If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,вчера ми се обадиха,че правят новите карти!!! Стори ми се невероятно/информатора се оказа един смотан РОМ/ но днес отидох да проверя-корпоративна търговска банка-плахо на вратата,,аз съм от кремиковци,, и чудо-заповядайте дайте лична карта/преснима я/подписи и каза ,,готова е,но е в офис изток-може да си я получите,но няма пари в нея,,отивам аз там/срещу сити центъра/ но там,,ядец,,една зла госпожа ми каза ,,още не е готова,,след това измрънка,че още нямат заповед за раздаването им!!!!!НО ИМА РАЗДВИЖВАНЕ ПО ВЪПРОСА!!!
Дано е по-скоро
bTV e социално отговорна медия, която се ангажира дългосрочно с проблемите на обществото. Телевизията не само дава гласност на тези проблеми чрез репортажи, дискусии и цялостни информационни и дарителски кампании, но и се ангажира и с тяхното разрешаване.
Парите за които толкова се изписа са почти на прага за получаване който казва, че няма да си ги вземем се е объркал нещо. Явно има доста хора тук които завиждат или може би не искат да си ги вземем така, че може да си пишете каквото искате ама края на офанзивата ще е съвсем скоро.. държавата просто няма интерес да се протакват нещата защото до октомври трябва да си вземат паричките..
На същото мнение съм.Краят му се вижда,колеги,споко!
Някой друг опитвал ли е да направи връзка с медиите по въпроса?Аз опитах с две медии.С едната с телефонно обаждане,отговориха ми че в момента тема на разговора е едно друго неплащане и ако имам нещо да кажа-да, в противен случай чао!
До другата медия изпратих писмо.Може би трета седмица, не мога да разбера дали е получено.
Ефект вероятно ще има, ако повече от нас потърсим връзка с медиите.
Да се съберем за протест, едва ли е възможно.
Преди време писах тук вьв форума за врьзката с медиите-пишете,не ги жалете."Колкото повече ,толкова повече" според един герой от детските книжки.Ако някой желае ще пусна имейла на БТВ и "Господари на ефира"да опита да се свьрже с тях.
Някой знае ли кога ще бъдат изплатени заплатите на уволнените през юни 2011г?
Пак питам!
Може и на ЛС.Отговор от "обратен завой" не искам!
В списъците тези пари ги няма.Чака се благоволението на Синдика!?Да завеждаме ли дела за тях? 2 заплати +отпуски.
Коментар