IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• към тези с многото познанства

Хайде "Return" нали беше с много връзки... Постни тук решението на САС!

Коментар

• от никаде нищо

пьлно затишие

Коментар

• 27.09.2011

Няма ли инфо какво стана със заседанието на САС

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
          Ти съвсем се обърка или не помниш какво самият ти си писал тук преди време !? Относто парите в сметката на синдика ти пръв взе да правиш намеци , че нямало там никакви пари и спорехте с някакъв по темата !
          Колкото до мене , аз не казвам , че парите ги няма , а че не са на срочен депозит и са в свободна сметка , от която може да се тегли по-всяко време т.е. не се чака определена дата с падеж ! А за датите ти си смени поне три пъти мнението за няма месец ! Първо твърдеше , че 12 и 27.09. са датите за плащане ! После взе да твърдиш , че на 27.09. изтичала някава отсрочка от съда ! А преди малко каза , че след 27.09. ще има някакво движение ! Не ставаш за манипулатор , не си и лъжец ....явно си бил някакъв фактор в Крема преди време и искаш да запазиш това статукво пред бившите си подчинени , но този който те снабдява с информация явно не ти е фен и те пързаля яко , а оттам ти подвеждаш хората ! По-добре се скрий като Миролюба Бенатова от народната любов !
          колкото и критично да ти е мнението за badboy333 си много прав,наистина беше фактор в крема.Ще се надявам да не излезеш прав за парите ни,не се връзвай на приказките на колегите,просто много са изнервени

Коментар

Трябва ли да ти обяснявам , че познавам доста хора в тази система и имам вътрешна информация ! ?
            Дрън-дрън.
            "Ти знаеш ли кой съм аз беее.."
            "Ти където отиваш,аз от там се връщам..."
            Смешник си ти "обратен".

Коментар

Парите не са на никакъв депозит ! Като не си наясно с нещата , защо пускаш партенки ?
              Парите са внесени по сметка определена от Синдика, пак лъжеш хората.
              Има си процедура указана законово.

Първоначално изпратено от Return
              За утре е насрочено закритото заседание на САС !
              Я виж дали за 27.09 не съм писал доста преди ти да получиш видения!

Дадох две дати 12.09 и 27 09. след които трябва да има развитие по случая.
              Last edited by badboy333; 26.09.2011, 20:10.
              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kadem Разгледай мнение
                За това става дума!Мисля ,че преди месеци го писах.Така че колеги -ще ги чакаме след 15 число на следващия месец.
                ... и на следващия, и на следващия и тъй нататък - ние сме на фсеки километър.

Но докога, мислите, че ще вярваме?
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от taliban Разгледай мнение
                  На 15 10 2011 изтича шестмесечния депозит на внесените в сметката на синдика пари
                  За това става дума!Мисля ,че преди месеци го писах.Така че колеги -ще ги чакаме след 15 число на следващия месец.

Коментар

• На 15 10 2011 изтича шестмесечния депозит на внесените в сметката на синдика пари

Коментар

• хората магистрала направиха за 6 мес

Коментар

• 6 месеца

време имаше но някои не си гледа работата

Коментар

• Първоначално изпратено от goro-val Разгледай мнение
                          това че ние сме повече и под носа на правителството
                          Правителството има да взема повече от нас но и то чака.Има си процедура

Коментар

• разликата м у катуница и кремиковци

това че ние сме повече и под носа на правителството

Коментар

• Нещо пропускаш Return, но искам ти да ми кажеш какво.

Има още не внесли такса за вписване, въпреки отправената покана от страна на Апелативния съд.

Първоначално изпратено от Return
                              Утре 27.09.2011 г. Софийски апелативен съд ще върне делото за Кремиковци на СГС , заради груби процесуални нарушения !
                              Утре е последния ден от дадената отсрочка, кофти но нещо пропускаш.
                              Last edited by badboy333; 26.09.2011, 15:19.
                              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Срока за обжалване изтича днес.Последните 2 жалби не би трябвало да ни притесняват-те не са за цялата сметка за разпределение.За другите жалби съда трябва да се произнесе в двуседмичен срок.

Коментар

X