IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от maci2410 Разгледай мнение
    Ще си получим картите и ще изчакаме да ги заредят!
    Да, ще чакаме.
    Безкрайната търпеливост и овчедушие е характерна за нас, сегашните българи.

Първоначално изпратено от maci2410 Разгледай мнение
    Че то май скоро идва нашия празник!
    Ха наздраве, маци, пий едно металургично и за мен!

(И да вземеш да гласуваш за ГЕРБ, виж колко са добри на обещания!)
    (Е, след изборите - "да знаеш да чакаш, да можеш да чакаш"... Имаше една такава любовна песен.)

Аз тези пари май все повече ги отписвам.

Да повторим въпроса, задаван вече няколко пъти:
    Защо е тази гюрултия с картите (празните)?
    Ако така свидно лелеяната мечта се сбъдне и парите бъдат преведени на лична сметка в някоя банка, човек отива и си изважда карта, ако иска, а ако не, взема ги на ръка от касата.
    Ммм?
    Каква е тази гюрултия с картите (празни)?
    Last edited by vmаnkov; 20.10.2011, 15:11.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Начално Кремиковци плаща заплатите до Коледа
      За Коледа всички служители на Кремиковци ще си получат неизплатените заплати. Това обеща пред Дарик синдикалистът Васил Яначков. Комбинатът дължи близо 53 млн. лева на своите работници.
      Искам да направя едно уточнение и пояснение: Появата на господин "синдикалистът" Васил Яначков в този момент не е случайна,тя е свързана не със загрижеността към хората бивши работници на "Кремиковци"АД и бивши синдикални членове на КНСБ,а е продиктувана от неговата лична изгода.Целта му е да прибере 74 298.12 лева удържан и не преведен членски внос за месеците ноемри и декември 2008г. и месеците
      януари и февруари 2009г.,зада ги открадне както открадна над 200 000лв.чл.внос събран от ОбСО на КНСБ -"Кремиковци"АД през останалият период.

Коментар

• Първоначално изпратено от elcorazon Разгледай мнение
        Някой може ли да ми каже дали има някакъв транспорт до комбината, след като закриха автобус 16?
        Не,няма транспорт.

Коментар

• Някой може ли да ми каже дали има някакъв транспорт до комбината, след като закриха автобус 16?

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
            Тия дати са обречени ! Не знам дали някой има раздвоение на личността , но за друг съм сигурен , че много се е взел на сериозно и почва да си измисля !
            В новините по БТВ самият синдик каза , че очаква нещата да се решат през ноември ! Той вероятно контактува със съда и оттам има информация , че делото ще е през ноември .... Е не звучеше много убедително , значи и съдиите не са били категорични за датата на делото и не са му дали напразни обещания ! Но нека да изчакаме !
            Eх,дребно човече,не знам дали осъзнаваш, колко ти самият си обречен?За толкова време драсканици от теб в нашия форум,аз не разбрах твоята мисия каква е?Ако ти наистина "учиш"Психология,най-отговорно ти заявявам да спреш.Или си от ония глезльовци на мама и тате,които на всяка цена трябва да завършат висше.
            Опитваш се по странен начин да си гъделичкаш самочувствието на наш гръб,но не знам дали си даваш сметка колко си елементарен.
            А,ненавиждам некомпетентни хора,а ти си точно такъв.В нищо не те бива.
            В същото време правиш невероятни заключения,на какво основание, никой не знае.
            Никой не ти иска мнението.
            Занимаваш се с неща,които не са от твоята компетентност.
            Не пропускай да си взимаш хапчетата редовно,това е изключително важно за адекватното ти лечение.Ти всъщност го знаеш това,нали?

Коментар

• Кремиковци плаща заплатите до Коледа

За Коледа всички служители на Кремиковци ще си получат неизплатените заплати. Това обеща пред Дарик синдикалистът Васил Яначков. Комбинатът дължи близо 53 млн. лева на своите работници.

http://www.vsekiden.com/104865/kremi...ite-do-koleda/

Дано това да не е поредното обещание, празно.

