.

Коментар

• Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнение
                  Колеги,според информацията която имам от Корпоративна банка,картите ще се получават в комбината.Това ми сьобщи човек от банката.
                  Вие с Д.Руси.... едно и също лице ли сте? И Д.Р. дава същата информация.
                  Какви карти? Има нови жалби.
                  Last edited by maiky; 21.09.2011, 20:22.

Коментар

• ЦКБ не е нашата банка!Картите ще са от Корпоративна банка.

Коментар

• Колеги,според информацията която имам от Корпоративна банка,картите ще се получават в комбината.Това ми сьобщи човек от банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pain Разгледай мнение
                        Централна кооперативна банка телефон за информация 028181035
                        Не ви трябват нито телефони,нито банки! Има две нови жалби от две.......от ''Левски"Г бл 7.Подигравката и униженията продължават.По кои правила и закони правата на две......, отнемат правата на няколко хиляди?По кои правила и закони, ден два преди решението на ВАС или СГС, да се подават нови жалби.Не е ли възможно да ги подават заедно, без да се изчакват.Ако други имат намерение да подават жалби, да го направят сега.Трябва да има начин да се спре тази гавра с няколко хиляди!

Коментар

• Централна корпоративна банка телефон за информация 028181035
                          Last edited by Pain; 21.09.2011, 20:33.

Коментар

• Корпоративна търговска банка

http://www.razkritia.com/37471/%D0%B...F%D1%82%D0%B0/

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=481744

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Това е някаква нова банка.Която навярно ти си отворил от днес
                              На ул. 6ти септември
                              клониран досадник

Коментар

• Първоначално изпратено от 123
                                А къде се намира клона на Кооперативна търговска банка?
                                Това е някаква нова банка.Която навярно ти си отворил от днес

Коментар

Working...
                                X