IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В съда си играят футбола, ама литкат нас

Требе, обаче, да се включиме силово, както предлагат некои колеги, щото и ние сме в играта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
      Ще ме псувате мене и ще ви олекне ! Бедбойчо ще пуска цитати за славното минало на Кремиковци ! Може да измисли и нови дати за плащане ! Все пак годината има 365 дни и това му дава много възможности !
      Ало,психолога,защо не си пишеш дипломната работа,/която вече неуспешно мъчиш години наред/някъде другаде.
      Фишеците,които подхвърляш са евтини.Или толкова ти е писнала психологията,че сега
      се разхождаш из различни сайтове и проверяваш народо-психологията.Не вървиш.Тъпо парче си.Психологията не е твоята стихия.Кандидатствай за полицай,по-точно за надзирател.Явно от теб друго не става.
      И,къш от тук,не си желан!

Коментар

• Рет,
        добре, включвай се.

Коментар

• ще решим заедно

кога каде и в колко часа ще решим след 27 09 11 според мене са ни забравели

Коментар

• Да залагаме!

Аз казвам, че и 27.09 (утре) ще си мине както многото други дни, в които сънувахме просото.

Вие какво казвате (изключвам Ретърн, той е ясен)?

Коментар

• Идват избори и това е удобен момент за да ни обьрнат малко внимание.Иначе след изборите може да забравим да ни вземат насериозно.

Коментар

• И ако на тази дата не се случи нищо?Какво следва от тук нататьк?Ще си пишем вьв форума смешки,ще се тюхкаме?????Мисля,че е време да се чуе гласьт ни-и по медии,и пред някое министерство,и пред президенството,и пред парламента.И не само 10-20 ентусиаста,а хиляди."А дали е така,кой ще ми каже?"

Коментар

• Правилно.Подкрепям ви
                  jesik

Коментар

• Първоначално изпратено от goro-val
                    na tazi data triabva nai cetne da ctane iacno koga i kade 6e ci polu4im na6ite pari cled tova triabva cami da xodim da ci gi vzemem.
                    Защо пишеш още цял месец отгоре, каква е презумцията ти за това, след като датата е 27.09.2011г.
                    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• badboy

Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                      No comment:
                      Mного за четене, ама не по темата!Ретърн е ясен,надявам се колегите ще се сагласят,че на нас не ни трябва история.Трябва ни информация и най-вече вярна.Нека който има такава пише,дай боже скоро да си получим парите за труда!Не се надявам само на бог,вярвам и в здравия разум,все пак дано има право в тази даржава!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
                        Ще мине съвсем скоро 27.09. ! Ти вярваш ли си ? Малтретирам ?
                        Ти ме уби ! Аз просто казвам истината - гадна ..неприемлива....убийствена , но истина !
                        Ти си този "продавач на надежди" , който от 3 години "бомбардира" хората с "точна и сигурна" информация ... , от която те съвсем се объркаха ! Просто ми е жал за тях !

Имаш над 4000 мнения , от които 5000 опашати лъжи ! Засрами се човече . ти надмина всички политици в тази изстрадала държавичка !
                        No comment:

Първоначално изпратено от facebook.com-Кремиковци АД(в несъстоятелност)
                        Ivo Valchev
                        Ще напиша нещо , което знаят малко хора ! Пиша го не за да се изтъквам , а за да се знае истината ! Пролетта на 2009 г. написах електронно писмо до Меглена Кунева , в което подробно описах проблемите на кремиковските работници и Кремиковци ! Тогава тя още беше еврокомисар ! Почти веднага получих отговор , че проблема не е в нейния ресор , но писмото ми е преведено и препратено до комисаря по социална политика ! Много благодаря на г-жа Кунева и нейните сътрудници за това ! После получих отговор и от комисаря по социална политика , че в Европейския съюз има директива за фирмите в несъстоятелност и неплатените пари на работниците и служителите в такива фирми ! Имало специален фонд , от който можело България да поиска нужните пари ! С още двама колеги поискахме среща с представители на Еврокомисията в София и те ни приеха в началото на лятото на 2009 г. Показахме писмото и те ни насочиха да се обърнем към социалното министерство , което има право да поиска тези пари от ЕК ! Но точно тогава Герб спечелиха изборите и се заговори , че Бойко Борисов се срещнал със синдикатите и казал , че създава работна група и проблема ще бъде скоро решен ! За пореден път наивно повярвах и спрях да се занимавам ! Явно е било грешка ! "Вълкът му е дебел вратът , защото си върши сам работата ! "Хубаво е да се знаят фактите , макар и постфактум !

