Първоначално изпратено от първи стъпки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеДа затваряме кепенцитре викам!
Наистина няма надежда за БеГетовската кочина... Не само борсата имам предвид - и държавата също...
А причината да сме на тоя хал сме си самите ние!
ЛОШ ГЕНЕТИЧЕН МАТЕРИАЛ!
Не народ - а сбирщина от мързеливци, тарикати, нагаждачи и безхаберници... Оскотели хора, живеещи ден за ден!
Тъжна истина!
...............
Това мисля за бегетовеца... И грам не ми пука от Бай Ганьовците, които "патриотично" ще се нахвърлят да защитават криворазбраната чест на България!
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение3.4 милиона за два дни едва ли са пари от дребни вложители..По скоро 1-2 големи .Мисля,че Елана им дадоха целият си наличен кеш плюс оборота от акции през последните два дни.Сега ще продават по малко докато възтановят кеша.Да се надяваме.че тегленията ще спрат.Не е препоръка просто расъждавам./.
П.П. това, че са големи вложители не ги прави компетентни. Колко хора има просто събудили се отнякъде с пари..................
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеНе ми отговори на въпроса.
Не се знае дали 1 човек е изтеглил 3те милиона, а дори да е така откъде знаеш, че няма падеж на нещо си и просто да е принуден? А ако тези от Елана мислиха, че борсата ще върви надолу, нямаше ли да са продали преди ордерите и да имат налични пари, за да му изплатят. Защо да го правят форс мажор и то при положение, че цял свят е на нивата си от 2007 вече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНашето БФБ тотално блокира.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНашето БФБ тотално блокира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеЛеля Пенка с 3,4 МИЛИОНА?
Не се знае дали 1 човек е изтеглил 3те милиона, а дори да е така откъде знаеш, че няма падеж на нещо си и просто да е принуден? А ако тези от Елана мислиха, че борсата ще върви надолу, нямаше ли да са продали преди ордерите и да имат налични пари, за да му изплатят. Защо да го правят форс мажор и то при положение, че цял свят е на нивата си от 2007 вече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеКой според теб знае по-добре какво предстои на БФБ - леля Пенка, изтеглила си парите от Елана или брокерите и?
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеА защо има тегления?Едва ли защото се очаква ръст на акциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеГеко...усещам ,че изпитваш едно вътрешно съмнение.....Дали не си продал на дъното....По-надолу ти писах нещо....Без да се обиждаш ще го повторя пак...Гриинхорн си ти....гриинхорн
...Цените падаха няколко дена защото от фондовете на Елана са теглени пари....Даже за мен много малко паднахме при вадене на няколко милиона....Ккато и да е ....ще купиш пак...споко....дали по-евтино или по- скъпо бъдешето ще покажа
Успех все пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеВ очакване на поредния пасаж от доверчиви шаранчета.
Излагация.
Подмина и Петър Астата, въпреки че той е ненадминат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение"Говеждото продължи да поскъпва в Чикаго
Фючърсите на едрия рогат добитък поскъпнаха снощи до близо триседмичен връх, заради знаците за това, че щатските кланици имат по-малко животни на разположение, а търсенето на месото остава силно............."
В България също се чувства все по-остър недостик на говеждо. В последните 4г. над 80% от говедата на БФБ бяха изклани, а според макроикономическите показатели, клането ще продължи поне до 2014г.
Има мечо месо в изобилие, но мечките в България са защитени от закона
518 милиона лева е печалбата публичните компании в края на четвъртото тримесечие на 2011г.Last edited by X_Y; 15.02.2012, 15:36.
Коментар
-
"Говеждото продължи да поскъпва в Чикаго
Фючърсите на едрия рогат добитък поскъпнаха снощи до близо триседмичен връх, заради знаците за това, че щатските кланици имат по-малко животни на разположение, а търсенето на месото остава силно............."
В България също се чувства все по-остър недостик на говеждо. В последните 4г. над 80% от говедата на БФБ бяха изклани, а според макроикономическите показатели, клането ще продължи поне до 2014г.
Има мечо месо в изобилие, но мечките в България са защитени от закона
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеГеко...усещам ,че изпитваш едно вътрешно съмнение.....Дали не си продал на дъното....По-надолу ти писах нещо....Без да се обиждаш ще го повторя пак...Гриинхорн си ти....гриинхорн
...Цените падаха няколко дена защото от фондовете на Елана са теглени пари....Даже за мен много малко паднахме при вадене на няколко милиона....Ккато и да е ....ще купиш пак...споко....дали по-евтино или по- скъпо бъдешето ще покажа
Успех все пак
Обидно е да кажеш на някои че продал в последните бих казал 3-6 месеца
Казвал съм - нямам, не съм и палнув въобще продажби. Абсурд на тази цени. Много ме подценявашThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
Коментар