IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как сте,колеги.......Разгледах малко коментарите и за мое щастие е имало много мрънкане,заради състоянието на борсата ни - това не значи ли,че е време за покупки ? ......шегата настрана,но аз си купувам когато мога български акции,като вярвам,че във видовия ден ще дойде просто трябва търпение... и престанете да гледате пазара всекидневно в момента не заслужава вашето внимание

Коментар

• Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнение
      Ами така се разваля човек като си играе с Форекс.
      Петър явно има знания за пазарите и не заслужава подигравки, но просто се заяжда и това провокира всички против него. Също така преувеличава, но тава са негови си проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
        Защо така с лошо към всички? Това издава комплекси и пробойни от твоя страна, не го ли осъзнаваш?
        Ами така се разваля човек като си играе с Форекс.А може да питаш Кашпировски за това от колко време му определя диагнози.

Иначе тегленето на средства точно сега и то директно на БФБ при тази ликвидност, може наистина да видим ниски нива, но пък чак 80 е извратената и изкривена фантазия, на пишман анализатор.Как е достигнал до това число го питай.
        Това си прилича на 2007г изтеглянето на Булбанк и Алианц.
        Но пък бележи големи обеми което, като характеристика е също показателно.
        Най важното е че има насреща има кои да купува и да наистина това си е промоция.

А и един от вариантите мажоритарите да се задействат, тоест да ги интересува цената на борсата, това е от една страна частен международен оператор на ликвидност и клирингова къща за операциите му.И стандартите му за ликвидност и отрезвяване на представите на мажоритарите за ликвидност.
        И друга наистина супер обезценяване на реалните им активи до жълти стотинки, което вече ще доведе до изкривяване на капиталовата адекватност и ликвидност на същите мажовци.
        Кое ще по болезнено предстой да видим.
        Last edited by Вътрещаря; 16.02.2012, 00:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
          Аз не ги сменям - Модераста ми ги трие ! Мисли си, че така ще върне Оптимизма на БФБ :-)
          Иначе докато растяха, 6г. кротко си пишех с името. Но явно и Модераста е велик инФеститор
          Защо така с лошо към всички? Това издава комплекси и пробойни от твоя страна, не го ли осъзнаваш?

Коментар

• Я моля ти се проследи хронологията на постовете ми и ще видиш,че съм доста напред в споровете си с теб, с "мастъра", както и с няколко шапкари /вие сте големите мозъци/ . Жокер - гледай - Октомври - Ноември 2011 какво съм писал и как ме плюхте "големите".

Коментар

Благодаря ти Петре, няма по-добър комплимент от това, някой да признае че индексите падат яко, а ти си доволен, въпреки това. Защо сменяш никовете си постоянно?
              Аз не ги сменям - Модераста ми ги трие ! Мисли си, че така ще върне Оптимизма на БФБ :-)
              Иначе докато растяха, 6г. кротко си пишех с името. Но явно и Модераста е велик инФеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                при новите Спадове хахаха...... че ти от когато започна да се правиш на инФеститор, индексите само падат бе първостъпко
                Благодаря ти Петре, няма по-добър комплимент от това, някой да признае че индексите падат яко, а ти си доволен, въпреки това. Защо сменяш никовете си постоянно?

Коментар

Не съм казал до края на месеца. Както имах търпение при спадовете, така имам и сега!
                  Лошото е, че ако не пада ще трябва да вдигам цената.
                  при новите Спадове хахаха...... че ти от когато започна да се правиш на инФеститор, индексите само падат бе първостъпко

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                    Съгласен.Но не спират да теглят.
                    Няма и да спрат поне до кота 80 на СОФИКС.... вЕрвай ми !

Коментар

Виж, аз не съм някой гуру, но за мен е важно какво се случва с големите световни индекси и паралелно тук в БГ нещата да са нормални. В момента и на двете места нещата ми изглеждат добре. При ръста преди месец някои позиции ми излезнаха на печалба и попродадох част от тях. Сега ще се смеят разни разбирачи, но наистина бих се радвал на спад от 10тина% - просто да си купя по-изгодно с освободения кеш. Монетата винаги има 2 страни - тези, нямащи повече пари за допълване мразят спада, а тези с някакъв капитал за инвестиране потъркват ръце и стискат палци да има още тегления.
                      Ми си на Муро Ку_о и не мисля, че е редно да се вживяваш много-много

Коментар

-10%не е невъзможно до края на месеца.Фондовете са в полужение„страх лозе пази„,а други големи инвеститори липсват.Не е препоръка.
                        Не съм казал до края на месеца. Както имах търпение при спадовете, така имам и сега!
                        Лошото е, че ако не пада ще трябва да вдигам цената.

Коментар

Виж, аз не съм някой гуру, но за мен е важно какво се случва с големите световни индекси и паралелно тук в БГ нещата да са нормални. В момента и на двете места нещата ми изглеждат добре. При ръста преди месец някои позиции ми излезнаха на печалба и попродадох част от тях. Сега ще се смеят разни разбирачи, но наистина бих се радвал на спад от 10тина% - просто да си купя по-изгодно с освободения кеш. Монетата винаги има 2 страни - тези, нямащи повече пари за допълване мразят спада, а тези с някакъв капитал за инвестиране потъркват ръце и стискат палци да има още тегления.
                          -10%не е невъзможно до края на месеца.Фондовете са в полужение„страх лозе пази„,а други големи инвеститори липсват.Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                            Държат в акции половината пари, значи 2,75 мил.
                            Съгласен.Но не спират да теглят.

Коментар

Лошо е ако тегленията и понижението на индексите паникьосат дребните вложители и инвеститори тогава на нисколиквидната ни борса понижението ще е по дългосрочно.5.5 мил оборот с акции само на Елана не могат да минат и за 1месец

Коментар

Лошо е ако тегленията и понижението на индексите паникьосат дребните вложители и инвеститори тогава на нисколиквидната ни борса понижението ще е по дългосрочно.5.5 мил оборот с акции само на Елана не могат да минат и за 1месец
                                Държат в акции половината пари, значи 2,75 мил.

Коментар

Working...
                                X