IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кремиковци(4КW/KREM)

Колеги, спокойно ще дочакаме!

Коментар

• Първоначално изпратено от jesik@abv.bg Разгледай мнение
      Теб никой не те пита какво чакаме ние.

Не му обръщай внимание,този е някакъв форумен клошар,който ръси глупости по всички теми,когато няма какво да прави.

Коментар

• Теб никой не те пита какво чакаме ние.
        jesik

Коментар

• Е това сте вие, чакащите да капне нещо от кремиковци. Само дето не са ви сложили чадърчета
          Last edited by dosadnik; 20.09.2011, 21:24.

Коментар

• Може би раздвижване

Здравейте,вчера ми се обадиха,че правят новите карти!!! Стори ми се невероятно/информатора се оказа един смотан РОМ/ но днес отидох да проверя-корпоративна търговска банка-плахо на вратата,,аз съм от кремиковци,, и чудо-заповядайте дайте лична карта/преснима я/подписи и каза ,,готова е,но е в офис изток-може да си я получите,но няма пари в нея,,отивам аз там/срещу сити центъра/ но там,,ядец,,една зла госпожа ми каза ,,още не е готова,,след това измрънка,че още нямат заповед за раздаването им!!!!!НО ИМА РАЗДВИЖВАНЕ ПО ВЪПРОСА!!!
            Дано е по-скоро

Коментар

• Ето какво заявяват на сайта си

bTV e социално отговорна медия, която се ангажира дългосрочно с проблемите на обществото. Телевизията не само дава гласност на тези проблеми чрез репортажи, дискусии и цялостни информационни и дарителски кампании, но и се ангажира и с тяхното разрешаване.

Коментар

• Как да се свържа с отдел "Новини и актуални предавания" на bTV?

Изпратете имейл до г-жа Люба Ризова, главен редактор "Новини и актуални предавания", на адрес news@btv.bg или позвънете на телефон 02/9176 830.

Коментар

• bTV, Национален Дворец на Културата, пл. "България" 1, ет. 11, София 1463

Централа: 359 2 9176 800
                  Факс: 359 2 9176 886

Отдел 'Новини': 359 2 9176 830 - news@btv.bg

Коментар

• Телефони за контакти с Господарите на ефира
                    Репортажен екип: (02) 946 33 27
                    Телевизионни гафове: (02) 946 33 20

Факс:

+359 884 173 859
                    +359 884 182 354

Е-mail: gospodari@gospodari.com

Коментар

• Към "Господари на ефира"

Телефони за контакти с Господарите на ефира
                      Репортажен екип: (02) 946 33 27
                      Телевизионни гафове: (02) 946 33 20

Е-mail: gospodari@gospodari.com

Факс:
                      +359 884 173 859
                      +359 884 182 354

Коментар

• Колеги,според скромното мнение на адвоката ми дьлжимите суми щи ги взимаме след 17 октомври!

Коментар

• opa

Първоначално изпратено от gk1991 Разгледай мнение
                          На същото мнение съм.Краят му се вижда,колеги,споко!
                          Какво става? Нещо ново ?Извора,ТР каде е народа,пишете ако знаете нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от folyy Разгледай мнение
                            Парите за които толкова се изписа са почти на прага за получаване който казва, че няма да си ги вземем се е объркал нещо. Явно има доста хора тук които завиждат или може би не искат да си ги вземем така, че може да си пишете каквото искате ама края на офанзивата ще е съвсем скоро.. държавата просто няма интерес да се протакват нещата защото до октомври трябва да си вземат паричките..
                            На същото мнение съм.Краят му се вижда,колеги,споко!

Коментар

• Първоначално изпратено от maiky Разгледай мнение
                              Някой друг опитвал ли е да направи връзка с медиите по въпроса?Аз опитах с две медии.С едната с телефонно обаждане,отговориха ми че в момента тема на разговора е едно друго неплащане и ако имам нещо да кажа-да, в противен случай чао!
                              До другата медия изпратих писмо.Може би трета седмица, не мога да разбера дали е получено.
                              Ефект вероятно ще има, ако повече от нас потърсим връзка с медиите.
                              Да се съберем за протест, едва ли е възможно.
                              Преди време писах тук вьв форума за врьзката с медиите-пишете,не ги жалете."Колкото повече ,толкова повече" според един герой от детските книжки.Ако някой желае ще пусна имейла на БТВ и "Господари на ефира"да опита да се свьрже с тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krelion Разгледай мнение
                                Някой знае ли кога ще бъдат изплатени заплатите на уволнените през юни 2011г?
                                Пак питам!
                                Може и на ЛС.Отговор от "обратен завой" не искам!
                                В списъците тези пари ги няма.Чака се благоволението на Синдика!?Да завеждаме ли дела за тях? 2 заплати +отпуски.

Коментар

X