If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лорд проф.д-р Момчил Добрев хахаха тоя е луд, липсва другата луда от тандема Гарибова.Лошо....от тоя спасение няма, ЛОРДА обжалва и съди всичко живо, което малко ме навява на мисълта че скоро може и да не си видиме парите, НО ТОВА Е САМО МОЕ МНЕНИЕ и дано не съм права!
Физически, психически, психофизиологичен, морфологичен, юридически и т.н. да не задълбавам Да правя ли анализ на извора, на почвата и морфологическите особености на терена.
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Извинявай, ама не си купих торба с цимент/просто не докараха оная нощ/!Знам, че е " наливане от пусто в празно" разговор с комунисти,та за това няма да отговарям.Надявам се всички нормални колеги да ме извинят,ама се нервя когато не се пише по същество тука!Ти си нормален затова на теб пиша![/QUOTE]
Една нощ чакане за торба цимент те изкарва извън релси,представям си да предприемеш нещо по-драстично за да докажеш идеята си.Уверявам те с "комунист " може и да проведеш нормален диалог,но с новоизлюпен демократ,еле с пожарникарчето ще ти е трудно.
Не можеш да искаш извинения от някого,при положение,че нон стоп нарушаваш самият ти правилата.
Кажи в крайна сметка,какъв ти е проблема?
P.S."Построен комунизъм" за мен е,пътеката ми в двора да е с подово отопление,а хола ми е да е толкова голям,в средата му да има аквариум и в него да плува хипопотам.
Разбираш ли бе,човек?
Човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му.
Желая ти приятна вечер!
Не ли редно да проявявате уважение един към друг и да не се карате за неща дето са вън и независимо от ВАС.
Извинявай, ама не си купих торба с цимент/просто не докараха оная нощ/!Знам, че е " наливане от пусто в празно" разговор с комунисти,та за това няма да отговарям.Надявам се всички нормални колеги да ме извинят,ама се нервя когато не се пише по същество тука!Ти си нормален затова на теб пиша!
Колеги аз обещавам да не пиша повече на гк,съжалявам тук пишем за парите и Кремиковци!акъл!
Прима виста,
припомням ти какво си писал само преди няколко дни.Между другото точно така се държат твойте любимци.Едно говорят,съвсем друго вършат.Ако ти си ми "батко",както се изразяваш,вече трябва да те е срам.
Дръж си на думата!
09:40
13.09.11Съкратен работник ще се пали в деня на изборите
автор(и): Труд, прочитания: 657, коментари: 2 Снимка: Архив Да се самозапали в знак на отчаяние в деня на изборите - 23 октомври т.г., се закани работникът от пътната фирма “Виа Апия” в Кюстендил Александър Васев.
Както “Труд” писа, съсипаният мъж изпрати преди месец писмо до министър-председателя Бойко Борисов, в което го моли да му съдейства Васев да получи заплатата си от ноември 2009 до 13 септември 2010 г. Сумата възлиза на 7000 лева с лихвите.
Работникът по асфалтополагането е съкратен на 13 септември м.г. заедно с още около 200 души. Той завел дело, спечелил го, но от фирмата не му платили и стотинка.
“Пращах писмо и на кметицата на София Йорданка Фандъкова, с което искам да ми разреши протест на 16 септември от 8,30 ч пред Народното събрание. Отговориха ми, че мога да протестирам само в градинката, разказа Васев. Дори от столичната полиция му звъняли да го питат защо ще протестира и как.
Безработният вече мъж се закани, че ще вземе 20 лева и ще пристигне в столицата, ако не получи разрешение на проблема. Имал сериозен здравословен проблем, лекарите му препоръчали операция, но нямал пари за нея.
Пътният работник възнамерявал първо да обяви гладна стачка.
“Ако и това не подейства и от фирмата не ми дадат заплатите, в деня на изборите ще се самозапаля пред парламента. Твърдо съм го решил - за мен така и така живот няма”, отчаяно сподели кюстендилецът. Мъжът е бивш военен.
Приземих се поогледах се да питам ,може ли? Ти да не си "гнидата на Каназирева"?Тоя дето още работи на петия етаж в "Белия дом"?Е да знаеш тя е комунистка!Аз никога не съм бил и няма да бъда,гнусни сте ми.Работих на 10м от разтопения метал,сигурно съм ти батко,демократ съм по природа! Като млад инженер се редих на опашка цяла нощ за торба цимент,за мен и за майка ми!
Гнусливостта е нормално човешко качество.Не се притеснявай!
Не,не съм "гнидата на Каназирева",не съм от нейното обкръжение.Сега защо не работиш на 10м от разтопения метал?Хайде бачкай!
Е,голям праз,че си се редил цяла нощ за торба цимент.Ама си купи,нали?Сега защо не се редиш?
Това че,по природа си демократ е повече от чудесно,но нали не такъв като "пожарникарчето"?
Предлагам ти нещо,демократично.Предполагам очакваш плащания от комбината/като инженер не малка сума/,защо не направиш дарение на ГЕРБ,или по избор на някоя демократична партия.
А пък да не говорим за новоизлюпените демократи,те милите да ги ожалиш.Те въобще не крадат и се опитват всячески да ти подобрат живота.
Мила ми Прима Виста,
я падни на земята, или пък се поогледай,поослушай,някой може и да успее да те приземи.
Ти явно си фенка на онова авторитарно момченце,пожарникарчето,който всячески с лъжите си манипулира общественото мнение.
Комунистите може и да са крали,ама е имало и за майка ти и за теб.А,сега твоите хора,ти смучат и последната капка кръв и същото време ти обясняват колко си добре.
А,ти не си добре,въобще.
Приземих се поогледах се да питам ,може ли? Ти да не си "гнидата на Каназирева"?Тоя дето още работи на петия етаж в "Белия дом"?Е да знаеш тя е комунистка!Аз никога не съм бил и няма да бъда,гнусни сте ми.Работих на 10м от разтопения метал,сигурно съм ти батко,демократ съм по природа! Като млад инженер се редих на опашка цяла нощ за торба цимент,за мен и за майка ми!
Другарю badboy, или бед бойчо, или направо звучи като бат бойчо, видя ли, че има схема при която, ще се платят само доплащанията. А? Сложил съм памперс на извора, ама пак тече ли, чете ли, не знам?!? Обръщам се към металурзите: Колеги, пари на куп няма да видим! Работих в Доменно производство и аз чакам доста КИНТИ, ама няма! Ясно е, че този сайт, не е на металурзите, ама стана популярен и за това сме тук, не отговаряйте на разни клавиатурковци, които не са хващали лопата( а може би, не знаят какво е това), ако има някаква новина ще я споделя. Не ме питайте от къде взимам информацията, но като има нещо ново....ще съм тук!
По голем извор от Синдико нема
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Пари ще има след 12 октомври по мое скромно мнение.Направете си извода сами защо.И още нещо-готов сьм да се обзаложа, че на някой няма да му издьржат нервите и ще стане "страшно".
Коментар