IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    1 час и 16 мин. без сделка.
    При това, ццените не падат !!
    Не е ли време, да се направи една почивка нанякъде, може и по морето

Коментар

• 1 час и 16 мин. без сделка.

Коментар

Днеска ще има рекорд.
        За най-обратно впрягане на магаре предполагам..(най- неадекватно движение в света)

Коментар

• Да кажи при коя позиция . Да знаем, къде да си сложим поръчките.

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Свършил му е трибестана на Оптимизма .

ПС: Дигнете си поне малко бидовете , че имам приятел Баш Майстор дето иска да сипе по отвисоко (да не се опръска ) .
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Днеска ще има рекорд.

Коментар

• Свършил му е трибестана на Оптимизма .

ПС: Дигнете си поне малко бидовете , че имам приятел Баш Майстор дето иска да сипе по отвисоко (да не се опръска ) .
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Хайде на Оптимизма!!!
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Приятна и ползотворна седмица на всички оптимисти.
                  Мерси деси, успешна и на теб!

Коментар

• Приятна и ползотворна седмица на всички оптимисти.

Коментар

• Гръцките Eurobank и Alpha Bank се сливат, Катар вероятно ще е мажоритар!

http://www.spekulanti.com/novini-bal...te_e_majoritar

Собственика на Пощата май даде фира.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Яхтата му е на Рапонги , а другата седмица заминава за Израел по бизнес .Притеснява се само от ескалацията на близкоизточния конфликт свързана с атаките на Хамас ...

Спешно ли ти трябва ? Нещо да му предам по ГЛОНАСС-а ?
                        Предай му, че имам нужда от вижданията му по някой възлови позиции. Питай го и защо се изгуби. Някой да не го е подгонил. Да знаем просто, какво може да ни чака, ако случайно се окажем в неговия случай. Защо се мотае из близкия изток, там далавера - никаква. Да идва тука, да направи пачката. Сега всичко се е избушило като цена. Пък той ги умее тези неща - да бута цените. Търговски талант. Не е за всеки

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                          Къде изчезна оня образ Факушка ?...
                          Яхтата му е на Рапонги , а другата седмица заминава за Израел по бизнес .Притеснява се само от ескалацията на близкоизточния конфликт свързана с атаките на Хамас ...

Спешно ли ти трябва ? Нещо да му предам по ГЛОНАСС-а ?
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                            Ти трябва да си поредния новоизлюпен инвеститор, в чиято глава е по-голяма каша от тази, която демонстрираш с писане.
                            Жив и здрав да си!
                            ZERO, ,, ZERO фен съм ти , но в днешни дни стига човек глава да вдигне, графика да погледне и до там със сигурната посока;-всичко е изпитание на кой до къде ,,,, ще му стигнат вътъка и психо-алчност и т,н,,,,,,, от мен виждаш как съм ги наредил паля ги всичките Б52 и ела да помагаш
                            П,с виж движенията днес и ще разбереш хард шегата ми шот за теб винаги

Коментар

• Къде изчезна оня образ Факушка ?
                              някой знае ли нещо около него ?
                              Също и за цар Симеон ?
                              бяха брутални фенове на оптимизма. Имаха и точни прогнози. Евалата

Коментар

• Up,up...

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Дали пък ракетата БФБ няма да излети скоро???
                                Докато ъпърчетата се чешат зад ушите,както казва marcy,нека и да помислят още малко:
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X