Коментар

• Г-н синдик, от коя банка са картите на КРЕМИКОВСКИТЕ труженици?
                Нещо не уточнихте май?Или не съм разбрал?
                Вие до сега колко лапнахте, че да се задъхвате от тлъстини?
                Или имате астма?Ще я излекуваме в най-скоро време.
                Не се безпокойте.Ние сме добри хора и"търпеливи", но, до кога?

Коментар

• Нещо не се връзва.Гледах и г-н синдика и небезисвестния г-н Яначков.
                  Не ви трябват карти ако са преведени парите и ... ако ще се преведат.
                  Те се превеждат по банкова сметка.За какво е тази еуфория за картите?
                  Те нищо не значат.И да нямаш карта, това няма значение.Ако ще се превеждат пари, те се превеждат по някаква банкова сметка.Картата е една пластмаса с едно чипче, което нищо не значи.
                  Нормално е картите да се разпределят по адреси /клонове на банки/ по местоживеене, а не да ви разкарват като овце до ...... кадри /Дом на строителя/.Нормално е да ви се връчи по пощата затворен плик, в който да е уточнено в коя банка ви е открита сметка.
                  Адресите ви се знаят от всеки/ не знам дали е законно да се обявяват адресите на хора, които имат да взимат/.Във всички списъци са отразени адресите на хората, което според мен е абсурдно.Наистина.Просто ще чакам да ви преведат парите и..... адресите ви ги знам.Колеги, замислете се.Работата мирише.
                  Наистина.
                  С уважение към истинските колеги.

Коментар

• [QUOTE=badboy333;1059162082]Последния път дадох две дати 5-15 .10. да се предадат документите в Апелативния съд!

Сега Ви казвам:между 21 - 28 .10 трябва да има решение на Апелативни съд![/QUOTE Ти тези дати ги даваше,след като едно педерастче ти ги диктуваше.Бадбой333 ,ти си толкова прост,че една и съща статия от ;ТРУД; я копипействаш и тук и във Фейсбук в групата ни;КРЕМИКОВЦИ АД-в несъстоятелност:Там даже имаш и снимка .

Коментар

• Първоначално изпратено от Return
                      ......Не знам синдика каква заплата взима.........
                      Нали си много информиран
                      Виж "частична сметка за разпределение " №6063

badboy333 не е синдика,ако беше малко по- умен,щеше да разбереш и името му.

Коментар

• Последния път дадох две дати 5-15 .10. да се предадат документите в Апелативния съд!

Сега Ви казвам:между 21 - 28 .10 трябва да има решение на Апелативни съд!
                        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Тихооооооооо,шт!
                          Завоя май заспа.
                          За всички онези,които им тече метал във вените и наистина не са станали келнери,поздрав!

http://www.youtube.com/watch?v=KsKbtvGF4IY

Коментар

• Дали някой не получават вече раздвояване на личността пишейки глупости тук?!
                            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от elcorazon Разгледай мнение
                              Къде се намират тези кадри и има ли транспорт до там?
                              След като не знаеш ти защо питаш за неща дето се знаят от хората работили там!
                              Да не искаш да причакваш хората и да им крадеш картите?!

Коментар

• [QUOTE=Return Left;1059162052]Споко,бедбой не е синдика.Оставете човека на мира,той си взе бележка и пише само когато е 100% сигурен.А Return сега ще го оправя - Хайде бе,катил,хайде да ходим в катунският форум,там те обичат и боготворят,ще ти играят кючек на масата,вземи три хапчета за по-сигурно и да вървим брато![/QUOT

ААААААААА,грешиш за badboy333,много грешиш.Той продължава да пише,ама можеш да прочетеш писаното му,само ако си заслужил това.Така че,извини се на човека,ако обичаш!
                                Ти от къде знаеш,че не е синдика,а?

Не го назовавай онова завойче "брато",защото звучи зле за теб.Това извратено момченце,какъв брат може да ти бъде?

Коментар

Working...
                                X