IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кремиковци (4KW / KREM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цитат:
    О П Р Е Д Е Л И:

ПОТВЪРЖДАВА определение № 4685/24.08.2011год. на СГС, ТО, VІ- 2, по т.д. № 95/07год., с което е одобрена съставената от синдика първа частична сметка (д)за разпределение на парични средства, набрани в масата на несъстоятелността на [фирма] /н./, на кредиторите на [фирма] н./, представена с молба от 13.07.2011 год.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО Е О К О Н Ч А Т Е Л Н О

Никакво решение повече няма да има.САС си има и други дела.Просто Определението
    ще бъде публикувано в ТР /,както беше и с определението на СГС/ и ще влезе в сила!
    Тъй като това е последната инстанция и Определението е ОКОНЧАТЕЛНО,то не
    подлежи на НИКАКВО обжалване.
    Бихме могли да направим някакви постъпки за ускоряване на процедурата по
    разплащане с кредиторите от списъка,но за това едва ли ще ни се отвори парашута.

Коментар

• В репортаж от 19.10.2011 г., излъчен в новините на Би Ти Ви, бе съобщено, че предстои разплащане на дължими възнаграждения на работници от обявеното в несъстоятелност и впоследствие продадено предприятие „Кремиковци”, но това няма как да стане веднага, тъй като предстои съдът да се произнесе окончателно, преди да започне разплащането.
      На база определението трябва да има съдебно решение което ще бъде окончателно!
      Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от tsfnew Разгледай мнение
        Цитат:
        О П Р Е Д Е Л И:

ПОТВЪРЖДАВА определение № 4685/24.08.2011год. на СГС, ТО, VІ- 2, по т.д. № 95/07год., с което е одобрена съставената от синдика първа частична сметка (д)за разпределение на парични средства, набрани в масата на несъстоятелността на [фирма] /н./, на кредиторите на [фирма] н./, представена с молба от 13.07.2011 год.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО е окончателно.
        http://www.proz.com/kudoz/Bulgarian/...%B8%D0%B5.html

Дано да се лъжа,дано!
        И аз си искам парите.

Коментар

• Цитат:
          О П Р Е Д Е Л И:

Коментар

• При влязло в сила РЕШЕНИЕ,ако е на последна инстанция,би следвало да се изпълни всичко по него.
            При ОПРЕДЕЛЕНИЕТО не е така,То може да се обжалва.
            Факта,че не излиза АС с решение,ме хвърля в размисъл.

За да започне изплащане на парите, ни рябва влязло в сила РЕШЕНИЕ.

Коментар

• Определения:
              Постановления на съда, с които се произнася по процедурни въпроси, а не по съществото на делото.

Колеги,
              Делото още дълго време няма да приключи,защото не е осребрена и раздадена
              на кредиторите ЦЯЛАТА собственост на Креми.Тук става въпрос за процедурата
              по ПЪРВИЯ ВРЕМЕНЕН СПИСЪК,който ни интересува.Така,че споко.Съвсем друг
              е въпросът за ускоряване на процедурата.Тук можем да опитаме да направим нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                Бе искати ли си парите или не - не мое човек да Ви разбере!
                Търсите конспирация непрекъснато!
                Онзи завоя къде ли се ската и некои нещо агнета обеща и бутилки разни!

Не ща Ви нищо достатъчно ме ругахте!
                Аз със сигурност ги искам ама някой хора май още не могат да повярват че ще си ги вземат така че не им обръщай внимание.. Тези които сега пишат точно те разбуниха духовете тука.. Остани си със здраве Бедбой..
                Has Been Ignored!!!

Коментар

• Не знам какво е определение и какво е решение, но в това дело има само определения на СГС, няма решения :

Водим от изложеното, САС, ТО, 6 състав,

О П Р Е Д Е Л И:

ПОТВЪРЖДАВА определение № 4685/24.08.2011год. на СГС, ТО, VІ- 2, по т.д. № 95/07год., с което е одобрена съставената от синдика първа частична сметка да разпределение на парични средства, набрани в масата на несъстоятелността на [фирма] /н./, на кредиторите на [фирма] н./, представена с молба от 13.07.2011 год.

Коментар

• Здравейте колеги,
                    дано да греша,но "ОПРЕДЕЛЕНИЕТО НЕ Е РЕШЕНИЕ".Това го знам със сигурност.
                    Намирисва ми на предизборна агитация.За момента ни замазват очите.

Коментар

• Първоначално изпратено от lilisdad Разгледай мнение
                      Определението на съда все още не е решение.Следва заседание на което това проекторешение може да се приеме или отхвърли.Ако се приеме се публикува в търговския регистър и чак тогава влиза в сила окончателно.
                      А определението на съда е:
                      О П Р Е Д Е Л И:

Подтвърден е просто списък за разпределение на дължими суми. И толкоз, и само. И то само на първия вариант. Ще чакаме споровете по следващите варианти.

Това няма нищо общо с изплащане на тези суми.
                      Това е все едно рибарите на брега да се договорят как ще разпределят бъдещия улов, който е още в морето.

