IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Продължавам с въпроса за картите

Хе-хе.

Не съм упълномощил никого да ми вади банкова карта. Защо ми вадят карта?

Някои банки, а може би и всичките, не издават карта, ако лицето не я поиска лично от банката и не я вземе лично от банката. Това са техните правила за сигурност. Например ако пликът с ПИН-кода е попаднал от банката в трети ръце, а не пряко в ръцете на картодържателя, такава карта по правило вече би трябвало да е невалидна.

Ако (на ужким де) преведат парите на моя лична сметка в някоя банка, хич няма да ходя и да им вися по опашките в Централно, за да ме правят на маймуна. Не съм маймуна; отивам в банката, обявявам така издадената карта - без мое желание или разрешение - за невалидна по правилата на банката. От там нататък ще решавам дали да си извадя карта или да взема парите наведнъж или на части от каса на банката.
    Основното е наличие на лична сметка с преведени пари в нея. Останалото са незадължителни подробности.

Но всичко това е "гладна кокошка просо сънува". Игричките с тези карти са елементарна манипулация и то - не само предизборна, и малко ме е срам, колеги, че се хващате на нея.

Картов прах в очите на наивници.
    Last edited by vmankov; 21.10.2011, 12:49.

Коментар

• RE: Xman1

Няма нужда да се вряка като на махленска сбирка! Който има да получава пари се надява това да стане и мисля, че това е най-нормалното нещо, което се случва в този форум. Който няма пари за получаване или злорадства или нагнетява напрежение - ето това е вече ненормално поведение. Времето тече еднакво бързо за всички и скоро ще стане ясно това, което вълнува бившите работници от Кремиковци.

Коментар

• Първоначално изпратено от lilisdad Разгледай мнение
        Да не забравяме,че освен служителите и други имат да вземат пари...

Аз точно това се чудя през цялото време........... тези другите какво дремат та не осъдят България в някой съд ?! Няма ли срокове цялата тая работа............ Кремиковци беше продаден преди месеци. Кой има интерес да протака ?! На тея пари се трупат лихви......... кой ще получи тези лихви.......... работниците ще си вземат ли заплатите с лихвата........ някой знае ли колко е лихвата на 300 милиона за тези месеци ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Future Разгледай мнение
          За Коледа всички служители на Кремиковци ще си получат неизплатените заплати. Това обеща пред Дарик синдикалистът Васил Яначков. Комбинатът дължи близо 53 млн. лева на своите работници.

http://www.vsekiden.com/104865/kremi...ite-do-koleda/

Дано това да не е поредното обещание, празно.

Е нали беше средата на ноември.......... сега пък коледа........ това е просто смешно, "мамините златни" не бачкат преди коледа.......... което значи, че и за коледа парите няма да бъдат преведени.

Под "мамините златни" имам предвид, (политици, банкери, съдии и други подобни).

Тия хора просто като наближи декември и излизат в почивка.......... как си го представяте да ви преведат 53 милиона точно тогава . Е аз не си го представям......... който знае как работят "мамините златни" той знае за какво става въпрос.

Коментар

...Да не забравяме,че освен служителите и други имат да вземат пари...
            Да,и работниците!

Коментар

• Няма скрито покрито просто бондхолдирите.
              [img:7f09b0c201]http://i40.photobucket.com/albums/e233/neniva/Photoshop/Candy_sig-1.jpg[/img:7f09b0c

Коментар

Получих съобщение ,че вече е пусната жалба в ЕК по правосъдие .Интересно е от кой е жалбата.Тема за размисъл..
                Ай сега ако кажеш от кого е жалбата, цена нема да имаш!

Първоначално изпратено от lilisdad Разгледай мнение
                ...Моля Людмил Павлов да се регистрира под истинското си име...
                СТИГА С ТИЯ НЕДОМЛЪВКИ!!! Наричайте нещата с истинските им имена. Нали е демокрация, свобода на словото... Тинтири - минтири, ако ви е шубе, разбирам, трайкайте си тогава!
                Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                Аз тези пари май все повече ги отписвам.
                И аз така. Ако дойдат, приемам ги като бонус. Праа си кефа с тях. Инак нема смисъл да си мисля за сериозни неща, че да не ми излязат криви сметките.
                Успех на всички колеги... За мен винаги ще си останете колеги. Та ако ще и пицари да станат някои от нас!!!

Коментар

Колеги не се лъжете , че ще ни платят нещо.Всичко е придизборен прах.Борбата ще бъде тежка .Получих съобщение ,че вече е пусната жалба в ЕК по правосъдие .Интересно е от кой е жалбата.Тема за размисъл.Смелост.Борбата ще бъде до край.Моля Людмил Павлов да се регистрира под истинското си име и да започнем обединението на хората за по нататъшни действия, ако разбира се той държи на един по късен етап на добро взаимодействие с тях.Знае ли човек какво ще му предложи бъдещето.Да не забравяме,че освен служителите и други имат да вземат пари...
                  Нито едни лице със синдикален характер не пише тук.
                  На простаците ще издържа, простотията(те си знаят кои са ) щото тя ходи по хората!
                  Last edited by badboy333; 20.10.2011, 21:07.
                  Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Загадка

Защо лицето Васил Яначков не фигурира в нито един списък за дължими суми?Нима си е взел всичко?Липсата на дискретност си има и добри страни.
                    [img:7f09b0c201]http://i40.photobucket.com/albums/e233/neniva/Photoshop/Candy_sig-1.jpg[/img:7f09b0c

Коментар

• Първоначално изпратено от ilisan Разгледай мнение
                      Направи ми впечатление, че тук-там в някой медий се споменава, че цитираните суми в списъка за разпределение са брутни. Това означава ли, че от тях предстои да се удържат данъци? Някой има ли информация по въпроса? Не съм си и представял, че всичко ще бъде светло и розаво, но това си е голяма врътка.
                      10% ДОД
                      БИГ

Коментар

• Пари

Колеги не се лъжете , че ще ни платят нещо.Всичко е придизборен прах.Борбата ще бъде тежка .Получих съобщение ,че вече е пусната жалба в ЕК по правосъдие .Интересно е от кой е жалбата.Тема за размисъл.Смелост.Борбата ще бъде до край.Моля Людмил Павлов да се регистрира под истинското си име и да започнем обединението на хората за по нататъшни действия, ако разбира се той държи на един по късен етап на добро взаимодействие с тях.Знае ли човек какво ще му предложи бъдещето.Да не забравяме,че освен служителите и други имат да вземат пари...

Коментар

• Данък

Направи ми впечатление, че тук-там в някой медий се споменава, че цитираните суми в списъка за разпределение са брутни. Това означава ли, че от тях предстои да се удържат данъци? Някой има ли информация по въпроса? Не съм си и представял, че всичко ще бъде светло и розаво, но това си е голяма врътка.

Коментар

• дядо мраз

[QUOTE=Future;1059162449]За Коледа всички служители на Кремиковци ще си получат неизплатените заплати. Това обеща пред Дарик синдикалистът Васил Яначков.

може пък дядо коледа и да съществува

Коментар

• http://www.vsekiden.com/104865/kremi...ite-do-koleda/

Странно,но и синдикатите изплуваха.Мненията под статията ме изкефиха.
                              До кремиковци пътуват и маршрутки.

Коментар

• 119

Първоначално изпратено от elcorazon Разгледай мнение
                                Някой може ли да ми каже дали има някакъв транспорт до комбината, след като закриха автобус 16?
                                119 hodi!

Коментар

Working...
                                X