If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичове кво става ? Къде са вашите оракули ? Да не глътнаха вода ? Спускате си дати , после нови , правите си карти в една банка , после в друга , обаче май времето си тече и мъни, мъни , мъниии нооо а ?
Колко време ще ви е нужно , за да разберете , че аз ви дадох най-точната информация ? Но понеже не ви хареса не я приехте ! ? Като младоженец , който като разбрал , че жена му е родила момиче ( а той искал момче ) взел че се развел !
Дата 27.09.2011 не е минала Не се опитвай да малтретираш и без това обезверените и безработни работници оставили здравето си в Кремиковци.
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
В този форум всеки пише,какво чул-недочул,какво разбрал-недоразбрал.Като го чете човек да не знае какво да мисли.
Няма ли да престанете най-после.
Някакви си гарги обжалвали,ама какво обжалват и те не знаят.До колкото знам се обжалва нещо,което вече е получено и понеже не те удовлетворява затова се обжалва.А ние какво сме получили до сега,едно нищо,а и не се знае дали ще получим изобщо нещо.
Стига дразнихте хората и създавахте слухове.Синдика щял да каже от къде ще си вземем картите.Ама кой ще каже какво е казал той?Медиите мълчат като риби,боли ги тях за нас,тези които затънахме в кредити заради неполучените толкова години заплати.Хайде някой най-накрая да напише нещо смислено и вярно,а не само изсмукана истина от пръстите.И аз искам да си получа парите и се надявам това да стане,но не пускам слухове.
Сори,но Банков не пише тук,само чете!Доста от нещата,които се пишат са верни.Пресявай плявата и ще разбереш много...
Всичко виждам!Бавя,но не забравям!Идва момент,когато ще се отчиташ...
В този форум всеки пише,какво чул-недочул,какво разбрал-недоразбрал.Като го чете човек да не знае какво да мисли.
Някакви си гарги обжалвали,ама какво обжалват и те не знаят.До колкото знам се обжалва нещо,което вече е получено и понеже не те удовлетворява затова се обжалва.А ние какво сме получили до сега,едно нищо,а и не се знае дали ще получим изобщо нещо.
Стига дразнихте хората и създавахте слухове.Синдика щял да каже от къде ще си вземем картите.Ама кой ще каже какво е казал той?Медиите мълчат като риби,боли ги тях за нас,тези които затънахме в кредити заради неполучените толкова години заплати.Хайде някой най-накрая да напише нещо смислено и вярно,а не само изсмукана истина от пръстите.И аз искам да си получа парите и се надявам това да стане,но не пускам слухове.
Централна кооперативна банка телефон за информация 028181035
Не ви трябват нито телефони,нито банки! Има две нови жалби от две.......от ''Левски"Г бл 7.Подигравката и униженията продължават.По кои правила и закони правата на две......, отнемат правата на няколко хиляди?По кои правила и закони, ден два преди решението на ВАС или СГС, да се подават нови жалби.Не е ли възможно да ги подават заедно, без да се изчакват.Ако други имат намерение да подават жалби, да го направят сега.Трябва да има начин да се спре тази гавра с няколко хиляди!
Коментар