Рени Симова
                        Няма безгрешни управляващи,но при Тато поне имаше сигурност за утрешният ден.И децата ни не бяха гладни и за всяка възраст имаше работа,а сега какво?Над 45 год. ако си не можеш да намериш работа,а не се умира така лесно.Моя колежка се хвърли от 3-ия ета,че на тези години остана без работа с кредити,които не може да изплаща защото не намира работа.Това държава ли е,това управляващи които мислят за народа ли са?В предизборните кампании знаят много да обещават,всички казват истината,а после?

Ivo Valchev
                        Рени , съжалявам за твоята колежка ! И аз съм в подобна ситуация и знам какво ми е минало през ума да направя , но все ми остава надежда и вяра в доброто бъдеще ! Не отричам напълно Тато - имаше тогава добри неща ! Сега строим нова система и трябва да я нагодим така , че да ни е добре !

Рени Симова
                        И аз през 89 скачах,но не за тази демокрация,която ни докараха крадливите политици.Всички са от един дол дренки.Обещават а после забравят.Предпочитам не обещания,а дела.Докато не видим крадците в затвора с конфискувано имущество,няма да се оправим.

Ivo Valchev
                        Значи сме скачали заедно ! )) Защо оставихме политиците да забравят какво са обещали ? Ако им бяхме поискали сметка дали щеше да стане така ?

Рени Симова
                        Ти ми кажи защо?Когато ходехме на митинги за неизплатените заплати,защо блокираните шофьори ни показваха среден пръст,а гърците и другите държави се подкрепят когато има недоволни от нещо.Моят отговор е защото не сме народ,ние сме сбирщина и всеки гледа как той да оцелее,а теб да натисне да се удавиш.

Ivo Valchev
                        Така е ! Много добре си го казала и аз няма какво да добавя ! Мъчно ме е че е така ! Аз обичам много България и хората, които се раждат тук ! Мисля че сме страшно талантливи , работливи и умеем да се забавляваме ! Не знам кое ни пречи да се обединим ?

Рени Симова
                        Ние сами няма как да се обединим,ако не се намери един честен,ама наистина искрен и честен човек,който да го направи.Но...няма да се намери,защото такава сган като нашата по-лесно се управлява.

Ivo Valchev
                        Имаше такъв човек - Царя ! Но сам нищо не можеше да направи и му прикрепиха "подходяшите" хора , които го вкараха в "правилния коловоз" ! Като видя на къде отиват нещата човека поне си взе имотите , за които сега го плюят , но поставете се на негово място и ще видите че и вие така бихте постъпили , за да не сте капо !

Рени Симова
                        И по този въпрос можем да поспоримНо няма значение,това е друга тема,не е за тук.Само знам,че откакто дойде тази демокрация вървим все по-уверено към дъното.Това,което беше съградено сега се разруши и оплю.Никоя нация не го прави,но ние го направихме.Свободата се превърна в свободия,няма вече морални ценности,народа се овълчи.

Ivo Valchev
                        Ами само едно сравнение между България и Чехословакия ! От 5500 приватизирани предприятия в Чехия са затворени само 500 , а в България от същия брой рабиотят само 500 , а останалите 5000 са разграбени и нарязани за скрап ! Какво повече да се каже !
                        Last edited by badboy333; 23.09.2011, 16:50.
                        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• taka e!

Първоначално изпратено от protestirashta Разгледай мнение
                          Защо обръщате внимание на лумпените в сайта?И return е от тези,които ни посочваха среден пръст когато стачкувахме,защото ако тогава е бил добре,не се знае какво ще му донесе живота в бъдеще.Игнорирайте го,не му се връзвайте на писаниците и той сам ще се махне.
                          Абсолютно сам сагласен! Нека си пише,малко му остава ние да си вземем парите от труда пук той нека духа супата!

Коментар

• Защо обръщате внимание на лумпените в сайта?И return е от тези,които ни посочваха среден пръст когато стачкувахме,защото ако тогава е бил добре,не се знае какво ще му донесе живота в бъдеще.Игнорирайте го,не му се връзвайте на писаниците и той сам ще се махне.

Коментар

• Браво

Първоначално изпратено от човек Разгледай мнение

РЕТУРН Е ЛАЙНАР Абе ретурне ако ги немаше тия човечета как щеше да си изразяваш емоциите бе да та еба
                              Браво ти го каза на Ретърн и аз да го>>> е-а гея прост! Мислех си отишал си е ,тоя пак пише,ега ти нахала!

Коментар

• Молете се да не излезе прав.
                                Свободен във виелицата.
                                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Working...
                                X