С този одобрен списък можем да си висим до второ пришествие да чакаме. Господа колеги, хватки за протакане има много. А като се проточи делото, като позачезнат разни фигури, накрая, след години, ще дойде някой проверяващ и ще каже "Ми то парите ги няма. Списъкът може да го ядете, ако искате, а може и в тоалетната да използвате. А картите да си сложите в рамка на стената."

Кажете ми какво им пречи да не ни дадат парите? Чакам отговор.
                      Ако нищо не им пречи - защо да ги изпускат от ръцете си?

От начина, по който действат до сега, опрделено виждам шашмалогии. И те ще продължат.

Коментар

• Първоначално изпратено от lilisdad Разгледай мнение
                        Определението на съда все още не е решение.Следва заседание на което това проекторешение може да се приеме или отхвърли.Ако се приеме се публикува в търговския регистър и чак тогава влиза в сила окончателно.
                        lilisdad защо не си седиш в фейсбука ами пишиш тук неща, който не си проверил, а само предполагаш. В определението пише много ясно, че е гледано от 6 състав на Апелативния съд и е ОКОНЧАТЕЛНО.
                        Ако те мързи да дойдеш в понеделник, стой и чакай ново заседание на САС

Коментар

• След разговор с адвокат

[img:7f09b0c201]http://i40.photobucket.com/albums/e233/neniva/Photoshop/Candy_sig-1.jpg[/img:7f09b0c

Коментар

• Пари

Колеги до днес само четях в този форум. Вече не издържам на глупостите които се пишат. Доколкото схващам май всички се познавате дето пишете тук. Ще ме извините, че не Ви знам правилата но и аз ще напиша нещо вероятно полезно за всички, защото и аз имам да взимам некой лев от Креми.
                            Факт е решението на Апелативния съд. Питам защо трябва картите да се раздават чак до 8.12.? Това според мен е ход на синдика с което цели нашите 53 млн. да останат на срочен влог в Корпоративна банка за 2 месеца. С лихвите има да плащат с Пл.Стоянов на секретарките си и на Каназиревчетата заплати още една година. На вас случайно ли ви се струва това - определението на съда е от 17.10, а списъка с графика за раздаване на картите излезе на 17.10 привечер. Значи на 19.10 синдика по БТВ е излъгал, че се чака решението на Апелативния съда.
                            Колеги трябва да кажем не на това беззаконие и Ви призовавам всички 6062 души да се съберем в понеделник 24.10 в 10.00 пред Белия дом и да поискаме промяна на графика и по скорошно плащане на дължимите суми. Вие не разбирате ли, че вече всички пречки са отпаднали остава бюрократичната машина на синдика. А да не пропусна и синдикатите ми намирисва, че са в играта защото и те заявяват как ще си вземем дължимото до Коледа.
                            Предлагам 15-те каназиревчета плюс 4-5 счетоводителки да се натоварят и да раздадат картите в следните срокове по номера от списъка:
                            на 25.10 - от 1 до 500
                            на 26.10 - от 501 до 1000
                            на 27.10 - от 1001 до 1500
                            на 28.10 - от 1501 до 2000
                            на 31.11 - от 2001 до 2500
                            на 01.11 - от 2501 до 3000
                            на 02.11 - от 3001 до 3500
                            на 03.11 - от 3501 до 4000
                            на 04.11 - от 4001 до 4500
                            на 07.11 - от 4501 до 5000
                            на 08.11 - от 5001 до 5500
                            на 09.11 - от 5500 до 6062
                            на 10.11 тази светла дата за Българската демокрация зареждане на картите!

Каназиревчетата и счетоводителките ще се разпределят в 10 двойки, като едната от двойката ще гледа личните документи, другата ще търси и ще дава картата, така на една двойка ще се паднат по 50 човека на ден - или средно по 9 минути на човек.

Ако никой не подкрепи идеята ми явно всички си заслужаваме съдбата!

Коментар

• Бе искати ли си парите или не - не мое човек да Ви разбере!
                              Търсите конспирация непрекъснато!
                              Онзи завоя къде ли се ската и некои нещо агнета обеща и бутилки разни!

Не ща Ви нищо достатъчно ме ругахте!
                              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Първоначално изпратено от big_brother Разгледай мнение
                                Защо се радвате не усещате ли, че отново ние сме заложници на някаква политическа игра. На 19.10 по БТВ синдика каза, че чакаме решение на САС, а решението е взето 2 дни преди това. Значи той е излъгал и го е направил с цел разтакаване превеждането на парите. На същата дата Алексей Петров по една от сутрешните програми заяви, че от ГЕРБ теглят пари и то големи суми от Корпоративна Банка. Тези пари са нашите и вероятно има уговорка да ги възстановят декември месец. Ето защо графика за раздаване на картите е направен така въпреки, че още другата седмица парите могат да бъдат преведени. Сега продължавайте да траете пък до два месеца може да се произнесе и ЕК където някой тук писа, че има жалба и пак ще пляснеме с ръце. RETURN-не прав ли съм?
                                как да ти кажа държавата има да зима малко над 80 милиона нормално е Бате Бойко да ги иска а за делото е знаел преди всички ние да разберем..
                                Has Been Ignored!!!

Коментар

Working...
                                X